Jump to content

`White sensation` журке: нова земља или пречица у сумрак?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па има и тога,рекао бих у овим условима то је и неизбјежно,вјероватно зато што су старији,то више имају уважавањА :) Али свакако да је то израз који је ипак негдје потекао из много дубиљих намјера и за свој резултат има једно овакво поштовање данас.Проблем данашњице јесте што свако хоће да се бави музиком,из из те навалице задњих 20 година свакако да ће потећи већи проценат аматеризма и наивног бунта од очигледног квалитета.Не може се ништа генерализовати,али када се чује музика 60-тих и 70-тих онда схватиш чулима да је музика у наредном переиоду до данас у већем проценту назадовала него што је напредовала :+)

Осим што примјећујемо очигледну повећану дозу бруталности,која је негдје у духу нашег времена,примјећујемо два потпуно различита свјета...данас чујемо звуке који се стварају за једнократну употребу,једног једнодневног бунта који ће сјутра да одлепрша и више неће моћи да се чује.Читав свијет данас пати од аматеризма и једнократне употребе.Томе је свакако допринјела ултра повећана брзина живота,у непрестоној буци и градском лудилу,Али свакако да су разлике дубоке и оцртавају се у нашем времену.

Него нема много приче :

http://youtu.be/OLPA7F7SRx8

Подели на овим сајтовима

молим те да се не глупираш, комерцијале је одувек било и увек ће је бити.

не знам како стоје ствари у рок и металу јер не пратим озбиљно, ал у електроници тренутно имаш двапут боље уметнике него што си имао у осамдесетим и деведесетим годинама заједно. и притом не мислим на комерц или диџејеве, већ на андерграунд етикете које се сасвим лепо издржавају јер има ко и да их слуша.

Подели на овим сајтовима

па чини ми се да електроника негдје зависи и од техничког дијела,тако да ће свакако напредовати лол - шалим се.Али ја говорим о музичарима и њиховим намјерема и говорим о једнократности музике коју данас видимо...Она се ствара са овај тренутак,за сада,ствара се да би је сјутра чула неколицина људи,и то је то.После неколико година пада у заборав,нема је...јер нема ни квалитета да опстане...мора се само признати да је раније то било много другачије...погледај Нежног Џина горе и схватићеш о чему ти причам.

Подели на овим сајтовима

то је као кад би ја рекао да метал и рок зависе од струје :D

наравно да свака музика зависи само од уметника који користи технологију и инструменте који су му на располагању, па и сам да направи оно што му фали ;)

популарне музике ћеш увек више имати него уметничке, а не можеш ни да очекујеш од велике већине да има слуха исто као што не можеш од велике већине да очекујеш да свира. оно где је замка у таквом размишљању је да онда практично дискриминишеш све оне који немају (или не довољно) слуха и стављаш их у неравноправан положај са онима који имају.

зато ти људи имају друге таленте - не можемо да гледамо кроз цев а све остало да игноришемо.

Подели на овим сајтовима

Е па то је то,врло осјетиљива граница...aли ја сам за то да се некада и гледа кроз цијев када су у питању неки очигледни квалитети јер доста ми је свесагледавајућих главоља,посебно у времену који траже неке размажене компромисе Just_Cuz_19

сори,ово некако и није у мом духу да кажем али нека остане хаха

Подели на овим сајтовима

није поента мог коментара да се игнорише, праве комромиси или релативизује, већ да се слух развија.

ако оћеш да квалитет постане стандард онда мораш да се избориш да квалитет постане прекретница а не успутна станица на коју нико не стаје и не обраћа пажњу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...