marko_13 Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Дана 06. 06. 2012. у Благовештењском храму у Рајковцу (Младеновац), крштено је 87 младеновачких ученика и неколико старијих суграђана. Крштење је обавио епископ шумадијски господин Јован, тоталним погружавањем новопросвећених у крстионици. http://minus.com/mCHcZATWe/ Саша од Москве, malina :), Vaske and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Предивно! Хвала Маре на овим лепим сликама. marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Aliluja marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 slavaaa marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Eto видимо да може, и погружењем и у саставу Литургије.Шта је сметња свештеницима да макар споје са Литургијом? Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Што би рекла она баба што живи поред стадиона: НЕ СМЕТА НИШТА!!! НЕ СМЕТА НИШТА!!! Дај Боже да овако стално буде. У недељу ће код мене бити литургијско крштење. Заправо, само у изузетним случајевима снисходим да крштење буде ван Литургије. Sophrosyne, Милан Меденица :), marko_13 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Slava Bogu ! Samo neka bude što više! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 То је велики напредак за твоју парохију,јер знамо какви су "Срби православци". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 То је велики напредак за твоју парохију,јер знамо какви су "Срби православци". Све је то свакако напредак за целу Цркву јер изузети крштење из Литургије јесте направити од крштења индивидуални чин који се не тиче Цркве. Код мене нема пуно тих проблема да се изговарају да не уде литургијско крштење. Заправо, на мојој парохији ја и немам пуно крштења највише десетак у години. Али од тих десет бар 7 су литургијска. Богу хвала, причести се и дете, отац, мајка, кум, многи гости који су се окупили, а који посте онда када је Црква то благословила. Ево, сада се цела недеља не пости (мислим да ову недељу по Духовима). Како људима ставити терет поста када и сами ми свештеници сада не постимо? Црква је тако благословила. marko_13 and Марио Токовић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 E divno! Ja radim u MLadenovcu, u školi, i uvek prođem busom pored ove lepe Crkve kad dolazim na posao! Baš mi je drago zbog ovako lepog dogadjaja! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Организација је била веома захтевна, али мало је рећи да се стоструко вратило. Све је протекло у најбољем реду, а сада можете видети све фотографије. Тотално погружавање се код нас не практикује због "техничких разлога". Но, мислим да је ок организовати с времена, на време, на оваквом нивоу, са неколико десетина оних који ће се крстити. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Eto видимо да може, и погружењем и у саставу Литургије.Шта је сметња свештеницима да макар споје са Литургијом? Мислим да је чешће проблем у онима који се крштавају, него у онима који крштавају. "Нема се времена..." Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Јун 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Дана 06. 06. 2012. у Благовештењском храму у Рајковцу (Младеновац), крштено је 87 младеновачких ученика и неколико старијих суграђана. Крштење је обавио епископ шумадијски господин Јован, тоталним погружавањем новопросвећених у крстионици. http://minus.com/mCHcZATWe/ Слава Господу! Предивна вест! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Данас се заиста читава Црква Христова радовала и блистала. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Провалите фотку 30 - у даљини старопрамен и роштиљица "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука