nedeljko Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Код Амера можеш да пичаш шта `оћеш, све док не позиваш на насиље. Можеш ли да набројиш ратове у којима су учествовали Американци по завршетку другог светског рата - до данас ? О ироније, у земљи у којој је забрањено позивање на насиље - је земља која врши непрекидно насиље над другим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 A imas i nacionaliste koji prihvataju tu stvarnu srbiju i koji prihvataju bezpogovorno odluke te iste srbije izrazene na izborima. Bez roptanja, pljuvanja i kukunja nad sudbinom. A i dalje nastavljaju da ubedjuju stvarnu srbiju u svoje ideje i san o srbiji kakva moze da bude. Не знам како си успео да превидиш наводнике - можда сам требао да ставим већи фонт... Искрених патриота у Србији још увек има. На жалост, све их је мање - мејнстрим преузимају дебили који звижде током опела Карађорђу и сањају конц-логоре и масовна стрељања... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Можеш ли да набројиш ратове у којима су учествовали Американци по завршетку другог светског рата - до данас ? О ироније, у земљи у којој је забрањено позивање на насиље - је земља која врши непрекидно насиље над другим. Наравно, слажем се са тобом. Какве везе то има са оним што сам написао? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 *** Nou pleased evo momentalno se ladim. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Не знам како си успео да превидиш наводнике - можда сам требао да ставим већи фонт... Искрених патриота у Србији још увек има. На жалост, све их је мање - мејнстрим преузимају дебили који звижде током опела Карађорђу и сањају конц-логоре и масовна стрељања... Неће бити да је тако. На жалост, неупоредиво бројнији су они које си под наводницима сврстао у либерале - просто и прецизно речено - србомрзце. Не због тога што их има неупоредиво више - него што их има у толиком броју. Искрених патриота је, хвала Богу, препуна Србија. Била и биће. Без обзира, ко кад и како владао њоме. " Дебили који звижде током опела Карађорђу и сањају конц - логоре и масовна стрељања " - су минорна , али бучна група - јер да није тако - него онако како ти видиш Србе - у праву би био контрашешељ илити Ненад Чанак и његово сновиђење о масовној фашистичкој хистерији Срба - што не да не може - него, немогуће је да се деси на јави. Свако види оно што жели да види. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Неће бити да је тако. На жалост, неупоредиво бројнији су они које си под наводницима сврстао у либерале - просто и прецизно речено - србомрзце. Не због тога што их има неупоредиво више - него што их има у толиком броју. Када неко српском народу (и то не трећини тог народа, него читавом народу) пожели да цркне у свом смраду, ја не знам како бих таквог могао назвати другачије него - србомрзац... Наравно, као што рече - свако види оно што хоће да види... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Када неко српском народу (и то не трећини тог народа, него читавом народу) пожели да цркне у свом смраду, ја не знам како бих таквог могао назвати другачије него - србомрзац... Наравно, као што рече - свако види оно што хоће да види... Наравно да онај који " толико воли свој народ " да му је пожелео да " цркне у свом смраду " ништа друго до - србомрзац....... Верујем да и овај други исто тако " воли свој народ " па се из те " љубави " родила жеља за " десетковањем " - " ради општег бољитка ". Мржња је - оно што их спаја. Она је, на жалост, њихов покретач. Но, тврдити да се у Србији може десити да фашистичке идеје заживе толико да буду масовније прихваћене у народу који је дао небројено у борби против нацизма - је неозбиљно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Фашизам је само једна од милион маски иза којих се мржња крије. Проблем и јесте у томе што људи најчешће успевају да примете само неке од њих, док су за друге слепи код очију... Драшко and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Фашизам је само једна од милион маски иза којих се мржња крије. Проблем и јесте у томе што људи најчешће успевају да примете само неке од њих, док су за друге слепи код очију... То је, већ, нешто друго. Иако нерадо - да поткрепим твоју реченицу са којом се у потпуности слажем. Пошто је тема - политика може и овако......... Радост са којом сам испратио покојног С. Милошевића у Хаг - јесте мржња. Ту ћу стати - не исповедам се јавно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Код Амера можеш да пичаш шта `оћеш, све док не позиваш на насиље. Да..да причаш... али нема насиља... а ови који причају ван дозвољеих граница... посете савезни агенти... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Да..да причаш... али нема насиља... а ови који причају ван дозвољеих граница... посете савезни агенти... Da, tako je npr. Noam Čomski izložen surovoj represiji i pretnjama od strane tajne policije zbog svojih stavova o američkoj spoljnoj politici. Totalitarizam, šta ćeš... Ajde uradi test pa javni: http://www.e-novine....upljivanju.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Но, тврдити да се у Србији може десити да фашистичке идеје заживе толико да буду масовније прихваћене у народу који је дао небројено у борби против нацизма - је неозбиљно. To je realnost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Наравно да онај који " толико воли свој народ " да му је пожелео да " цркне у свом смраду " ништа друго до - србомрзац....... Верујем да и овај други исто тако " воли свој народ " па се из те " љубави " родила жеља за " десетковањем " - " ради општег бољитка ". Мржња је - оно што их спаја. Она је, на жалост, њихов покретач. Jel se josh nekom cini kada citalj nedejlka kao da slusha Cedu Jovanovica? meni majke mi sa ovim zapetama i crtama kao one pauze koje Ceda pravi. ONA JE...... (pauza) NA ZALOST (pauza) njihov pokretach. Original ko Ceda. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 а ови који причају ван дозвољеих граница... посете савезни агенти... Ajde sad lepo dodaj, JA MIHAJLO NEMAM POJMA DA LI JE TO ISTNA ILI NIJE JA MNOGO GLEDAM FILMOVE I MRZIM AMERIKU PA IMAM TAKVO MISLJENJE KOJE NIJE UOPSTE UTEMELJENO U REALNOSTI USTVARI NIJE NI TACHNO. JA NE ZNAM NIJEDNOG AMERIKANCA KOG SU POSETILI AGENTI, VEC SAM TO REKAO JER JE TO MOJE UBEDJENJE. Mihajlo u americi toliko ljudi prica van dozvoljenih granica i niko ih ne pipa. Vode ljudi i emisije, i drze novine, i vode radio show, i imaju sajtove i forume i prodaju knjige i bogate se od te price. Tako da ono... daj brate.. mili... dokle vise?! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука