Jump to content

Зашто ме је циганка проклела?

Оцени ову тему

Препоручена порука

ja sam jednoj ciganki na ulici odbrusio kad sam vido da tera uplakano detence ko stoku ispred sebe sa ostrim prutem, jos se nesto i bunila, e pa nece moci u mojoj ulici idi4qejsizd 0102_laugh

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

zato sto si joj dao jabuku umesto para, ili zato sto si joj poklonio sapun 0102_laugh

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ако је старија, онда што си лепши од Тонија Кертиса, а ако је млађа - онда не знам ни ја... animal-smiley-075

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

Нада се да ћеш после да је нађеш и платиш да ти скине клетву - 1000 проклетих људи дневно, и нека се једном деси случајно нешто лоше, ето можда њој парица. :)

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Е Александре, a како се скида клетва? Да нема везе са 7 година среће? :D

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

7 година среће, колега :) Или ако си под клетвом, онда ти само скине клетву. Ако после скидања клетве хоћеш и 7 година среће, мораш опет :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Хахаха, хвала колега, ништа онда, пожелећемо најбољу срећу Сиру и да нам јави како је прошло. :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Zato sto je pomislila da si volonter koji sprovodi inkluziju Roma, a ona je Egipcanka i reaguje ''na mah'' kad misli da neko nasrce na njen nekulturni i krasni identitet.

Htela je da te saplete da padnes, na licinom mestu, da ispustis kesu punu namirnica sto si pazario u ''Rodi'', da ona pritrci i pocne da te cisti od prasine, a ti besan odbijes, okrenes se i odes uz reci, ma, idi bestraga...

A njoj ostane kesaa...:D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...