Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ne izbegavaj odgovor Iuris. Da ti siluju devojku ti ne bi nista ucinio? Reci to pacifisto da znaju cure cemu mogu da se nadaju od tebe.... ;)

Da mi je neko SILOVAO DEVOJKU i da je to u proslom vremenu sigurno ga ne bih jurio zardjalom kasikom da ga zakoljem. Nisam psihopata a trudim se da ne budem osvetoljubiv. Greh je prema sebi.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Da mi je neko SILOVAO DEVOJKU i da je to u proslom vremenu sigurno ga ne bih jurio zardjalom kasikom da ga zakoljem. Nisam psihopata a trudim se da ne budem osvetoljubiv. Greh je prema sebi.

Aaaaa, znaci presao bi preko toga, onako dzentlmenski ...

A da ti je siluje u sadasnjem vremenu, da li bi bio samo nemi posmartac ili bi joj uputio i neku rec utehe?

Posto si pacifista .... nema mesta za ocekivati da budes nasilan ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Мислим да је излишно разговарати више о ономе што сам написао у овом топику.

Или појединци не желе да схвате шта сам желео рећи о политичкој ситуацији у земљи, притом очигледно не познавајући прилике у Србији како у последњих 65 година, тако и данас, или свесно изврћу моје речи и крећу у напад као једини начин одговора који као такав само сведочи о њихов неспособности аргументоване расправе, називајући ме приде "расистом", иако истовремно добро знају да сам Србин који је ратовао за своју браћу у Хрватској и Босни...жалосно и тужно...али од неких људи то и очекујем...не и од тебе.

Молим те, први и последњи пут, да ми се више никада не обратиш оваквим речима...просто нема смисла и убеђен сам да можеш правилно схватити све што сам написао, само ако пажљиво прочиташ и мало се едукујеш по питању стања које влада у Србији на политичком али и на црквеном плану...а ваљда си и из мог свеукупног досадашњег писанија могао видети ко сам и какве ставове заступам.

ја стварно нисам гатара...па да гатам шта си хтео да каћеш

а ово што си искуцкао је веелика увреда за мене...и једно 80% Срба...

мислим да си требао бити јаснији...

и та подела коју потенцирашн на засеоке је смешна...

Србије неби било да нисмо сви гинули за њу...

а ваљдазнаш колико је Срба ван Дејтонске Србије изинуло за њу..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Николић у петак у Москви

23. 05. 2012 14:55 | Танјуг

2

Nikolic-u-Moskvi.jpg

Томислав Николић у Москви 2004. године (Фото: Новости)

Београд – Лидер Српске напредне странке и изабрани председник Србије Томислав Николић отпутоваће у петак у Москву, где ће, 26. маја, присуствовати Конгресу Јединствене Русије, коју води председник Руске Федерације Владимир Путин.

Николић је позван да присуствује Конгресу – пре него што је изабран за председника Србије – као шеф странке која има потписан споразум о сарадњи са Јединственом Русијом.

Он ће се обратити учесницима Конгреса, а, како је Танјугу речено у СНС, постоји могућност састанка са Путином који је недавно изабран за председника Русије.

Биће то практично прво Николићево путовање у иностранство од избора за шефа државе.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Zavist

Мићуновић: И Хитлер је дошао на власт гласачким листићима!

23. 05. 2012 11:45 | М. Стојановић / Танјуг

Micunovic-i-Nikolic.jpg

Драгољуб Мићуновић, Томислав Николић (Фоото: Телеграф.рс)

Београд – Председник Политичког савета Демократске странке Драгољуб Мићуновић, говорећи на дебати посвећеној питању колико је Србија после избора политички зрелија, направио поређење новоизабраног председника Србије Томислава Николића са немачким диктатором Адолфом Хитлером!

Мићуновић је, коментаришући победу Николића на председничким изборима, рекао да се воља грађана исказана на изборима мора поштовати, али да у историји има много примера да су грађани лоше изабрали.

- Ако погреше после је касно… И Хитлер дошао на власт гласачким листићима – рекао је Мићуновић, а пренео Тањуг.

Он је додао да је добра држава могућа само ако има добре грађане и обрнуто. Како је објаснио, од демократије нема боље владавине и воља народа је неприкосновена, али би одлуке које доносе демократски избори биле боље, уколико би постојала претпоставка да постоји велики број добрих грађана.

Функционер СНС-а Небојша Стефановић назвао је овакав говор скандалозним, и додао да се нада да ће политички противници те партије схватити да за таквим наступима нема потребе.

- Скандалозно је то што говори представник ДС-а. Томислав Николић је на овим изборима победио већином гласова бирача и биће председник свих грађана. Ипак, такав говор, који није могао да се чује управо од времена Адолфа Хитлера, приличи господину Мићуновићу, јер га он користи двадесет година уназад. Ја се надам да ће они схватити да је овакав исход избора добар и за њих, и да ће увидети да за говором мржње нема потребе – рекао је Стефановић за Телеграф.рс.

Мићуновић: То је била стилска фигура

Функционер ДС-а Драгољуб Мићуновић каже за наш портал да је овакво поређење било у служби објашњавања шире слике о изборима одржаним у недељу.

- То је била једна слика о томе да није све у томе како се долази на власт и да сам начин доласка на власт нема никаквог значаја. То је била стилска фигура – објаснио је Мићуновић за Телеграф.рс.

Подели на овим сајтовима

Председник Политичког савета Демократске странке Драгољуб Мићуновић, говорећи на дебати посвећеној питању колико је Србија после избора политички зрелија, направио поређење новоизабраног председника Србије Томислава Николића са немачким диктатором Адолфом Хитлером!

Каква увреда за Хитлера... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Samo da se Toma drži one ideje dok je bio sa radikalima, da dozvoli Rusiji izdgradnju vojne baze ispod Kopaonika.

A da odma nakon toga poseti Bondstil.

To ti je uticaj kada imaš na svojoj teritoriji vojne baze dve najveće sile.

Подели на овим сајтовима

Zavist

Мићуновић: И Хитлер је дошао на власт гласачким листићима!

Adolf Hitler nikada nije izabran direktno: njega je 1932. na mesto kancelara postavio tadašnji predsednik, fon Hindenburg, a on je postao Der Führer 1934. spajanjem funkcija kancelara i predsednika. Tako da je poređenje malo glupavo, čak i kao stilska figura.

Подели на овим сајтовима

Adolf Hitler nikada nije izabran direktno: njega je 1932. na mesto kancelara postavio tadašnji predsednik, fon Hindenburg, a on je postao Der Führer 1934. spajanjem funkcija kancelara i predsednika. Tako da je poređenje malo glupavo, čak i kao stilska figura.

Mozda je Micunovic mislio na Tadica posto mozda on bude premijer ( kancelar ).

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Хитлер је дошао на власт на изборима, али је након тога направио комбинацију да преузме тоталну власт и постане диктато: http://en.wikipedia.org/wiki/Reichstag_fire

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...