Макрина Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Хоће ли ко од вас у Ћелије у четвртак?? Ми ћемо највероватније ићи. Ако видите ову малу,плаву са мог аватара и поред ње,прилично угојену трудницу,уморну-то сам ја pink panter је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Ми смо помишљали да идемо, али немамо новца. Сигурно ће бити лепо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Богами и далеко је,бар вама Лазаре.Ми смо ту близу. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Сретан празник,драги моји! Данас нас је Свети отац Јустин сабрао на прекрасној Светој Мистагогији,како је рекао Митрополит Амфилохије.Било је лепо и молитвено. Пренећу вам само један,по мени најважнији део.По сечењу колача,беседио је Владика Атанасије а после њега и Митрополит Амфилохије. На почетку беседе,Митрополит је почео да плаче,да плаче над гробом оца Јустина за његовим братом Артемијем.Сви су почели да плачу,монаси,свештеници,Владике,веран народ. Митрополит нас је све позвао да се помолимо за Артемија,за његово спасење. "Дођи брате,што бежиш,дођи да се измиримо над гробом нашег оца!" Верујте,сви су плакали и по први пут,од када је све ово почело,осетила сам право хришћанско сабрање,да се молимо једни за друге а не да се вређамо и осуђујемо. И.стојковић, zvezdica, Srdjan Radovanovic and 30 осталих је реаговао/ла на ово 33 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Још да додам,да ће највероватније следеће године бити пренос моштију Пр.Јустина Ћелијског. Ромејац, Andre Williams, bgpj and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
исидорица Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Сретан празник,драги моји! Данас нас је Свети отац Јустин сабрао на прекрасној Светој Мистагогији,како је рекао Митрополит Амфилохије.Било је лепо и молитвено. Пренећу вам само један,по мени најважнији део.По сечењу колача,беседио је Владика Атанасије а после њега и Митрополит Амфилохије. На почетку беседе,Митрополит је почео да плаче,да плаче над гробом оца Јустина за његовим братом Артемијем.Сви су почели да плачу,монаси,свештеници,Владике,веран народ. Митрополит нас је све позвао да се помолимо за Артемија,за његово спасење. "Дођи брате,што бежиш,дођи да се измиримо над гробом нашег оца!" Верујте,сви су плакали и по први пут,од када је све ово почело,осетила сам право хришћанско сабрање,да се молимо једни за друге а не да се вређамо и осуђујемо. СРЕЋАН ПРАЗНИК! Јако ми је драго да чујем вести о оваквом сабрању! Морала сам из етичких разлога да одреагујем, вест је превише позитивно узнемирујућа. Нека Господ молитвама св. Јустина умири и измири све своје људе!... isus-sinai Макрина, Nikola311, Ђорђе Р and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Сретан празник,драги моји! Данас нас је Свети отац Јустин сабрао на прекрасној Светој Мистагогији,како је рекао Митрополит Амфилохије.Било је лепо и молитвено. Пренећу вам само један,по мени најважнији део.По сечењу колача,беседио је Владика Атанасије а после њега и Митрополит Амфилохије. На почетку беседе,Митрополит је почео да плаче,да плаче над гробом оца Јустина за његовим братом Артемијем.Сви су почели да плачу,монаси,свештеници,Владике,веран народ. Митрополит нас је све позвао да се помолимо за Артемија,за његово спасење. "Дођи брате,што бежиш,дођи да се измиримо над гробом нашег оца!" Верујте,сви су плакали и по први пут,од када је све ово почело,осетила сам право хришћанско сабрање,да се молимо једни за друге а не да се вређамо и осуђујемо. прејако! Nikola311 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Богу хвала на овоме. То је смисао живота у Цркви. Како би било дивно када би се Артемије вратио ка својима и да земаљски живот заврши у Цркви међу себи једнакима. nirvanashop and Nikola311 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 http://www.svetigora.com/audio/download/10876/CELIJE_VALJEVSKE_14.06.2012.mp3 Са радија Светигоре pink panter and Nikola311 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Навечерје празника преподобног Јустина Ћелијског 13.06.2012 Уочи дана када наша света Црква прославља два своја велика учитеља и философа, светог Јустина мученика и преподобног Јустина Ћелијског, служено је бденије у манастиру Ћелије. Бденије је служио Епископ врањски Пахомије, а саслуживали су му: архимандрит Доротеј, игуман манастира Свете Тројице недалеко од Гетеборга у Шведској, протојереј-ставрофор Љубисав Аџић, и јерођакон Силуан, професор Призренске богословије, уз присуство надлежног Епископа Г. Милутина и умировљеног Епископ захумско-херцеговачког Г. Атанасија. Појање су, својим умилним гласовима, предводиле монахиње манастира Ћелије са игуманијом Гликеријом. Велики број верника окупио се да молитвено и саборно започне прославу, дивног у светима, преподобног Јустина Ћелијског. Дарко Ђурђевић, вероучитељ Nikola311 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 мирођија and Nikola311 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 kirios1 and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука