Гости Guest - . . .- Написано Јун 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Драги пријатељи, покренули смо овај нови подфорум "Мој ЖРУ дневник" где ћете ви моћи поставити тему са вашим именом (правим или форумским) и где ћете са осталим члановима и гостима који посећују ЖРУ да поделите ово што је некако ваше а желите да чују и други. На пример моћи ћете да говорите о вашим интересовањима, о ономе што вам се десило у току дана, о вашем доживљају Цркве, вере уопште, политике... дакле све оно што вас заокупља а што је ваше. Надам се да ме разумете. Ево ја ћу да отворим тему која ће да се зове: ЖРУ дневник свештеника Ивана Цветковића Пробајте и сами, учинимо ЖРУ још пријатнијим местом за дружење, упознавање и дељење корисних информација за духовно и телесно здравље. Желе Зека, Марио Токовић, Иван ♪♫ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Може бити интересантно Ignjatije, ВИЛМА and Владан је реаговао/ла на ово 3 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Да, мислим да је добро да поред поруке која није коментар већ баш описивање вашег догађаја стоји и датум, нешто овако: https://www.pouke.org/forum/topic/19435-%D0%B6%D1%80%D1%83-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%88%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B%D0%B0/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Је ли у реду да се одговара на нечији дневник, да се не расплине тема...? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Наравно... све може у ходу да се усклађује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 mario sto ne otvoris svoj dnevnik ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 @Mario Kakve veze imaju klipovi koje si postavio sa ovim sto o. Ivan prica? Drzi se teme i objasni sta si hteo ili cu morati da obrisem oba posta. Ako zelis nesto da kazes licno svoje, pokreni svoj dnevnik kao sto ti rec Tanja... Mali reda nece da skodi... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Ја бих отворила али не знам како!!! :/ Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 https://www.pouke.org/forum/forum/158-%D0%BC%D0%BE%D1%98-%D0%B6%D1%80%D1%83-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA/ Ides na gornji link i otvoris samo novu temu i upises naslov na primer: Биљанин ЖРУ дневник и то је то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Је ли у реду да се одговара на нечији дневник, да се не расплине тема...? milsim da je cak i pozeljno. U spurotnom se svodi na monologe i neku vrstu egzibicionizma...sto bas i nije interesantno na duze staze.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука