Јаков. Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 никад нико није победио овако убедљиво као Шведска... Падосмо на 3 место... Буразерско гласање... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Ovaj Zeljko vazda drugi ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Pih, Mi vam dadosmo dobre poene.Nigdje ni hvala Bosni. Добиће и Марија 12, шта се љутиш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Ови турци из Бакуа се забезекнули кад су видели ону сподобу из Шведске што даје појене, оно мислим шејтан мајке ми ... хахахахаха ! Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Запамтите ове што нам не дадоше ни гласа, да знамо кога Тома да не зове у госте и коме да не иде... Manolis and Баба је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Željko da se više ne šalje na Evrosong, zadnji put su i neke babe bile bolje od njega "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Тек се Србија прос*ала, Босни ништа , а Албанцима дали гласове и Македонима...,мислим то је немогуће, бре ! Ил сте ви од Ниш доле гласали тако , а ? Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Иди бре прст у око! 12 п. Александру Макендонском или беше Скендербегу? заборавио сам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Željko da se više ne šalje na Evrosong, zadnji put su i neke babe bile bolje od njega А и он је брате вазда на том сонгу, гадно се натрипово да ће једаред победити. Manolis and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Пих..Руси само 4... а још Тома био код Путина јуче Сваког госта један дан је доста Баба, Олимп, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Тадић се извињава Босни и Херцеговини на датих 5 поена Баба and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Ова Швеђанка се смеје непрестано, то су те скандинавске дроге... Баба and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Јевреји нас издали... То су ти традиционално српско-јеврејски односи... Море... да вратите Гази Палестину, да одете из области Голана и пустите окупирану Сирију.... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Где беше оних 9 милиона Срба у Турској? Оскудација а? http://www.pressonli...IONA SRBA!.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Масони, капиталисти, ЕУлобисти, глобалисти, нови светски поредак, Вашингтон, Хилари, Мерклеова... Потоп... Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука