PD Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 znaci nije samo marama u pitanju? My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 znaci nije samo marama u pitanju?hidžab je mahrama a burka nikab ili feređa je ono što prekriva lice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saladin Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 znaci nije samo marama u pitanju? Ovo je hidžab u principu je bitno da je kosa pokrivena, da odjeća nije uska,providna.., a feredže i burke su mislim jedno te isto, odnosi se ovu nošnju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Оне прве су праве лепотице! 0102_laugh 0102_laugh klapklap Дивна, прелепа Божија створења! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Оне прве су праве лепотице! 0102_laugh 0102_laugh klapklap Дивна, прелепа Божија створења!svaki čovjek je lijep.Ono što je Bog stvorio ono mora biti lijepo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Оне прве су праве лепотице! 0102_laugh 0102_laugh klapklap Дивна, прелепа Божија створења!A ako si oženjen, i žena ti to pročita, bojim se brate a bio bi jazuk, da nebudeš baniran od žene!(mala šala) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Оне прве су праве лепотице! 0102_laugh klapklap klapklap Дивна, прелепа Божија створења!A ako si oženjen, i žena ti to pročita, bojim se brate a bio bi jazuk, da nebudeš baniran od žene!(mala šala) Ожењен, али жену не интересује рачунар! Ах, мерака у вечери ране! 0102_laugh Без, шале. Заиста су оне жене на слици много лепе. А ја сам увек волео црнке. 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 odoh ja selam i pozdrav! Čujemo se! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Живели! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Hvala vam! My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 http://www.memritv.org/clip/en/0/0/0/0/0/0/2399.htm Title of Video: Saudi Cleric Muhammad Musa Al-Sharif Defends the Marrying Off of Under-Age Girls in Saudi Arabia: Atheists, Christians, and Fornicators Are Responsible for Human Rights Treaties Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 http://www.memritv.org/clip/en/0/0/0/0/0/0/2399.htm Title of Video: Saudi Cleric Muhammad Musa Al-Sharif Defends the Marrying Off of Under-Age Girls in Saudi Arabia: Atheists, Christians, and Fornicators Are Responsible for Human Rights Treaties Brate Aleksandre, kako bi se osječao da ja ubacim slike klanja muslimana, bi li to išlo u korist ovom dijalogu.Ovaj vaš bolesnik Ako -neka, neka ide u toalet i neka se pogleda u ogledalo i neka se svađa sama sa sobom.Mi ne koristimo prljave metode.Ovo nije pošteno, provokacija je to brate.Pogledaj kakve samo videomaterijale šalje.Jeli ovo dijalog ili sukob islama i krščanstva!Nije brate fer Ako voli krščanstvo neka živi po krščanskom duhu.Brate ja znam da si ti dobar čovjek, ovo pišem zbog drugih ljudi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 Треба да реагују администратори форума. На овој теми је немам никаква овлашћења до да замолим Ако-нека да не поставља видео материјал који нема везе са насловом теме. Дакле, може се отворити тема нпр. "Екстремизам у исламу", па тамо постављати овакве материјале. Па кога то интересује некад погледа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 Треба да реагују администратори форума. На овој теми је немам никаква овлашћења до да замолим Ако-нека да не поставља видео материјал који нема везе са насловом теме. Дакле, може се отворити тема нпр. "Екстремизам у исламу", па тамо постављати овакве материјале. Па кога то интересује некад погледа.Brate moj tu nije problematičan materijal, tu je otvoreni pokušaj razbijanja ovog našeg projekta!To je moje mišljenje i vjeruj mi nimalo se prijatno ne osječam zbog njenih ataka na ovaj projekat. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 ja sa uživanjem i sa uvažavanjem pratim dijalog ekstrema ima i na jednoj i na drugoj strani, i na trećoj 0104_cheesy Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука