Драшко Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 On 15. 10. 2014. at 14:57, Жељко рече Ж. вјерују Верујем у једног Путина, државотворца, творца Русије и свих КГБ служби видљивих и невидљивих. И у једног Вучића, гарија од Путина, сина наших народа и народности, кроз кога ће се Србија реформисати. Који је ради нас Срба и ради нашега спасења изашао из СРС-а, и политички се оваплотио и постао премијер. И који је распет за нас између истока и запада у време Мајкла Кирбија, те страдава док не буде погребен. И који ће васкрснути Србију као што је писано. И који ће се вазнети у величини својој и сести с десне стране Путину на војној паради. И који ће са славом и силом по Путиновом благослову да кроји Балкан и Великој Србији неће бити краја. И у енергетске ресурсе, животворне, који од Путина исходе, који се са Путином и Вучићем заједно поштују и цене нарочито после проласка Јужног Тока. И у једину светлу, саборну и напредну странку. Исповедам једно реформисање за опроштење политичких грешака. Дочеках васкрсење Русије. И живу источно словенску православну империју. TI si luuuud 23998 % "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Еутаназијом до нових радних места 28 уторак окт 2014 Posted by Стање ствари Србија/Фејсбук, 28. 10. 2014. (С*ање ствари) – Лапот на дневном реду! ЕУ помаже Србији да поврати стару заборављену традицију – уводи се убиство из милосрђа! Политичари одушевљени – најзад ће имати могућност да се легалним и легитимним путем ратосиљају својих противника (и непоузданих сведока), а да не одговарају пред законом или барем насртљивим новинарима. Зла СПЦ изиграва модернизам и противи се повратку ових старих традиционалних вредности. Уколико се усвоји овај закон, економисти предвиђају брз опоравак земље уз рапидно смањење броја пензионера, као и отварање нових радних места. Министар здравља је већ изнео предлог по коме би сви млади дипломирани медицинари могли бити привремено запослени као извршитељи еутаназије. Том приликом је изјавио: „Као што смо мноштво наших рођака и пријатеља запослили као судске извршитеље и ово је одлична прилика да велики број незапослених медицинара задржимо у Србији и дамо им шансу да раде у својој струци.“ Режим најављује амандман којим би се листа пацијената за еутаназију проширила са тешко физички оболелих и на тешко психички оболеле, као и на оне који се тако осећају. Јавност подељена. Опозиција, како она склона ЕУ вредностима тако и она патриотска склона евроазијатству, сложно најављује масовне протесте широм Србије, под паролом „Нећете нас се тако лако решити“! Аналитичари констатују како у народу неће бити већег отпора увођењу овог закона, јер – по њиховом мишљењу – народ је током транзиције сасвим природно прешао из фазе очекивања промена и одушевљења реформама у фазу летаргије, депресије и склоности суициду, тако да се може рећи да сада сви нормални желе ненормалну смрт. Жељко Ињац за С*ање ствари (Фејсбук страница Жељка Ињца) Плутон, зеленизуб and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 29, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2014 On 15. 10. 2014. at 14:57, Жељко рече Ж. вјерују Верујем у једног Путина, државотворца, творца Русије и свих КГБ служби видљивих и невидљивих. И у једног Вучића, гарија од Путина, сина наших народа и народности, кроз кога ће се Србија реформисати. Који је ради нас Срба и ради нашега спасења изашао из СРС-а, и политички се оваплотио и постао премијер. И који је распет за нас између истока и запада у време Мајкла Кирбија, те страдава док не буде погребен. И који ће васкрснути Србију као што је писано. И који ће се вазнети у величини својој и сести с десне стране Путину на војној паради. И који ће са славом и силом по Путиновом благослову да кроји Балкан и Великој Србији неће бити краја. И у енергетске ресурсе, животворне, који од Путина исходе, који се са Путином и Вучићем заједно поштују и цене нарочито после проласка Јужног Тока. И у једину светлу, саборну и напредну странку. Исповедам једно реформисање за опроштење политичких грешака. Дочеках васкрсење Русије. И живу источно словенску православну империју. Драшко, Баба and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2014 Чу парче! Без Донбаса не идем кући. Драшко, Ђуро Станивук and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2014 Сад на РТС био онај наш стари глумац Власта, у Студију 3, тако се ваљда зове емисија. И причају они тако о свему и свачему и у једном моменту Власта вели: Ово је била црквена зграда. "Црквена зграда!" ускликнуше водитељи као да им је рекао ова зграда је уклета. Да, настави Власта, црквена зграда, а после РТС. Тако време пролази и ја све више увиђам учинак комунизма у Србаља, непоправљив учинак. RYLAH, Плутон and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2015 Утркивање медија са временом често доведе до бизарних грешака. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 14, 2015 Пријави Подели Написано Март 14, 2015 On 14. 3. 2015. at 20:34, Жељко рече Утркивање медија са временом често доведе до бизарних грешака. Tu Politiku sam i ja primjetio i mislio da mi je Google izvukao nekakav sličan stariji članak pa se to sve ispremiješalo. Ako budu tako izvještavali i o smrti poznatih ličnosti i celebrita, mnogi će izgleda imati mogućnost da si lično pročitaju svoj nekrolog u novinama. Баба је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Неке швабе политички аналитичари с којима сам недавно диванио веле да је могућ нови рат на Балкану. Везано за Косово и Албанију. Не зна се тачно одакле ће кренути да ли са Косова или из Македоније, али ће свакако кренути од Шиптара. Циљ ће наравно бити уједињење свих Албанаца у једну Вељику Аљбанију. Ствар је у томе што се неће задржати само у оквирима Вељике Аљбаније како тврде швабензи, већ ће се пренети и на Босну те постоји могућност да ће Босна потом бити распарчана. Хрвати као чланови НАТО-а и Колинда са својим везама у НАТО ће вероватно гледати да припоји Ерцег-Босну тј. тај Рвацки део Босне Хрватској. Лако је могуће да ће се тад покренути и питање Војводине, затим Рашке, и делова Јужне Србије. Црна Гора до тад наводно неће бити примљена у НАТО управо да би се још могла прекрајати њега граница. Кажу швабензи да је Мило пожурио да што пре улети у НАТО јер је добро обавештен. Питање је ако се ово заиста деси како ће реаговати народ у Србији на Вучићево не реаговање? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 On 20. 4. 2015. at 20:27, Жељко рече Питање је ако се ово заиста деси како ће реаговати народ у Србији на Вучићево не реаговање? Razmisljace kako da isplate ratu kredita za taj mesec kad se to desi i da li ce se moci stici do Grcke ili pak probati skupiti pare do Spanije... Crveni Baron and Баба је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Пробао сам да замислим ванземаљце али мимо холивудских клишеа. Нако заправо неки облик живота који би могао настати на некој планети. И кренем ја вако: Ми смо покретни, ванземаљци би могли рецимо бити непокретни, статични, да стоје у једном месту. Онда рецимо што не би били изврнути. Да им се унутрашњи органи налазе споља. Тако рецимо да су им плућа на врх главе и рецимо нека буде све обратно, да уместо што издишу угљен диоксид нека издишу кисеоник а удишу угљен диоксид. Нека су им те цевчице и вене све видљиве споља и кроз то пију воду из околине тј. кроз те пипке и вене и артерије се хране непосредно из своје околине пре свега ваздухом па онда и уопште својим окружењем, једноставно посисају све што додирну. Човек има кожу као омотач, косу, нокте, све ово временом на човеку постаје мртво тквио и он то одбацује у своју околину. Хм шта би то могло бити код ванземаљаца? Ако су изврнути онда немају кожу ни нокте ни косу, али рецимо да и они нешто временом одбацују да и код њих постоји мртво ткиво, али уместо да је то ткиво према споља нека буде да је оно у дубини њиховог бића, тако они заправо се дебљају одбацујући мртво ткиво и иду у ширину с годинама( мало личи на човека али само личи). Онда рецимо човек има очи, ови створови не би требали имати очи, али да имају неке рецепторе да могу да улове светлост, шта и како немам појма. Ја би им одузео и уши и нерве, шта ће им то. Затим човек оно што поједе кад преради изабцује. Хм требали би и ванземаљци да имају сличну особину, или још боље да је немају. Не неће је имати, ванземаљци ништа не избацују, не погане свет око себе. Секс. Човеков секс смрди, могло би рецимо код ванземаљаца да буде обратно да мирише, рецимо као пољско цвеће. Човек крвари кад се посече, могао би и ванземаљац да крвари, рецимо неки лепак да испушта, да не буде киселинчина као код елијена, нити крв као код човека него нека лепчина, јер је он статично биће па му је корисно да кад буде посечен или повређен има неки лепак који може да поново да слепи те расечене делове. И на крају интелигенција. Пошто је клише у холивудским филмовима да су ванземаљци интелигентнији од људи а ја правим антиклише, онда рецимо да ови моји измишљени ванземаљци на пример уопште немају мозак. И нека у просеку живе око 500 година. Ето. То су моји ванземаљци. Све сам лепо смислио. Седнем ја тако и запалим цигар и дивим се својој памети како сам одлично смислио ванземаљски облик живота и онда се сетим да смо ми окружени тим ванземљацима и поплашим се као у најгорем хорору кад сам то схватио. Можда ћете и ви схватити о чему је реч. Suncokret54, Човек Жоја, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Јел ко још схватио сем Мирослава? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 On 15. 6. 2012. at 13:48, Жељко рече Страх животу образ каља често !ali uzvičniku tu nije mesto! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 On 16. 12. 2015. at 9:03, Иван ♪♫ рече ali uzvičniku tu nije mesto! Лапис Лазули, sqny and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 On 16. 12. 2015. at 9:19, RYLAH рече a šta ti je ovo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 On 16. 12. 2015. at 11:31, Иван ♪♫ рече a šta ti je ovo? http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Grammar+Nazi Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука