Анастасија Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 Mašala! Čestitam!Mada, iskreno nisam znala da se to još radi.Mislim veridba.Nikad mi nije bilo jasno čemu praktično veridba služi? Mironosica је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 On 17. 11. 2012. at 17:54, Tanja ex Petrija рече ima 2 metra живи нам били .smesko. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Ћери моја срећан ти рођендан !!!!!!!!!!!!! Natasa., GeniusAtWork, Милан Меденица :) and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 nisam davno qqala evo poceo je post pa da to obavim prvog dana i da zavrsim sa tim do januara (potrudicu se da ne qqam ..... ) ne stigoh da pojedem jagnjetinu pre posta jako sam se prehladila ,culo ukusa i mirisa nemam vec 5 dana i zato je jagnjetina otisla u zaborav, a ne na sto kako sam planirala ( i burek sa mesom .... ) aj sto nisam jela jagnjetinu ,nego sto ne mogu da disem .... JOJJJJJJJJJJJ QQ Boba је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Драшко је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 On 8. 12. 2012. at 20:09, Tanja ex Petrija рече јој што је лепо пошто вам је ова жирафа? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 I ja čestitam, sa zakašnjenjem ali od srca! A kad smo kod veridbe, meni je to baš lepo, ima mi neku draž, romantik, šta da se radi! Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 On 8. 12. 2012. at 20:10, Драшко рече јој што је лепо mnogo je lepo ,nije moje evo i sajta http://www.guidodaniele.com/ није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 On 8. 12. 2012. at 20:12, JelenaLela рече I ja čestitam, sa zakašnjenjem ali od srca! A kad smo kod veridbe, meni je to baš lepo, ima mi neku draž, romantik, šta da se radi! Hvala није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 па добро није твоје, али видим да си креативна душа смем ли знати чиме се бавиш? професија? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 On 8. 12. 2012. at 20:21, Драшко рече смем ли знати чиме се бавиш? професија? Majka ,domacica ,zena :D Иван ♪♫, ВИЛМА, Oglo and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Oglo је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука