Jump to content

Нови подфорум "Мој ЖРУ дневник"

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Драги пријатељи, покренули смо овај нови подфорум "Мој ЖРУ дневник" где ћете ви моћи поставити тему са вашим именом (правим или форумским) и где ћете са осталим члановима и гостима који посећују ЖРУ да поделите ово што је некако ваше а желите да чују и други. На пример моћи ћете да говорите о вашим интересовањима, о ономе што вам се десило у току дана, о вашем доживљају Цркве, вере уопште, политике... дакле све оно што вас заокупља а што је ваше.

Надам се да ме разумете.

Ево ја ћу да отворим тему која ће да се зове: ЖРУ дневник свештеника Ивана Цветковића

Пробајте и сами, учинимо ЖРУ још пријатнијим местом за дружење, упознавање и дељење корисних информација за духовно и телесно здравље.

Подели на овим сајтовима

Може бити интересантно 0703_read

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да, мислим да је добро да поред поруке која није коментар већ баш описивање вашег догађаја стоји и датум, нешто овако:

https://www.pouke.org/forum/topic/19435-%D0%B6%D1%80%D1%83-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%88%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B%D0%B0/

Подели на овим сајтовима

@Mario

Kakve veze imaju klipovi koje si postavio sa ovim sto o. Ivan prica? Drzi se teme i objasni sta si hteo ili cu morati da obrisem oba posta.

Ako zelis nesto da kazes licno svoje, pokreni svoj dnevnik kao sto ti rec Tanja...

Mali reda nece da skodi... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...