Jump to content

Papa: Raj bi trebalo da liči na moju mladost

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Tanjug | 03. 06. 2012. - 00:19h | Foto: AFP | Komentara: 13

Papa Benedikt XVI izjavio je juče da bi raj trebalo da liči na njegovu mladost i da se zato nada da će otići kući kada bude "odlazio na onaj svet".

248676_papa-afp_ff.jpg?ver=1338672368

Papa je, naime, tako odgovorio na pitanje jedne vijetnamske devojčice o raju, jedne od oko 350.000 osoba koje su se okupile na prazniku porodice na aerodromu Breso.

Maloj Kat Tjen papa je rekao da se seća radosti tokom praznika provedenih sa porodicom kada "smo zajedno pevali, a meni se činilo da se nebo otvara".

- U našoj kući muzika je bila veoma važna. Moj brat je postao poznati muzičar, a tata je svirao i pevao. To su nezaboravni trenuci - prisećao se papa.

- Jednom rečju, bili smo jedna duša i pored toga što su bila veoma teška vremena. Ljubav koju smo osećali jedan prema drugom bila je toliko jaka da nam se činilo da možemo da pobedimo sve, a male stvari su nam pričinjavale veliku radost - kazao je papa.

Подели на овим сајтовима

pa i Papa je ponekad nepogresiv 0102_laugh

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Рим-папа је путујући циркус... gringrin

Зато га и треба позвати у Србију, да зарадимо нешто новца од туризма, пошто ће за њим у Србију гомила римокатолика да дође на „ходочашће” (читај да види папу).

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

- Jednom rečju, bili smo jedna duša i pored toga što su bila veoma teška vremena. Ljubav koju smo osećali jedan prema drugom bila je toliko jaka da nam se činilo da možemo da pobedimo sve, a male stvari su nam pričinjavale veliku radost - kazao je papa.

i sva naša srca su bila uz našeg ljubljenog Firera kome smo posvećivali sve naše pesme i misli.

А сатана војске подигао, од звјериња свога и људскога, све до самих Божјих противника и својих једномишљеника

којих би се марва застидјела и вепрови дивљи посрамили, пакленим их огњем наоруж'о, повео их на земљу Србију.

Подели на овим сајтовима

Joseph Ratzinger - childhood and teenage years tribute movie

Brat Georg je isto je sveštenik, isti dan su i zaređeni, na videu u povorci (5:15) idu jedan pored drugog:

Ordinatio Sacerdotalis Iosephi Aloisii Ratzinger

Die 29 Iunii 1951 Iosephus Aloisius Ratzinger una cum fratre suo Georgio Ratzinger,

sacerdos a archiepiscopus Monacensis et Frisingensis cardinale Michaele de Faulhaber ordinatus est.

Pope's Brother is awarded for his contributions in music

Подели на овим сајтовима

Tanjug | 03. 06. 2012. - 00:19h | Foto: AFP | Komentara: 13

Papa Benedikt XVI izjavio je juče da bi raj trebalo da liči na njegovu mladost i da se zato nada da će otići kući kada bude "odlazio na onaj svet".

ja nikako ne bi volio da se nađem u njegovom djetinjstvu posle smrti aman

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...