R.Žiskar Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 On 5. 6. 2012. at 12:15, Tanja ex Petrija рече ja bi taj pancevacki most zatvorila skroz ! Ти бих? И изградила лепши, већи и старији? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 On 5. 6. 2012. at 12:16, R.Žiskar рече Ти бих? И изградила лепши, већи и старији? meni uopste nije smesno to sto si napisao mislim da je taj most u jezivom stanju i da treba da se zatvori није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 On 5. 6. 2012. at 12:18, Tanja ex Petrija рече meni uopste nije smesno to sto si napisao mislim da je taj most u jezivom stanju i da treba da se zatvori А да се комуникација остварује летењем преко Дунава? То о чему пишеш је као кад би се вадио сваки зуб којем се појави мало каријеса. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Pa naravno da je dobro graditi ali je takodje odlicno odrzavati vec izgradjeno ... ... to na zapadu odlicno znaju zato i nemaju polusrusene mostove po nemackoj vec uredno odrzavane i puteve bez rupa ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 On 5. 6. 2012. at 12:18, Tanja ex Petrija рече meni uopste nije smesno to sto si napisao mislim da je taj most u jezivom stanju i da treba da se zatvori Ih, koliko starih mostova bi imao Pariz da porusi ... a ne bi im trebali ni nemci za to ... Pa Ajfelova kula, to bre oksidiralo ... niko to ne farba vec trune onako na kisi i vetru ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 On 5. 6. 2012. at 12:21, R.Žiskar рече А да се комуникација остварује летењем преко Дунава? То о чему пишеш је као кад би се вадио сваки зуб којем се појави мало каријеса. nek se ostvaruje i skelom ,taj most se raspada nema potrebe da me citiras vise logicno je da su o izgradnji novog pancevacog mosta neki drugi ljudi trebali da vode racuna mnogo pre ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Какав мали каријес ?! Тај мост је "темпирана бомба". Њега заиста треба потпуно затворити, и одмах кренути са градњом новог, до тада регулисати повезаност обала понтонима или нечим другим. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 On 5. 6. 2012. at 12:16, R.Žiskar рече Ти бих? И изградила лепши, већи и старији? Ma ima srbija mostova ihahaj, mozemo svaki dan po neki da zatvaramo i rusimo ... to ovi jadni zapadnjaci moraju da stede, mi smo puni k'o brod ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 On 5. 6. 2012. at 12:27, Магдалена рече Какав мали каријес ?! Тај мост је "темпирана бомба". Њега заиста треба потпуно затворити, и одмах кренути са градњом новог, до тада регулисати повезаност обала понтонима или нечим другим. sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol K'o u Novom Sadu posle bombardovanja .... Valjda bi i za ove pontonske mostove bio kriv Milosevic. sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 On 5. 6. 2012. at 12:28, Жељко Билбија рече K'o u Novom Sadu posle bombardovanja .... Да, као у Новом Саду, понтони су безбеднији од овог костура од моста. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Bio neki buzdovan od gradonacelnika u Kraljevu gradu na Ibru koji ima neki stri most, hteo on pola grada da srusi i napravi nov most preko Ibra ali su ga ili smenili ili poslali na lecenje i uz ko-zna-koliko-manje-para renovirali i prosirili stari, sacuvali pola grada i evo samo jezde preko Ibra ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Ово прелази у измотавање. Ток Дунава је међународни пловни пут. Понтони....хајте молим вас! Два километра везаних очију?!? Ма немогуће.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Јел ти знаш колико је Панчевачки мост стар ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 "napravljen je krajem 30-ih a dignut u vazduh '43. Nemci ga sklepali pa potom '45. digli u vazduh. Rusi ga '46. ponovo sklepali da bi ga sredinom 60-ih Tito & co kompletno renovirali. Od tada nije bilo velikih radova. Ovaj most je ceo svoj vek "sklepavan" tek da posluži. Sa tom praksom se i danas nastavlja i nije mi jasno što se ljudi čude. Jedino čudo je to što se do sada nije desila neka tragedija. Da podsetim da je pre 20 i nešto godina sa mosta uklonjena jedna trasa šina jer je most već tada bio u očajnom stanju te nije bilo preporučjivo da se dva voza nađu na mostu u isto vreme." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 On 5. 6. 2012. at 12:36, Магдалена рече Јел ти знаш колико је Панчевачки мост стар ? Znas li ti koliko su stari mostovi na Seni u Parizu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука