R.Žiskar Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 On 5. 6. 2012. at 20:06, ajvanho8 рече Кинези праве Земун-Борча, кол'ко знам Значи, они кад копирају, копирају..... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 On 6. 6. 2012. at 9:01, Tanja ex Petrija рече :291291291: nisam znala da je srbija u africi .mislise. mislim u kini .mislise. Добро коришћење Гугла, али потпуно непотребно. Поента је скроз другачија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 On 6. 6. 2012. at 8:18, Александар Радовановић рече У међувремену, у остатку Србије... Још ми само реци да је тамо промет возила као на Панчевцу, па ћу да се застидим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 On 6. 6. 2012. at 9:34, Александар Радовановић рече Добро коришћење Гугла, али потпуно непотребно. Поента је скроз другачија. Поента, друже мој, јесте да би ти вероватно потпуно другачије причао кад би морао преко Панчевца овако да се акаш свакодневно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 On 6. 6. 2012. at 8:12, Магдалена рече Не философирај ми из Италије, молим те. Ми имамо један једини мост преко Дунава. Даље нема шта да расправљамо на ту тему. Italija i namacka, znaci oko 170 miliona ljudi skoro kompletan drumski saobracaj obavlja preko jednog jedinog mosta na Breneru. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 On 6. 6. 2012. at 8:12, Магдалена рече Не философирај ми из Италије, молим те. Ми имамо један једини мост преко Дунава. Даље нема шта да расправљамо на ту тему. Pa srusite i taj jedan da se ne mucite po kolonama ... to je najjednostavnije ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 On 7. 6. 2012. at 2:04, Жељко Билбија рече Pa srusite i taj jedan da se ne mucite po kolonama ... to je najjednostavnije ... necemo mi da ga rusimo srusice se on sam i bez nase pomoci ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 On 7. 6. 2012. at 1:56, Жељко Билбија рече Italija i namacka, znaci oko 170 miliona ljudi skoro kompletan drumski saobracaj obavlja preko jednog jedinog mosta na Breneru. Дај слику тог моста. не верујем да је у тако лошем стању као Панчевац. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 On 7. 6. 2012. at 8:56, Магдалена рече Дај слику тог моста. не верујем да је у тако лошем стању као Панчевац. Nije on u losem stanju vec njega 19 godina od kada sam oivde non stop renoviraju, popravljaju i sta vec ne rade. Evo i sada su radovi na njemu i bas cu ti posleti sliku, ustvari idem za Innsbruck za vikend pa cu ti snimiti film. Non stop na njemu se radi, stalno je jedna strana mosta zatvorena. Mozda ne cele godine ali minimum 6 meseci godisnje su radovi na njemu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука