Mironosica Написано Јун 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 Oglo, Драшко, dusha and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Драшко and dusha је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 i dalje ne volim komarce !!!!!!!!!! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 kuvani kukuruz !!!!!! sta ima od toga lepse? volim kukuruz ,kuvani ,peceni i proju volim a i kacamak alergicna sam na kukuruz mom telu ne prija tesko je kad nesto volis a ne prija ti p.s. i dalje ne volim komarce ! kirios1 је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 On 27. 6. 2012. at 21:41, Tanja ex Petrija рече i dalje ne volim komarce !!!!!!!!!! Драшко, RYLAH and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 I neće da me prebaci na punu verziju pa to ti je! Na ovoj verziji se ič ne snalazim није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 sedim u dvoristu Tekilijanuma,sama pijem pivo a klavir pocinje da svira koncert samo za mene ne znam gde svira ,a ni taj neko ne zna da ga neko slusa oboje uzivamo bas ti Boze hvala na svemu није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Molitva boema? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Idi malo na promenadu do Margarete. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 кувар кува кукуруз после ће распалити жар и то ће бити рестовани кукуруз. Сигурно ће бити леп као кромпир када се рестује. ресетуј рецепт рестуј кукуруз и мани га како год да испадне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 jedan radi , drugi sadi a treci sedi , sedi , i na kraju osedi није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Мара, RYLAH, Oglo and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 hvala za amin crtez devojcice od 12 god p.s. moje devojcice Анастасија, Драшко and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Драшко, RYLAH, Анастасија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука