Isak Njutn Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Da teski sam kontras, posebno zato sto imam oci da vidim kako me Rusija ekonomski muze. Imas li oci da vidis da je DS na vlasti vec skoro 12 god i da nam je zemlja blago receno na ivici ambisa? Batali statistike koje uopste ne kazuju realnu sliku o nekoj zemlji. Sto je govorio Djindjic svojevremeno:Sta je to prosek?Pola Srbije jede meso druga polovina jede kupus u proseku svi jedemo sarmu!Pa nije li tako? greengrin bgpj and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Imas li oci da da je DS na vlasti vec skoro 12 god i da nam je zemlja blago receno na ivici ambisa? Batali statistike koje uopste ne kazuju realnu sliku o nekoj zemlji. Dokle vise sa tim lazima daj e ds na vlasti 12 godina????????? Kako vas nije SRAMOTA DA LAZETE? Ili pak ne znate? Ds je na vlasti bio od 2000te do 2003 kada je djindjic bio premijer. Zatim smo imali dve vlade vojislava kostunice 2004 do 2007me Gde ds NIJE UCESTVOVAo Zatim vlada 2008 koja se raspala opet zahvaljujuci kostunici i velji ilicu koji su tada pokazali svoje pravo lice. Realna vlada ds.a je od 2008 do danas sto je cetri godine + pre toga tri godine dok je djindjic bio premijer. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Фамилија Ђоковић подржала Тадића 17. 05. 2012 19:57 | Мондо Новак Ђоковић и Борис Тадић (Архивска фотографија) Београд – Срђан Ђоковић, отац најбољег тенисера света Новака Ђоковића, у име своје породице подржао је кандидатуру Тадића истакавши да Србија назад враћа тамо где јој је место – у европску породицу. „Поносни смо на нашег сина, који је првак света у тенису и најбољи спортиста у свету, али смо поносни и на остале синове. Да бисмо сви ми имали визију и мисију да наши животи постану бољи и квалитетнији него што су данас морамо да подржимо нашег председника на кога смо поносни и који има визију да нас уведе где нам је место“, казао је Ђоковић. Вееееееелики минус Ђоковићу.... што се мене тиче..од сада може да освоји и турнир на марсу... завршио сам са навијањем.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Bilo bi dobro da se i ovde uvede predizborna tišina od večeras. Inače, pobiše se ljudi! gringrin nishizawa је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Други круг председничких избора у Србији. Шта ће да кажу Срби са Косова и Метохије? 3 Votes Шта ће донети Србима са Косова и Метохије други круг председничких избора у Србији о томе наша колегиница Јована Вукотић разговара са председником Српског националног већа северног Косова Миланом Ивановићем. 17.05.2012, 14:50 serbian.ruvr.ru Photo: EPA Каква је ситуација пред други круг председничких избора? На Косову и Метохији су бирачки спискови били врло лоше урађени. Тако да је на изборе за Скупштину Србије и на председничке изборе у пуном кругу изашло знатно мање гласача него на локалне изборе, од 10 до 20 одсто мање. Када се зна да овде људи у већини гласају за опозиционе странке, онда су ти избори доведени и у питање. Све то, као и све ове приче, које су сачувале после тих избора, и око гласачких листића и око нерегуларности у гласачком процесу, и око лоших бирачких спискова, и око куповине гласова дошло је до једне чињенице апатије у народу да је све решено, да је све готово, да су и медији, и институције потпуно на једној страни, да је победник малтене известан. Тако да је чињеница да ће за други круг председничких избора да буде мало интересовања него за први круг, и мањи број људи ће изаћи, посебно на Косову и Метохији, нажалост, ти бирачки спискови су потпуно дефитковани. Због тога изашло је свега 30 процената, мада је био изазив 65 процената. И што се тиче избора у првом кругу, у северном делу убедљива победа опозиционих странака, посебно Демократске Странке Србије и Српске Напредне Странке. Људи су ту дали јасну оцену да је политика, која је вођена од стране власти према Косову и Метохији, лоша и да није прихватљива за Србе. У већини су људи тако и гласали. И по вашој процени, за кога ће овог пута гласати становништво на Косову и Метохији? Мислим да ће на Косову и Метохији, ако излазност буде већа, ако не дође до обесхрабривања, сигурно да ће гласати за кандидата Српске Напредне Странке Томислава Николића јер политика београдског режима у протекле две три године донела је Србима само штету, а Албанцима је донела све. Тако да мислим да ће људи гласати и у складу са тим чињеницама, и са једном лошом политиком Демократске странке, која је путем преговора однела Србима многа права и омогућила Албанцима да иду знатно даље у инсталирању њихових институција и заокруживању те квази-независне државе. Да ли страхујете да би могло бити некаквих провокација са обзиром на целокупну затегнуту политичку ситуацију? Свакако на Косову постоје тензије. И у последњем извештају УН видимо да се етнички мотивисано насиље над Србима знатно већи, да се напада на Србе више. Видели смо да су постојале и много доње претње шиптарских институција да ће упасти на север и насилно прекинути наше изборе у Звечану и Зубином Потоку. Међутим, то се није десило. Ми смо одолели тим притисцима и из Приштине, и из Брисела, и из Вашингтона. Изабрали смо на демократски начин општинско руководство у северним општинама Зубин Поток и Звечан. И видимо да је и ту било доста покушаја да се људи застраше. Али они нису могли да угрозе тај демократски процес на начин потпуне ескалације насиља и дестабилизације ситуације. Тако да ја мислим да и овога пута неће доћи до неких акција, које могу изазвати потпуну дестабилизацију. Албанци очигледно раде у складу са оним шта им диктирају са Запада. Тако да они ништа у своју руку неће урадити, ако за то не добију подршку Брисела и Вашингтона. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Dokle vise sa tim lazima daj e ds na vlasti 12 godina????????? Kako vas nije SRAMOTA DA LAZETE? Ili pak ne znate? Ds je na vlasti bio od 2000te do 2003 kada je djindjic bio premijer. Zatim smo imali dve vlade vojislava kostunice 2004 do 2007me Gde ds NIJE UCESTVOVAo Zatim vlada 2008 koja se raspala opet zahvaljujuci kostunici i velji ilicu koji su tada pokazali svoje pravo lice. Realna vlada ds.a je od 2008 do danas sto je cetri godine + pre toga tri godine dok je djindjic bio premijer. To su sinko zivci 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 @Manolis Sta se cerekas ko lud na brasno, sta nisi znao da je ds formirao vladu tek 2008 posle ubistva djindjica i da je argument "ds vlada 12 godina" jedna velika sarena laza oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 To su sinko zivci Sta je, nemamo argumente za laz koju smo prosuli pa ajde na cinizam. Cega se pametan stidi budla se ponosi. Zivci nego sta, revolitran sam da gledam kokakave ljude kako bestidno lazu a nije ih sramota. Ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da postojite. Dobar covek kada shvati da je pogresio izvini se, drzak bezi u cinizam. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Нисам неки љубитељ Тадића и ДС-а, али да је било ко од осталих које имамо био на власти било би нам још горе. Аурор and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Sta je, nemamo argumente za laz koju smo prosuli pa ajde na cinizam. Cega se pametan stidi budla se ponosi. Izvini a da uzmes ti da procitas malo bolje sta sam ja napisao i videces koliko si zapravo povrsan i nevidjeno ostrascen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Čudo je nacional-boljševicima promakao ovaj snimak, moglo je biti svašta: (čujte reči) XD P.S. Ko još nije video ovo, neka to odmah učini: http://tinyurl.com/5v9v564 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Умирем од смеха!!! Zamolio bih moderatore, da regulisu ovo podsmevanje odredjenih momaka ovde koji ocigledno nisu pratili Srpsku politicku scenu pa ne znaju da DS nije ucestvovao u vladi od 2003 do 2008, usled nepoznavanja materije oni troluju moje postove cinicnim podsmevanjem. Hvala lepo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Izvini a da uzmes ti da procitas malo bolje sta sam ja napisao i videces koliko si zapravo povrsan i nevidjeno ostrascen. Napisali ste i ti i on da ds vlada 12 godina, sto je neopevana laz. Sto govori koliko ste neupuceni i nevidjeno ostrasceni. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Zamolio bih moderatore, da regulisu ovo podsmevanje odredjenih momaka ovde koji ocigledno nisu pratili Srpsku politicku scenu pa ne znaju da DS nije ucestvovao u vladi od 2003 do 2008, usled nepoznavanja materije oni troluju moje postove cinicnim podsmevanjem. Hvala lepo. Da te ispravim malo od 2003 do 2007 tada je DS napravio vladu sa Kostunicom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Молио бих учеснике у дискусији да обрате пажњу на културу дијалога, и обрате пажњу на понашање. Из фундамента. R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука