Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Цитат http://youtu.be/dpAU8Gvwbo8 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 @@Mironosica, Muka i nesreca jeste ali kad tada to prodje! http://www.youtube.com/watch?v=foM9vuKZyr8 Mironosica and Јаков. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 @@Aquilius Cratus, :aplauz: :aplauz: Цитат Touch the Sky није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Šta je gore? Ići kod zubara, ili ići kod šefa na razgovor? Mislim da je ipak najgore, kad se čovek ne kupa. Никола Поповић, Драшко and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 5000 Цитат Драшко and Јаков. је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Čestitam od sveg srca. Došlo vreme za ŽRU benificirani radni staž. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Да, и социјално и пензионо... Mironosica and Јаков. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smirena Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Q Q preopsiran i prezbunjujuci forum za mene i moje moci :.mislise. Ne cini drugome ono sto ne zelis sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 On 21. 11. 2013. at 0:13, Iznervirana рече Q Q preopsiran i prezbunjujuci forum za mene i moje moci :.mislise. Strpi se jos malo dok napravim/o video tutorijal bar za pocetak. Ali forumi su manje vise svi opsirni u odnosu na fejsbuk i tviter. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 On 21. 11. 2013. at 0:13, Iznervirana рече Q Q preopsiran i prezbunjujuci forum za mene i moje moci :.mislise. samo polako Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Цитат Повлачим се у своју самоћу тамо где су људи мога кова тамо где се тешко живи ноћу од тишине и опасних снова Дигао сам руке од скандала од прошлости и погрешних жеља од лепоте извора свих зала од љубави и од пријатељаПовлачим се а остављам људеу њиховој заблуди од злата да ме нађу кад и њима буде закуцала самоћа на врата. ... Povlačim se u svoju samoću tamo gde su ljudi moga kova tamo gde se teško živi noću od tišine i opasnih snovaDigao sam ruke od skandalaod prošlosti i pogrešnih zelja od lepote izvora svih zala od ljubavi i od prijatelja Povlačim se a ostavljam ljude u njihovoj zabludi od zlata da me nađu kad i njima bude zakucala samoća na vrata Duško Trifunović није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Q Q, kada vidim u koje pozno doba pišete poruke na forumu. Aman, za aman, bre. feeble and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Цитат Gordana . је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Цитат Sanja Т. and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 izađoh do prodavnice pre 15 min ( domaćica u pola noći ide u prodavnicu ) kad iznenađenje ju ovo nije moja ulica ulica bez kola , a nema radova u njoj šta se desilo sa Beograđanima ? izgleda da su otišli kući ! ( što bi rekao Duško Radović ) QQ Дуња, Срђан Шијакињић, Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука