Jump to content

Тадић ће се замонашити ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kakvi bre sukobi. Mnogo verujes medijskoj propagandi. U HR je Toma predstavljen kao neki Hitler.

Opustite se. Nas Toma je bio podviznik a nije se ni zamonasio :)

Nadam se da je tako.Nadam se da smo svi pouka uzeli o sukobima da nam nikada neće naum pasti da više mrava zgazimo a kamoli da se sukobljavamo. 301

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Епископ Теодосије и Борис Тадић познају се дуги низ година па се Тадић са њим договорио да по монашењу, и уколико му то здравље дозволи, буде постављен за игумана у неком од косовско-метохијских манастира.

Навика је чудо.

А сатана војске подигао, од звјериња свога и људскога, све до самих Божјих противника и својих једномишљеника

којих би се марва застидјела и вепрови дивљи посрамили, пакленим их огњем наоруж'о, повео их на земљу Србију.

Подели на овим сајтовима

Pa eto vam razlog da kao Pravoslavci glasate za Tadića, vidite i sami da je Pravoslavac, moli se Bogu, i monah bi da bude, šta hoćete još..

ccvige

ZA 5 godina glasam za njega ... ako se zamonasi ... ;)

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A sta ako se zamonasi kod Artemija?

Nema sanse. Tadic ako postane patrijarh ekumenizam nam ne gine.

A ko zna da to sve nije papska zavera.

Sta li su njih dvojica sve pricali nasamo .mislise.

0201-FoNet.jpg

Подели на овим сајтовима

Zato sto je patriota i domacin, a to nije pozeljno u novom poretku.

HahahahhahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahHaha

A mozda zato sto je podrzavao coveka koji prica da hrvate treba klati zardjalim kasikama?

Toma patriota i domacin... zivi na grbaci naroda i drzave ceo svoj zivot. I to mi je domacin?

e moj ignjate ignjate....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Možda i bude nešto od njega aku zameni svu svoju pamet za blagodat. Pretpostavljam da zna da napravi blog i da uploaduje snimak na youtube. Da je po struci hemičar, bilo bi sigurnije da će dostići velike domete duhovnosti.

Ko ti je uzor? ;)

Подели на овим сајтовима

Toma patriota i domacin... zivi na grbaci naroda i drzave ceo svoj zivot. I to mi je domacin?

e moj ignjate ignjate....

Ma ni prici vrednicama Tadicu, Cedi, Djilasu ... sve udarnik do udarnika ... dinar od narodnog novca nisu uzeli ... evo, ako lazem goreo kao ova cigara ... cigara.jpg;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...