Олимп Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Моје искрено саучешће Јосиповој породици. Бог да му душу прости. Ламех је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Саучешће Јосипу и његовој породици Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Саучешће Јосипу... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Најискреније саучешће породици и брату Јосипу. Нека Господ да снаге да сестра и дечица преброде животну трагедију. Бог нека опрости грехове Нијазу и подари му живот вечни. АМИН ! Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Josipe. Primi moje saucesce..! Pokoj mu vjecni! Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Јун 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Моја искрена сућут. Вечнаја памјат ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Hvala vam svima još jednom na izrazima saučešća, mnogo to znači u ovakvoj situaciji. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Saučešće. Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Saucesce Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Саучешће. Нека га Господ удостоји Царства Небеског. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 опрости, тек сад видим ... моје саучешће, држте се и молим се да га Господ усели у Царство. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Hvala svima, danas mu bio sprovod. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 saucesce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Примите и моје саучешће. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука