feeble Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Bregovic mi deluje da ljiga od coveka Ево и потврде Zayron and Гост је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 нисам гледао такмичење, али гледам ово гласање... Јокса је добар други, али тешко ће неко стићи Швенђанку... Јокса понавља успех из Стамбола пре десетак година са Ланетом. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Тута Бугарин дао 12 поена baš sam se iznenadio za 12 inače nadao sam se da će Bugari nešto dati alo ovoliko nisam se nadao. Dobro se držimo - drugo mesto ali teško da pobedimo šveđanku , tako mi se čini! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Албанија и Македонија то су срца два... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Холандија 10, у јеееееееее ови нешто дували Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Ма Шведи побеђују ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Издајице португалске нису нам дали ни глас... Нећу више да слушам оне њихове фадо сељачиине... Роналдињо је мали човек и још мањи фудбалер Manolis, bgpj and Баба је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Баба, Manolis, bgpj and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Албанија и Македонија то су срца два... Ма свако даје својима, тачно се види ко је које нације, Македонски Албанци гласају за Албанију, и Турску, Грци за Кипар, Руси за Украјину, Хрвати за Србију. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Масони су то! Оде ЕУсонг у Шведску. Ладно али стандарт nedeljko and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 швеђани нам дадоше 10 - хвала дијаспори Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Ма свако даје својима, тачно се види ко је које нације, Македонски Албанци гласају за Албанију, и Турску, Грци за Кипар, Руси за Украјину, Хрвати за Србију. Чек да видимо ови наши како гласали Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 У јеееееее колка џамија у Данској, од када се они налазе на блиском истоку? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 У јеееееее колка џамија у Данској, од када се они налазе на блиском истоку? Pih, Mi vam dadosmo dobre poene.Nigdje ni hvala Bosni. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Holanđani su mi prijatelji..)) Само Холанђанке долазе у обзир Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука