Милан Меденица :) Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 објаснио превод се налази у падајућем менију испод клипа sqny је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Jeej... dugo sam trazio ovaj klip. Fala Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Веома интересантно предавање. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 лик је лепо индиректно објаснио чему служи практични део вере, пост и све те мале ствари, где греше људи у буквализмима а зашто је и зло бити такав и водити такав живот пази кад је реално кренуо и да срамежљиво верује, сем тога што је све своје предрасуде успут разбио има ту још ствари, ал да не пискарам само ја ... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Јеа. Посебно ми се свидео онај део о свећицама на торти и упоређивањем ирационалних ствари које радиш сваки дан са верским обредима. А сад ми долази на ум питање: Што би неко палио свећице на торти? Приношење жртве идолу, то јест себи? Све у свему, стварно добар клип. Хвала ти! Sophrosyne and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 појма немам, паљење свећица је традиција придошла на ово поднебље а сигурно има неку смислену симболику ... мислим да не можемо да тумачимо о нечијој симболици на основу своје. с друге стране, ако смо успели да освештамо бадњак и приде, не видим што не бисмо и паљење свећица мени се посебно свидео што се ограничио сам на Стари Завет практично, пошто би Нови Завет тако елегантно решио гомилетину његових недоумица и добио би вероватну другачију свест и однос према вери. сад потпуно разумем зашто су махом свети Оци писали да је прича о блудном сину сува суштина вере и да само она остане сачувана, све би поново било исто у суштини иако у форми различито ... баш је поучан клип, драго ми је да се може толико позитивног извући из наизглед негативне критике. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340178535' post='663312] појма немам, паљење свећица је традиција придошла на ово поднебље а сигурно има неку смислену симболику ... мислим да не можемо да тумачимо о нечијој симболици на основу своје. с друге стране, ако смо успели да освештамо бадњак и приде, не видим што не бисмо и паљење свећица Масони, рођени, масони! Него, где ти бре налазиш све ове добре клипове? Седамдес посто клипова које други поставе вамо на сајту кренем да гледам и сморим се после минут - два од количине глупости или умишљености клипаџије, а све ове твоје са уживањем одгледам, и то одложим посао да бих одгледао, толико ме заокупирају Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 мало сам додао у претходни коментар све је то capricorn one екипа шта ја знам, крећем се међу различитим људима па и видим свашта а научим доста само дишући исти ваздух ... има тако пар људи и канала које пратим, додуше можда игра и то што већ скоро 20 година харам нетом шта ја знам, ваљда човек научи да залази тамо где није превише популарно - мени досадно тамо где је гужва пс. кујна и женски веце је извор свих добрих информација, ако умеш да слушаш greengrin RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340179147' post='663314] пс. кујна и женски веце је извор свих добрих информација, ако умеш да слушаш greengrin Не знам само на коју фору ти је успело да останеш непримећен у женском вецеу, али мени би са мојих 191 цм тешко пошло за руком Спавао бих у бајбоку у року од 3 сата Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Не знам само на коју фору ти је успело да останеш непримећен у женском вецеу, али мени би са мојих 191 цм тешко пошло за руком Спавао бих у бајбоку у року од 3 сата што да се скривам међу сукњама, не дај Боже лепо их убедим да ми је ту место, што рече један јуродиви "и тамо дрво и овамо дрво" - па се обележи територија где има места жене највише воле да им се противречи, ал да има уврнуте логике и да звучи пријатно длачицама у увету шта мислиш што жене воле да слушају или читају еротику, а ми да гледамо? greengrin RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340185908' post='663376] шта мислиш што жене воле да слушају или читају еротику, а ми да гледамо? greengrin Да би могле да нам набијају на нос како смо плитки Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Да би могле да нам набијају на нос како смо плитки јесте, зато им је једна ерогена зона у висини груди па их стално истичу што покривањем што откривањем ... није него клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340187416' post='663393] јесте, зато им је једна ерогена зона у висини груди па их стално истичу што покривањем што откривањем ... није него Глуп сам ти ја за те ерогене зоне, а посебно сам глуп за женску памет. Можда кад први пут будем био са неком женом, па ми исприча како и где треба да је дирам. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Глуп сам ти ја за те ерогене зоне, а посебно сам глуп за женску памет. Можда кад први пут будем био са неком женом, па ми исприча како и где треба да је дирам. само радиш све како си наумио и убедиш је да ти је тако рекла на крају крајева, тако исто и оне раде greengrin знам ја једног који се током првог пута није баш сналазио и уместо по дупету да је пљесне, на рибин захтев, завали у лобању ... у сред секса greengrin greengrin greengrin боље да не објашњавам позу ал онесвестио је у моменту, постао је урбана легенда у црној гори RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Хахахаха! Значи, ово је краљевски! Ово превазилази све што сам и могао да помислим да би требало да кријем од других Јел тај брат стварно постоји или је то само нека урбана легенда? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука