мирођија Написано Јануар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 ...jednom davno, kad mlad sam bio, volio sam zute boje, zute rijeke,polja zuta i zute kose drage svoje...a ja sam tada, zut sav bio, zuti,zuti, zutokljunac...godine davne, ko vjetar nose, moje drage, zutekose... ''koliko je ovo jako! kakav covek! kakav glas! kakva muzika! koliko gavolim. volim. volim. ne postoji umetnik koji me ovako dodiruje, kojiovako boli i koji nas tako cita. kao da je celi svet procitao, svakuemociju, svaki trenutak, svako bivstvo! sve zna. i boli nas, kao kadskidamo flaster sa sveze rane. to otkrice samog sebe u njegovim recima.neprocenjivo. rade, volim te. svaku tvoju rec. blago tvojoj deci sto teimaju za oca!'' Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Ова је много добра Жанишкина песма. Иначе је нешто не слушам, Жану, али ова песма... Нисам успео до сада да је се наситим. Није је било на тјубу до скора. I ja obožavam Bičevskaju. Ova pjesma je sa albuma Pjesni jeromonaha Romana. Imala sam magnofonsku traku presnimljenu s CD-a, nekom sam dala ko naravno nije vratio. Tu ima jedna narodna pjesma, o dječaku koji je umro, sjećam se samo "ah umru ja... moja margilka...". Ne mogu da je nađem na YT ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука