Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Мада, није то ништа што до сада нисмо видели са твоје стране, и са стране твојих политичких истомишљеника, већ милион пута...

Безобразлук којим покушаваш да надоместиш недостатак аргумената - није ништа ново.

И после ће неко да ми објашњава како су то " ваше добронамерне критике ".....

Ставио си се и ти, пријатељу, у службу режима.

Твоје право - али недирај у моје право да будем против.

Ако већ дираш - онда буди поштен па кажи - а не овако ниско и бедно.

Подели на овим сајтовима

Сматрам да кад неко напише теолог поред свог имена да сноси одређену одговорност и та реч за мене има тежину.

Александар управо је то урадио у својим постовима на ову тему.

Управо си потврдио оно што сам ја рекао, теолог хвали "ђавола" и јавно каже гласаћу за њега то је више него забрињавајуће.

Попричајте мало са вероучитељима који су мало боље упућени, казаће Вам да се ови сад залажу за укидању веронауке у школама. Пустите приче што чујете преко ТВ него информације из прве руке слушајте.

Сад кад сте ме повукли за језик рећу Вам да је Тадић натерао своју прву жену да абортира, њен деда је из мог места и јако добро сам упућен у ситуацију.

Александар има стварно постова доста са којим се слажем али ово му баш није требало.

Управо о овоме и причам.

Упао си у класичну замку у коју упадају многи који почну да се баве политиком. Због тога не успеваш да сагледаш ствари објективно...

Коју је конкретну похвалу изнео Александар на рачун Тадића? Ја ни у једном његовом посту, а поготово у овом који си цитирао, не видим никакву похвалу - напротив.

Немој ме схватити погрешно - мени се ни један од кандидата, и ни једна од политичких опција које су учествовале на изборима ич не свиђају. Међутим, изједначавати било коју од њих са ђаволом је ипак мало претерано...

А одређивати нечију црквеност, православност или било шта слично на основу тога којег политичара подржава је равно секташтву и идолатрији.

Све што ти говорим - говорим ти из најбоље намере. Пробај мало да преиспиташ своје ставове - није све тако црно-бело...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Neka mi odgovori neko...Da li ozbiljno veruje u politiku i EU I Kosmet?To je naucna fantastika!

Ma on 'oće da kaže ni EU, ni Kosmet, al' mu ono 'n' stalno izostane zbog žurbe (a možda ima i neku glasovnu manu gringrin ) ;)

Подели на овим сајтовима

Neka mi odgovori neko...Da li ozbiljno veruje u politiku i EU I Kosmet?To je naucna fantastika!

Pa u to niko ne veruje u Srbiji. Ni Tadic, ni oni koji glasaju za njega, ni opzicija. A Tadic govori ono sto treba Srbima. Kao fol nismo se mi odrekli Kosmeta, ne damo ga mi. Glasamo za Tadica i EU ali nismo izdali nase ljude dole. A u stvari svima je jasno da bi za 100 evrica mesecno prodali ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A ko ste Vi da ovde bilo koga preslišavate i da govorite nekom (a pogotovo iz administracije, koji su kao domaćini ovde) kako treba da govori?

Kad dođeš nekome u kuću, valjda pružiš ruku, ne udariš ga pesnicom u glavu, zar ne?

Ако је неко администратор на сајту он има постове са којима се сви морамо слагати?

Ја сам иза сваког мог мишљења изнео доказе и аргументе.

Ову за кућу је тотално не адекватан пример, без коментара!

Logička greška zvana argument sveopšteg slaganja.

Свако ко зна да сабере 2+2 њему је јасно да су покрадени.

Подели на овим сајтовима

А одређивати нечију црквеност, православност или било шта слично на основу тога којег политичара подржава је равно секташтву и идолатрији.

Још један мали напор - схватити сопствену мисао.

Подели на овим сајтовима

Сматрам да кад неко напише теолог поред свог имена да сноси одређену одговорност и та реч за мене има тежину.

Александар управо је то урадио у својим постовима на ову тему.

Управо си потврдио оно што сам ја рекао, теолог хвали "ђавола" и јавно каже гласаћу за њега то је више него забрињавајуће.

Попричајте мало са вероучитељима који су мало боље упућени, казаће Вам да се ови сад залажу за укидању веронауке у школама. Пустите приче што чујете преко ТВ него информације из прве руке слушајте.

Сад кад сте ме повукли за језик рећу Вам да је Тадић натерао своју прву жену да абортира, њен деда је из мог места и јако добро сам упућен у ситуацију.

Александар има стварно постова доста са којим се слажем али ово му баш није требало.

Подели на овим сајтовима

ВИДОВДАН: ГЛАС ПРОТИВ ЖУТЕ ОЛИГАРХИЈЕ – ГЛАС ЗА ПРОМЕНЕ!

17 мај 2012 ВИДОВДАН

Србија је поново потпуно приватизована држава, исто као када је била део Брозовог „царства“. Само, тада је бар имала јаку власт, која је колико-толико мислила о економским интересима „поданика“. Сада нашом земљом владају до крајности корумпирани жути „барони“, чији експонент је Борис Тадић. Они Србију третирају баш као дивље освајачке хорде свој ратни плен.

У Брозово време нисмо имали слободу а српски национални интереси били су грубо негирани, али макар је постојала сигурност и шанса за рад. Актуелни режим посвећен је српским националним интересима и демократији таман онолико колико су били и „титоисти“. Спреман је да се одрекне Косова и Метохије, да пусти Турке да вршљају Рашком, да тргује Војводином али и да гази медијске и све друге слободе. Но, данашњи неотитоисти нису у стању да обезбеде грађанима чак ни егзистенцијални минимум.

Крајње је време, ако то већ нисмо урадили раније, да 20. маја кажемо одлучно НЕ неограниченој и бахатој власти криминализованих неотитоиста. Тада не бирамо тек новог председника, већ се опредељујемо да ли ћемо и даље ићи путем учвршћивања коалиције лопова и лажова којом управља жута олигархија, или ћемо бар отшкринути врата за промене.

Победа Тадића значила би да ће он и жута политичко-тајкунска олигархија која стоји иза њега, потпуно тријумфовати. Добили би зелено светло за потпуну националну издају и криминализацију друштвеног живота Србије. Опет, Тадићев пораз значио би бар настајање пукотине у деструктивном систему који је ДС са својим сателитима створио. Та пукотина би се временом неминовно проширивала, стварајући основ за ослобођење Србије од власти „жутих дахија“.

Верујемо да би у случају победе Тадића „жута олигархија“ довршила свој задатак националног и социјално-економског разарања Србије. Стога је суштина ових председничких избора рећи НЕ Тадићу, НЕ корупцији, НЕ жутој распродаји националних интереса, а не рећи ДА његовом противкандидату. Војислав Коштуница, односно ДСС, као и друге релевантне јавне личности и организације, дали су подршку Томиславу Николићу у другом кругу са жељом да трасирају пут за будуће много веће промене али и казне Тадића и ДС за све поразе, пљачке и преваре које су нам приредили. Томе се прикључује и редакција сајта Видовдан.

Ако незадовољни опозицијом или њеним председничким кандидатом који је ушао у други круг, бојкотујемо изборе, односно свој гласачки листић учинимо неважећим, пасивно подржавамо Тадића и његову камарилу да још пола деценије, без икакве контроле, саможиво и бахато газе Србију! Да не би било тако, позивамо Вас да 20. маја дате свој глас за промене, односно против ових који нас већ годинама упропашћавају, понижавају и срамоте.

РЕДАКЦИЈА ВИДОВАНА

Подели на овим сајтовима

Управо о овоме и причам.

Упао си у класичну замку у коју упадају многи који почну да се баве политиком. Због тога не успеваш да сагледаш ствари објективно...

Коју је конкретну похвалу изнео Александар на рачун Тадића? Ја ни у једном његовом посту, а поготово у овом који си цитирао, не видим никакву похвалу - напротив.

Немој ме схватити погрешно - мени се ни један од кандидата, и ни једна од политичких опција које су учествовале на изборима ич не свиђају. Међутим, изједначавати било коју од њих са ђаволом је ипак мало претерано...

Све што ти говорим - говорим ти из најбоље намере. Пробај мало да преиспиташ своје ставове - није све тако црно-бело...

Ја сам прочитао све Александрове постове и онда сам за све написао на једном месту мој коментар. Ево неких Александрових постова, није ми намера да извачим из контекста:

Трагедија тренутне српске политичке сцене јесте што немамо јасну и здраву алтернативу тренутној владајућој коалицији. Зато ће Тадић опет да победи. Ја ћу први гласати за њега - јер другог избора немам.
Не брате. Мој посао не зависи од Тадића, већ од Цркве. Гласаћу за њега не зато што је најбољи, што је све супер и иделано (јер није тако), већ зато што не видим, тренутно, бољу алтернативу. Тома, заиста, није рекао ништа у овој дебати. Нисмо чули ништа о његовом програму. Лако је критиковати другог, али нама требају решења. Ја та решења нисам вечерас чуо из Томиних уста. Чуо сам само демагогију. Иако имам озбиљних примедби на владајућу структуру, на живот у Србији, ипак немам нимало поверења у коалицију окупљену око СНС-а. Зато, што се мене тиче: БоТа за председника.
А зар мислиш да се, реално, може више, у овим околностима, учинити на очувању интегритета (проблем Косова)? Шта је алтернатрива? Да прекинемо односе на најмоћнијим државама света? Да идемо у рат против НАТО-а?

Нико од нас није задовољан односом дела међународне заједнице према питању Косова. Али, питање је: шта чинити, а не направити горе?

Не, не мислим. Тома нема НИКАКВУ алтернативу у односу на Тадића. Никакве промене донео не би. Евентуално, променили би се тајкуни у Србији (Карићи би опет били главни).

Време је да политичари схвате да гласачи желе да чују ПРОГРАМ, јасан ПЛАН за бољи живот, а не духовите и мање духовите критике и ироније упућене политичким опонентима. На то смо одавно престали да се ложимо - зато Тома и нема већину.

Као што сам већ рекао, слажем се са већином његових коментара, али да неко ко је теолог да каже ипак ћу гласати за Тадића а да зна шта је ДС урадио СПЦ и владики Иринеју у Новом Саду, корупције на све стране (кад већ спомињете ЕУ и они говоре да наши медији нису слободни и да смо корумпирани на све стране), подстицање гашења села и пресељавање у градове, гушење пољопривреде, монополисти, афера и проневере државних пара где год се окренеш а нестручних људи пуна министарства, за њих ништа није свето само им је битно да су на власти и новац ... - пресликани комунизам само офарбан жутом бојом и по врх тога да теолог гласа за Тадића који је натерао своју прву жену да абортира то мени не иде једно са другим.

"nishizawa" немој да окрећеш моје речи и да поредиш моје изјаве са сектом, поента је што се ја не бавим политиком и нисам у ни једној странци али ми је Бог дао очи да видим и уши да чујем, и само преносим оно што видим и чујем, да људи не помисле да је све истина оно што виде на тв и у новинама.

Црква и абортуси не иду заједно.

Црква и комунизан не иду заједно.

Црква и вук и јагњећој кожи - ђаво не иду заједно.

Људи немој те се информисати преко ТВ и новина све је строго конторлисано, немојте бити обични пијуни жутих комуниста!!!

Јако добро знам да није све црно и бело зато и износим гомилу сиве нијансе.

Подели на овим сајтовима

Као што сам већ рекао, слажем се са већином његових коментара, али да неко ко је теолог да каже ипак ћу гласати за Тадића...

A koje su tačno Nikolićeve zasluge da bi neko ko je teolog glasao za njega?

Подели на овим сајтовима

Слушај "миркане", немам ништа против да имаш различито мишљење од мојег или било чијег на опвом форуму. Међутим, имам против да себе стављаш за судију ко треба да скине име своје професије (теолог), само зато што се политички не слаже са тобом. То је већ увреда и за такве ствари се сносе санкције на овом форуму.

Нећу да те званично опомињем, али ако наставиш у истом тону мораћу. "Суперправославци" који се издижу изнад свих и који себи дају за право да суде ко може а ко не може да буде хришћанин, теолог, човек - први лете напоље са овог форума! Схвати ово као упозорење.

Узгред, ДС има веома коректне односе са нашом Црквом. Крећем се у мало већем друштву од тебе, па могу да видим и знам.

Подели на овим сајтовима

Тадић не ваља, али Тома је лик из хорор филма... Трагично је колико је гласова добила та "хорор опција".

Народ не разуме да не може да се одржава овај исти систем и само промени "маскота" која седи у председничкој фотељи па да нам одједном буде боље. То није ствар форме. Читав систем као такав не ваља. То мора све да се размонтира и направи поново. Као кућа која је саграђена на клизишту. Не може да се "окречи" па да престану да пуцају зидови...

Значи, не може 50% запослених да ради у "државном сектору". Не зато што сам ја идеолошки "либертаријанац", него зато што то очигледно не функционише. Људи морају да се навикну да буду самостални, да мењају послове, да сносе одговорност за свој живот. Пензијски систем мора да се реформише. Привреда не може да издржава толике пензионере, бар не док је овако слаба. Жао ми је што неко ко је читав живот ринтао сада не може да ужива на некој плажи, али таква је ситуација... На своје пензије требало је да мислите док сте гласали за Слобу и осталу багру. Бар половина пензионера може да ради некакав посао - ако ништа друго бар да засади башту па да има за основне потребе. Велики број њих је још увек и радно способан и могли би да раде нешто продуктивно. Није толико страшно ни да се ради... Боље него да цео дан блејиш у телевизор и трунеш. Научно је доказано да ко ради живи дуже. И тако редом - образовање, здравство, индустрија... Све то мора да се решава ако хоћемо да се живи боље. Док један који ради издржава десет који не раде, нема ништа од тога. Па сасвим јасно је да ће бити десет пута сиромашнији него да сви раде.

Значи, док то не схватимо и заиста одлучимо да нешто променимо гласање и избори су само обично замлаћивање и губљење времена.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...