Orthophill Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Ја нисам само пријатељ Македонији, ја се осеќам као Македонац, во све Македонске градове осеќам се као у својој природној социјалној средини. Зато част и задовољство ми је да примим ову Награду за пријатељство, изјавио је турски министар за спољни питања Давутоглу по што је следио грмогласни аплауз на више од 400 присутне госте (македонски претседник Иванов и министри за одбрану и спољних питања, митрополит канадско-амерички из МПЦ, као и чланови Обединетој Македонској дијаспори прим.прев.) у хотел Хилтон Чикаго. Он је рекао да турска дијаспора ни су само они који имају турски пасош, веќ све браќа и сестре и пријатеље који су се иселиле из Балкана, Кавказа и Блиског Истока и да су све амбасаде Р. Турске широм отворене за све људи из претходно поменуте регионе. http://www.vecer.com...C70E696B815FF03 http://dnevnik.com.m...53E4B76D159F66E Zayron је реаговао/ла на ово 1 Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Мај 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Замина ме, куд плови турски брод? Није ваљда к обнови Отоманској империји, мада сумњам. Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Ма јок. Надуво се Давутоглу хашиша, мало више изгледа. antics and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Ма јок. Надуво се Давутоглу хашиша, мало више изгледа. leteti leteti leteti leteti leteti leteti leteti leteti leteti leteti leteti leteti leteti 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Šta je tu čudno, ako je rođen i živio u Makedoniji onda i jeste Makedonac turskog porijekla, šta drugo! Vrlo lijep gest od njega da je to javno rekao i izjavio. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Poljski muslimanski Tatari su bili jednim od najljućih ratnika kralja Sobjeskog koje je on doveo sa svojom vojskom braniti Beč od turske opsade. Dakle tamo pod Bečom se borili poljski muslimani Tatari protiv turskih osvajača i agresora također muslimana. I danas dan su to prvo veliki poljski nacionalisti, Poljaci - muslimani pa onda tek sve ostalo redom. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Мај 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Ма никад није живио у Македонији. Веќ: Давутоглу често пати се поистоветува со поимот нео-отоманизам, кој се залага за комонвелт со своите соседи и некогашните отомански провинции. И покрај ова тврдење, тој лично ова го отфрла. Још интересантније је негова јучерашња изјава, да када на неки скуп није присутан македонски министар, онда он преузима њeгову улогу. Значи имамо два министра спољних посла. Ако је искрено хвала му пуно. Али... Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Pa naravno da se oseca kao Makedonac kad je zemlja puna siptara, kad su u neprijateljskim odnosima sa Bugarima i Grcima, kad progone Srpsku pravoslavnu Crkvu i zatvaraju vladiku Jovana ruseci manastire..... Ne samo njemu, svakom turcinu je lako da se oseca kao Makedonac. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Pa u tom slučaju to potogovu još više važi, tim pokazuje kako ste mu vi Makedonci prirasli k srcu. To je znakom i izrazom njegovih simpatija prema vama, toga koliko vas uvažava, poštuje i voli kao ljude, kao naciju i kao zemlju Makedoniju. Tim više to onda vrijedi. On da vas smatra nižerazrednim ljudima i nepostojećom ili izmišljenom zemljom i nacijom kao Grci na primjer, ili nekakvim tamo posrbljenim i odrođenim Bugarima kao Bugari na primjer što to kažu, ne bi to rekao ni u snu a ni u ludilu tako nešto. O šta bi ti Ortophile, najednom počeo pričat po svijetu da si Mongolom, Pakistancom ili Čiroki Indijancom kad se ne osjećaš biti ni jednim od tog, ne bi to rekao ni u zabuni, zabunom. Možda samo kad bi ti platili da to kažeš a to dobro. U situaciji kad vas mnogi osporavaju, i makedonski jezik i naciju i istoriju i uopšte samo to pravo na naciju i jezik i zemlju a kamo li šta drugo je onda ovo više nego dobrim i pozitivnim gestom za vas, vama u prilog, jer on je na vašoj strani. Takvo nešto je samo za pohvalu, uvažavat i cijenit bi si trebali svih takvih ljudi, takvih koji govore i rade vama Makedoncima u korist. Prave vam tako veliku promociju i veliko ime u svijetu, a to vam je vrlo, vrlo potrebno u ovoj aktualnoj situaciji danas, sada najpotrebnije od svega. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука