Баба Написано Новембар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Jel ovo nekom smešno? http://www.youtube.com/watch?v=9z6ddInWyaE&feature=youtu.be Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Bas skoro sam se negde dopisivao sa Milanom Rakicem gde me on uveravao da je neka prethodna njihova epizoda ekstra,top kao stari nadrealisti. Ocajni su i jako neduhoviti,onako ubodu u tih pola sata sat jednu dobru,ali preforsirase crkvu i ne kontam bas to. Meni uglavnom smesno nije. Баба and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Црни Груја и камен лудости ми је био смор, ал у поређењу с овим је екстра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 On 11. 11. 2013. at 20:25, Жељко рече Jel ovo nekom smešno? youtube.com/watch?v=9z6ddInWyaE&feature=youtu.be Људи што су ово снимали су заиста скренули са памети или су почели да скрећу. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Stanje na terenu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 On 8. 10. 2013. at 18:42, Жељко рече Нобел за Косово - Шешељ за Вучића Десетог децембра на дан када је Алфред умро додељује се нобелова награда за мир(новчана награда, златна медаља и диплома) . Како ствари стоје ове године Путин неће добити награду а вероватно ни наредних 100 година, барем док не скине забрану са одржавања геј параде у Москви и широм Русије. Уосталом ко је тај Путин кад имамо много заслужнијих од њега за Нобела, рецимо Дачића и Тачија. По свему судећи а и шушка се по "чаршији" ова двојица ће добити награду за мир, са све медаљом, дипломом и тако неопходним парама... И шта ? Ништа.... Бранко Радун: Ивица Дачић витез „Нобеловог реда“? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Поставих питање Савети: https://www.pouke.org/forum/topic/30171-pravoslavna-draga-saveta/page-13#entry979001 Не знам колико ћеш моћи да ми помогнеш сестро слатка ал мучи ме једна мука. Наиме размишљам већ дуже време да ли је добра ова афирмација домаћих десничара на којој сам поштено да кажем свесрдно трудећи се у зноју лица свога свакодневно куцкао у тастатуру. Ономад кад дођоше они комунисти на власт пре скоро 70 година осакташи наше национално биће тако што узеше наше национално биће и отсекоше му десну ногу. Оста наше национално биће тако да храмље на леву ногу скоро ево седму деценију. И тако осакаћено дочека слободу од комуниста. И ја сав срећан полетех да се обрадујем и да загрлим наше национално биће ал оно вазда се ослањајући на ту своју леву ногу не препозна ме, него се уплаши од мене и одгурну ме од себе. Шта да ти кажем. Мојој тузи краја било није. Али пошто сам ја вако врло еланистичан реших ја да помогнем нашем националном бићу. Елем као што рекох на почетку свесрдно сам се трудио радећи на неколико сајтова афирмишући наше десничаре и дајући им правце и смерове, што на форумима, што фб групама и страницама што у разним текстовима под псеудонимима. Данас гледам ту веселу младеж која је добрим делом и мојом заслугом афирмисана и видим њихов ентузијазам, њихову полетност, њихову енергију...итд. И не могу да кажем да нисам одушевљен. Него ме запрепасти кад сам видео њихову намеру. Наиме они решише да нашем националном бићу одрежу ту леву преосталу ногу на које се оно јадно до сада ослањало јер му комунисти одсекоше десну ногу. Веле млади десничари да је то због нивелисања ствари и довођења у нормалу нашег националног бића. Кажу ми наши млади десничари: Доста је наше национално биће храмљало на леву ногу се ослањајући, време је да престане да храмље. Зло левачко треба затрти у корену и стога ћемо му ногу одсећи што вишље. Дакле питам ја тебе шта ти мислиш јел боље да наше национално биће настави да храмље на леву ногу се ослањајући или да му отфикаримо и ту леву ногу и лепо направимо ревизију историје? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Шта ви остали мислите? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 On 11. 11. 2013. at 20:25, Жељко рече Jel ovo nekom smešno? Za mene je ovo bogohuljenje i nista drugo. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 On 11. 11. 2013. at 20:25, Жељко рече Jel ovo nekom smešno? nekome jeste smešno obična parodija ( da ne kažem neku drugu reč ) није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 ,,Срби треба да стоје и остану тврдо у вјери својих предака и у Божјем закону – по коме се у рату не убија неборачко становништво ни најљућих душмана; не раскопава ничије огњиште, не руше ничији храмови, не насрће ни на чију част и образ: не тероришу они који су пали у ропство; не чини ништа чиме би се срамотио и понижавао слободарски српски народ, који се вазда у свим ратовима држао часно, поносно и витешки. И херојски у сукобима с онима који су насртали на његову част, образ, слободу и имовину. Такав је вазда био Српски народ, такав треба да буде и остане и у наше дане, јер се и у најтежим данима и борбама може и треба да буде човјек достојан Божјег имена и части и поноса свога народа.“ Саша од Москве, Столе, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Srbin je Hristov srbin je svet Hristov Put je njegov slobodni let. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Мислим шта да вам кажем... Неће више бити никаквих измена на сајту, чшв размишљам да вратим првобитни изглед. Срђан Ранђеловић, Andre Williams, verum est in beer and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 On 8. 12. 2013. at 21:04, Жељко рече Мислим шта да вам кажем... Неће више бити никаквих измена на сајту, чшв размишљам да вратим првобитни изглед. novinarka b 92 Elza Gahter "kako cete postupati sa LGBT proevropskom strujom?" Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 On 8. 12. 2013. at 21:04, Жељко рече Мислим шта да вам кажем... Неће више бити никаквих измена на сајту, чшв размишљам да вратим првобитни изглед. ali moraš i ime da promeniš u Čiča Željko ! :D kordun је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука