Иван ♪♫ Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Meni je ciganka rekla da sam - šarAmantan! I baš joj verujem! шамарантан Toma је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 ja sam jednoj ciganki na ulici odbrusio kad sam vido da tera uplakano detence ko stoku ispred sebe sa ostrim prutem, jos se nesto i bunila, e pa nece moci u mojoj ulici idi4qejsizd 0102_laugh Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јун 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 ne radi se o skidanju kletve, nego o fazonu. Dajte neki originalan razlog zašto me je ciganka proklela (jer ja ne mogu da se setim) "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 zato sto si joj dao jabuku umesto para, ili zato sto si joj poklonio sapun 0102_laugh Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Зато што бес није могао да издржи умно понављање Исусове молитве коју си творио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 nisi joj na vreme rekao :"Luk ti u oci!" DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Ако је старија, онда што си лепши од Тонија Кертиса, а ако је млађа - онда не знам ни ја... animal-smiley-075 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 ne radi se o skidanju kletve, nego o fazonu. Dajte neki originalan razlog zašto me je ciganka proklela (jer ja ne mogu da se setim) jer tako je u mogucnosti није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Нада се да ћеш после да је нађеш и платиш да ти скине клетву - 1000 проклетих људи дневно, и нека се једном деси случајно нешто лоше, ето можда њој парица. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Е Александре, a како се скида клетва? Да нема везе са 7 година среће? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 7 година среће, колега Или ако си под клетвом, онда ти само скине клетву. Ако после скидања клетве хоћеш и 7 година среће, мораш опет DYNABLASTER and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Хахаха, хвала колега, ништа онда, пожелећемо најбољу срећу Сиру и да нам јави како је прошло. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 16, 2012 Пријави Подели Написано Јун 16, 2012 Zato sto je pomislila da si volonter koji sprovodi inkluziju Roma, a ona je Egipcanka i reaguje ''na mah'' kad misli da neko nasrce na njen nekulturni i krasni identitet. Htela je da te saplete da padnes, na licinom mestu, da ispustis kesu punu namirnica sto si pazario u ''Rodi'', da ona pritrci i pocne da te cisti od prasine, a ti besan odbijes, okrenes se i odes uz reci, ma, idi bestraga... A njoj ostane kesaa... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука