Драшко Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 podseti me sad ABBA , mislim da sam poslednju put u kući uključio gramofon 2000-te Voulez Vous album , Dvoržaka 9tu simfoniju, neke Betovenove simfonije, lekcije iz engleskog (kao malo da utvrdim) pred odlazak u London Što je to lep medijum, taj gramofon, onako krcka pucketa.... a nekako životan Šta Vi mislite , da li Vam nedostaje gramofon? Da li ga upotrebljavate? Скопљанац, Марио Токовић, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Ух, стварно је грамофон био јединствен феномен... Последњи пут негде крајем 80-тих или тако нешто, посебан ритуал ми је био да пажљиво извадим "Back in Black" из оног црног омота и одвалим до даске да нервирам комшилук... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Ja negde 1981-82 . Posle toga sam prodao gramofon, rasprodao ploce, pare spiskao umesto da kupim opremu za foto labaratoriju kao sto sam planirao ... da mi nije compa slusao bih samo zenu danas ... Драшко and Srdjan Kotur је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 A bio je gust slusati ploce i skupljati ih, pa ciscenje ploca, pakovanje u najlon pa u omot ... a posebna prica je bila nabavka ploca u ono vreme ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 У доба грамофона сам у почетку био романтик,Углавном Битлси,Вингси... Па сам прешо на тврђу храну Пинк Флојд,затим Џони Мичел... А сећам се како су добри грамофони били ретки,и како су ме нервирали Џегеровци,парпловци,јурајахиповци,цепелинисти...ја сам био романтик, морао сам да слушам све то да бих дошао на ред са мојом музиком. А сада не могу увече да слушам музику од турске серије.Опет сам у реду. Па докле бре,а кад ће моје време. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Брате, наше време је прошло, шта смо искористили, искористили смо... zuti car је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Evo, baš gledam u gramofon, stoji u ormaru odmah levo od mog kompa Slušao sam zadnji put pre par godina, ako se dobro sećam... .mislise. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 А да се вратимо на грамофон,да се ресетујемо? Ја бих сада кренуо од Џејмс Тејлора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Ja bih se drzao proverenih vrednosti ... Cream, The Who, Lynyrd Skynyrd, Fleetwood Mac .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 "Ultimate грамофон experience" је да пустиш до даске "Smoke on the Water" са оног албума што има Fender Strat на омоту: А, а, а, А, а, а-а, А, а, а, А, ааа Грамофон је направљен за то бре... Скопљанац је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 danas baš čuh da je u Nišu otvorena prodavnica gramofonskih ploča, prvi put posle 20 godina nemam gramofon, ali da imam mogućnosti, volela bih da na gramofonu slušam Скопљанац and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 imam 50-ak ploča klasike... gramofon imam na starom stubu i poslednji put sam slušao Mocartov rekvijem pre nekih 5 godina... zvuk koji ima dušu... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Паааа, негде почетком деведесетих. У то време су моји дечаци били мали, тако да су још увек, имали поподневно спавање, и када би их тата успављивао, чинио би то пустајући им Равелов БОЛЕРО. Никако нисам капирала због чега, јер мене та иста музика врло буди, што би млади данас рекли "подиже". :- w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 http://scr.digital.nb.rs/collection/78-misc Драшко, Иван ♪♫ and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Ima par godina , gramofon mi je u Srbiji .Sad brat vodi brigu o gramfonu i plocama , negde oko 1400 komada (neka mi Bog oprosti , morao sam da se pohvalim) . Ostala je i biblioteka i par stotina naslova klasika stripa , ono ... tvrdi povez , dobra stampa u boji , milina . Sad muziku slusam sa youtubeTa , strip nisam porocitao godinama a knjige koje citam su uglavnom strucne mada mi dobace od kuce povremeno neku fantastiku Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука