Jump to content

Попе, гледај своја посла!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Читам неке наслове у новинама и наиђох на један где Владика Григорије говори да су Србији потребне јаке институције и да онај који изгуби на изборима (мисли се на изборе 2012. год.) треба да поднесе достојанствено пораз.

Владика није говорио и ко је изгубио ни ко је победио него је рекао оо што један Епископ и треба да каже. Но, коментари на текст су толико стравични да су, на неки начин, показали и ко је губитник и каква је црквена свест оних којима је тешко што су губитници.

Све то може да помогне да се донесу праве одлуке. Текст са коментарима преносим овде са сајта новина Пресс:

Vladika Grigorije: Oni koji gube da podnesu poraz dostojanstveno

U Mrkonjićima, rodnom mestu Svetog Vasilija, sutra će biti održana sveta liturgija kojoj će prisustvati Patrijarh Srpski gospodin Irinej i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, izjavio je danas u Trebinju Episkop zahumsko hercegovacki i primorski, vladika Grigorije.

On je najavio da će srpski patrijarh tom prilikom odlikovati jednog od najpoznatijih Hercegovaca Emira Kusturicu, ordenom Svetog Save s prvog stepena, za nesebičnu brigu i predstavljanje srpskog naroda i pravoslavlja u svetu.

- Mi ne živimo u Srbiji, ali živimo za maticu I zbog toga iz zemlje Svetog Save, poručujemo da je sada, posle održanih izbora, potrebno opredeljenje za stabilnu i sigurnu Srbiju, sa jakim institucijama. Potrebno je da Srbija napreduje, a to nije moguće bez mira i strpljenja. Potrebno je poštovanje Srbije i da oni koji pobeđuju ne trijumfuju, a oni koji gube da poraz podnesu dostojanstveno, izjavio je vladika Grigorije.

КОментари:

Pero [neregistrovani] (11. 05. 2012, 17:08:01)

Tadicijev prijatelj

Bolje bi ti bilo da cutis i Boga molim da o tebi ne osvane ono sto se zna a krije a cime te verovatno ucenjuju da tako pricas. I ne samo tebePOŠALJI ODGOVOR

Macan [neregistrovani] (11. 05. 2012, 17:20:41)

Ej Vladika

A koja je preporuka one koji kradu..kako da se oni postave pred bozijim sudomPOŠALJI ODGOVOR

Радиша [neregistrovani] (11. 05. 2012, 17:21:03)

Григорије папин

Григорије папин не треба да се меша. И ти и Тадић би најрадије папу видели у Београду.

Зато знамо да ти ниси за правду, већ за унијаћење и додоворавање као и режим.

Не може мирно да се спава кад се манипулише са стварном вољом народа.POŠALJI ODGOVOR

xxx [neregistrovani] (11. 05. 2012, 17:21:08)

A sa kojim pravom..

...komentarisete izbore preosvesteni Vladiko? POŠALJI ODGOVOR

Nikola [neregistrovani] (11. 05. 2012, 17:25:21)

Odmah reakcija

Sram te bilo Vladiko !!!!POŠALJI ODGOVOR

vesna [neregistrovani] (11. 05. 2012, 17:31:33)

izbori

zalud to govorite, oni to ne razumiju zato je i ...POŠALJI ODGOVOR

sima [neregistrovani] (11. 05. 2012, 17:48:00)

pravda

Ako si za Boga onda si za Pravdu.Tvoje je da se molis da se do pravde dodje.POŠALJI ODGOVOR

viki [neregistrovani] (11. 05. 2012, 17:54:20)

prastanje

Neka ti oprosti Sv.Vasilije ostroski,neznas sta pricas.POŠALJI ODGOVOR

istina [neregistrovani] (11. 05. 2012, 17:59:08)

pop

pope gledaj svoja posla ?!POŠALJI ODGOVOR

Лаврентије [neregistrovani] (11. 05. 2012, 18:03:15)

Папиновац

Овај ће ко и папа за 100 ЕУР-а да исповеда и скида грехе ових, на народној муци, утовљених лопова и лажова!POŠALJI ODGOVOR

gagi [neregistrovani] (11. 05. 2012, 18:19:47)

[email protected]

Ovakvi su oterali mnogostradalnog vl.Artemija. Evropejac pounijaćeni...POŠALJI ODGOVOR

Ljiljana M [neregistrovani] (11. 05. 2012, 18:38:54)

Bože pomozi,jer ne znaju šta rade

"Vladika Grigorije: Oni koji gube da podnesu poraz dostojanstveno"

Jako,jako,sam tužna dok ovo čitam,jer sam vernik,i neka mi Bog oprosti,ali ovo uopšte nije na mestu što vladika govori javno!!!

Najbolje bi pomogao,samo ako se iskreno pomoli da Bog brzo razreši ovu situaciju.POŠALJI ODGOVOR

Европа [neregistrovani] (11. 05. 2012, 19:11:46)

Мантија и политика

Ето, шта има неко да каже Зукулићу? Исти су..

Велике амбиције је имао требињац.., али да скине мантију и у ДС-у би маогао бити само иза доживотног.. POŠALJI ODGOVOR

Borko [neregistrovani] (11. 05. 2012, 19:16:17)

istina

U pravu je vladika,demokratska stranka treba dostojanstveno da podnese poraz,a ne ovakoPOŠALJI ODGOVORgrada [neregistrovani] (11. 05. 2012, 19:17:40)

?

A pokradeni neka se zale vodovodu i kanalizaciji! Sta ce tek gradjanima da urade kad kradu na izborima, onda im mi i ne trebamo!POŠALJI ODGOVOR

miki [neregistrovani] (11. 05. 2012, 19:24:45)

[email protected]

Jadna je SPC kad joj junosa oval mladi jeretik vatikanski!POŠALJI ODGOVOR

Tihomir P [neregistrovani] (11. 05. 2012, 19:25:47)

svaka čast

Bravo za komentar!!!POŠALJI ODGOVOR

Dusica [neregistrovani] (11. 05. 2012, 19:41:23)

svasta

Sram te bilo vladiko. Ne volim kada me pokradu i pricaju lazi u moje ime. ONI KOJI LUPAJU NEKA ZACUTE.POŠALJI ODGOVOR

milutin [neregistrovani] (11. 05. 2012, 19:51:25)

Bravo

Gligorije Zukurliću!POŠALJI ODGOVOR

JJ [neregistrovani] (11. 05. 2012, 20:02:38)

.......

,, putuj igumane, za manastir ne brini...POŠALJI ODGOVOR

JD [neregistrovani] (11. 05. 2012, 20:10:21)

Ispravno

Interesantno da oni koji koemntarisu nisu razumeli Vladiku. Naravno da vi koji pisete komentare ste zavedeni...kako mozete verovati jednom coveku koji je kupio po svemu sudeci dioplomu, koji je bezbroj puta do pretio, izazivao neprijate;ljstva i mrznju, koji se menjao i menjao izjave vise nego iko do sada. Kako mozete verovati da su izbori pokradeni??? Na osnovu cega?? Mozda je negde na lokalu neko i ucinio nesto necasno...ali ne generalno i ne zbog toga pretiti bunama i pokusajima rusenja svega sto je u ovoj zemlji. Vladiko pokrenite i srpske vladike da se izjasne i progovore svom stadu...ako vas uopste iko vise slusa... :)! POŠALJI ODGOVOR

sremac [neregistrovani] (11. 05. 2012, 20:22:47)

zasto si tuzan

Verujes onom grobaru, sto nije dao da se provere listici ako je bilo kradje? Covek ne moze da podnese poraz na parlamentarnim izborima i sad pokusava na kurvinski nacin oblatiti drugu stranu kako bih imao sanse bar na predsednickim izborima, jadno...POŠALJI ODGOVOR

Rale [neregistrovani] (11. 05. 2012, 20:24:58)

Necuveno

Ja jesam vernik,ali pored takviyh vladadika pocecu da sumnjam u dobre namere vrha SPC prema srpskom narodu.POŠALJI ODGOVOR

Gagy TZ [neregistrovani] (11. 05. 2012, 20:25:44)

Razocarenje!!

Gospodine,Grigorije.....Vi i Milorad Dodik...mnogo ste me razocarali...mijesajuci se u izbore,drzave Srbije!!!Stali ste na stranu Americkih i Proevropskih poslusnika!!POŠALJI ODGOVOR

bre [neregistrovani] (11. 05. 2012, 20:45:50)

tako

ovi popovi se sad vise zute nego za vreme tita sto su se crveneli , izgleda da su za narod samo kad treba da uzmu evre za sahranu.POŠALJI ODGOVOR

Tatjana [neregistrovani] (11. 05. 2012, 20:48:41)

Da budemo u Hristu

Amin.POŠALJI ODGOVOR

rodoljub [neregistrovani] (11. 05. 2012, 21:02:46)

Imaj stav Vladiko!

Imaj sav Vladiko ali ne žut.

Nema Srbina koji ne misli da je Vladika požuteo od kako stižu donacije. POŠALJI ODGOVOR

Nikola [neregistrovani] (11. 05. 2012, 21:04:15)

.

Sram vas bilo zar nemate ni mrvu obraza i srama, tako pisati o Vladiki,sta je lose uvredljivo ili ruzno izrekao da takve komentare pisete.Zar nema ni malo vere u vama.Bolje procitajte ponovo sta je Vladika kazao,ali ne ostrasceno,i sa gordoscu prije nego ste i poceli citati, nego ljudcki...POŠALJI ODGOVOR

JJ [neregistrovani] (11. 05. 2012, 21:08:37)

za JD

JD ,

malo si pogresio mesto gde zelis da napises nesto pametno. Komentari su sasvim korektni i nemaju veze ni sa Tomom ni sa Borisom u globalu. Ovde se radi o sasvim drugoj temi a ako ne razumes nema svrhe objasnjavati ih. Jednostavno, Crkva ne sme da se mesa u ove prljave rabote sa bilo cije strane da dolaze, a dolaze sa obe, hteo to da prihvatis ili ne !!!!!POŠALJI ODGOVOR

konobar [neregistrovani] (11. 05. 2012, 21:18:52)

aleluja

alelujaPOŠALJI ODGOVOR

Milic [neregistrovani] (11. 05. 2012, 21:31:59)

Citam komentare...

...i shvatam da nam nista ne moze pomoci.

Tzv "Srbi" nemaju postovanja ni prema Bogu, ni crkvi, ni kralju, ni pravdi, ni casti, ni porodici, ni drzavi...samo svog predsednickog kandidata gledaju i sumnjivom iskrenoscu podrzavaju. Iza svega verovatno stoji licni interes i cergarski mentalitet. Zato ovoj zemlji ne moze ni da bude dobro jer nema drzave bez naroda, a ovo srpski narod nije.

Budite Srbi a ne partijasi, turski / ruski /amerikanski cankolizi.POŠALJI ODGOVOR

Darko [neregistrovani] (11. 05. 2012, 21:37:39)

Izbori još traju

Naravno da još traju. Ne razumem kako pričaju da SNS gubi i da se zato ljuti. Prvo, SNS je ispred svih u parlamentu pa i ispred DS-a a drugo ljutili se ne ljutili, očito je da je neke muvačine bilo. Mnogi uzvikuju o prevarama ali to se naravno ne prenosi u medijima.POŠALJI ODGOVOR

ateista [neregistrovani] (11. 05. 2012, 21:40:58)

pošto indulgencija?

da li neko, zaista, misli da se postaje dobar i pošten čovek samim timšto se navuče uniforma, bilo kakva?POŠALJI ODGOVOR

xxxx [neregistrovani] (11. 05. 2012, 21:58:04)

Haugh!

Naravno da će vračevi da budu uz poglavicu Telofila. Još sutra da čujemo šta ima da kaže veliki vrač Irinej.POŠALJI ODGOVOR

grada [neregistrovani] (11. 05. 2012, 21:58:50)

Diploma

Ovaj sto ima diplomu skratio je Srbiju i za teritoriju i za dostojanstvo, a bogami za njegove vlasti se nesto ni "leba ne najedosmo!POŠALJI ODGOVOR

sasa [neregistrovani] (11. 05. 2012, 22:42:08)

vrhunski bezobrazluk

kakvo je bre ovo mesanje kojekakvih crkvenih "veledostojnika" u drzavnicka posla....sta smo mi dzamahirija???U crkve i manastire pa tamo se bavite vasim poslom jer Srbija je sekularna drzava i niko se ne mesa crkvi u njene poslove tako da je ovo vrhunski bezobrazluk...POŠALJI ODGOVOR

Darko [neregistrovani] (11. 05. 2012, 22:54:33)

zašto ?

da on ima i malo obraza stideo bi se onoga što poseduje,a za izbore manje više. ne daj Bože da se nije zakleo na skromnost , kako jednom reče pokojni Partijarh Pavle ! zna se da je grigorije žut u duši i jedva čeka svoga papu da mu položi račune !POŠALJI ODGOVOR

Goja [neregistrovani] (11. 05. 2012, 23:14:09)

Trebinje

Braco, dodjite sutra na liturgiju i pomolite se Gospodu da vam oprosti grijehove vase. Nemogu da vjerujem sta to pisete. Mrkonjicu su rodno mjesto Svetog Vasilija Ostoskog i Tvrdoskog. Dodjite da se zajedno molimo za dobrobit svih Srba. Zasto tako pisete. Jeli vam Zapad usao u dusu ili ste jos ostali izvorni pravoslavci!POŠALJI ODGOVOR

Fenix [neregistrovani] (11. 05. 2012, 23:28:24)

izadjimo iz mraka

Ovoliko negativnih komentara prema vladici me raduje, jer da je drugacije i on bi bio isti kao i svi ovi nevernici sto tako lako izgovaraju ove ruzne reci a sve pod plastom odbrane vere. I vladika, siguran sam,i sam to zna, ali sam isto siguran da se on za sve njih moli. Ziv ti nama bio nas Grigorije!POŠALJI ODGOVOR

Solon [neregistrovani] (11. 05. 2012, 23:47:01)

[email protected]

Sta se ovaj javlja? Ne tepa mu zaludu narod tako kako mu tepa.

Kako mu tepa? Saznajte sami.POŠALJI ODGOVOR

radoslav [neregistrovani] (12. 05. 2012, 00:30:16)

šta su smrtni gresi

Vladiko prečasni,da li su laži,klevete,gordost,srebroljublje i lopovluk ,smrtni gresi.Sve ovo odnosi se na "pobednike". POŠALJI ODGOVOR

ateista [neregistrovani] (12. 05. 2012, 00:35:42)

brvno u oku svome ne osećaš

@fenix

glavno da ti nisi izgovorio ništa ružno nazvavši one koji ne misle kao ti

"nevernicima"...POŠALJI ODGOVOR

Uros Nejaki [neregistrovani] (12. 05. 2012, 00:51:02)

Oni koji gube da se ne ljute...

Bravo,a oni koji kradu nek sakriju u kantama za djubre,jer siroti tamo traze hleb koga interesuju glasacki listici...POŠALJI ODGOVOR

Xopyc [neregistrovani] (12. 05. 2012, 03:44:13)

Predlog

Bavite se gospodine duhovnim stvarima a svetovne probleme oko borbe za vlast ostavite svome stadu. Bolje bi bilo da nahranite gladne i siromasne, to bi vam trebao biti prioritet i Bogougodno cinodejstvovanje.POŠALJI ODGOVOR

trta [neregistrovani] (12. 05. 2012, 06:30:01)

samo post

grigorije| jesi li skoro postio?pusti politiku politicarima i ulici.ovako imam utisak da nekom odradjujes vladicanstvo.POŠALJI ODGOVOR

milutin [neregistrovani] (12. 05. 2012, 07:16:29)

cccc

dosta mesanja u unutrasnje stvari Srbije. Gledaj ti svoja duhovnicka posla u svom vilajetu. Ne dalje od Drine. Dosta nam je i ovih nasih obogacenih popova i crvenih vladika u dzipovima.POŠALJI ODGOVOR

maki [neregistrovani] (12. 05. 2012, 07:42:31)

pravda?

ti znas koja pravda, pa pravda je da dobije nikolic, ma nemoj. gubi jer je izdao one radikale i nema podrsku koju je imao visePOŠALJI ODGOVOR

maki [neregistrovani] (12. 05. 2012, 07:47:42)

tomica

i sta sada toma hoce demonstracije, pa on nema podrsku od nikog osim ovih "patriota" sto glasaju za njega, ovi iz evrope ga nikad prihvatiti nece ako bude pravio gluposti, kao pet dana ceka, dacic se dogovara sa ds, a on onda otkriva kradju, neka sada strajkuje gladjuPOŠALJI ODGOVOR

Vladimir Чобић [neregistrovani] (12. 05. 2012, 08:04:39)

A pravednost?

А да ли је осим мира и стрпљења потребно поштење, праведност, мудрост и снага? За правог владара и праву власт је то много важније од стрпљења и мира. Монаси не би требали да јавно иступају - штетно је и за њихов монашки живот и за јавни живот световних људи. То су два одвојена пута.POŠALJI ODGOVOR

Predrag [neregistrovani] (12. 05. 2012, 08:40:34)

Onaj koji gubi?!

Šta to znači, onaj koji gubi?! Ovakve izjave su jako opasne, posebno dok izborni proces još traje. Takođe, one nisu dostojne položaju koji Vladika ima. To nije mudrost, nije savet, to je dnevna politika. Jako, jako loše. Zaista, neshvatljvo. Čemu, zaista, čemu ovakva izjava?POŠALJI ODGOVOR

Savo [neregistrovani] (12. 05. 2012, 09:17:52)

EU

Izgleda da i za nasu crkvu EU nema alternativu. Zadnje je vreme doslo.POŠALJI ODGOVOR

R.Srpska [neregistrovani] (12. 05. 2012, 09:23:34)

Vernik

Ja nemogu da verujem o cemu vi govorite? Pa narode Srbije imali ste, i jos uvek imate izbore, sto ako ste tako zeljni ,,promena'' ne izadjete masovno na te izbore i izglasate ono sto zelite, a ne ovamo da vam Vladika bude kriv sto je dao preuranjenu i nesmotrenu izjavu. Citajuci ovakve komentare protiv Vladike i Crkve, prosto shvatam da mi jos nismo izasli iz komunizma, grozno!!! Bolest je biti tako protivnik svega i svacega, Crkva, Vera i razum ce nadvladati bezumlje koje vi sejete!!!POŠALJI ODGOVOR

Dr. [neregistrovani] (12. 05. 2012, 09:53:57)

..pope, pope..

Kani se pope politike, idi u crkvenu avliju ili ti dvoriste tamo ti je mesto !!!POŠALJI ODGOVOR

Miroslav [neregistrovani] (12. 05. 2012, 10:17:27)

Ajde!

Ma, šta kažeš biskupe. Jel stigla depeša iz Vatikana? Ćuti, bre! Ko te šta pita?POŠALJI ODGOVOR

Jova [neregistrovani] (12. 05. 2012, 10:19:14)

Jesmo

Jesmo izašli iz komunizma, ali još se nismo pounijatili.POŠALJI ODGOVOR

Tom [neregistrovani] (12. 05. 2012, 10:34:02)

Vladiko radi svoja posla

Gospodin je zaboravio da smo sekularna država i da vladikama nije mesto u politici. Radi takvih mnogi od nas se mole u osami u svojoj kući ako je imaju i ne idu u crkvu....POŠALJI ODGOVOR

Aleksandar [neregistrovani] (12. 05. 2012, 12:37:24)

10 Bozijih zapovesti

Ја сам Господ Бог Твој; немој имати других богова осим мене.

Не прави себи идола нити каква лика; немој им се клањати нити им служити.

Не узимај узалуд имена Господа Бога својега.

Сећај се дана одмора да га светкујеш; шест дана ради и сврши све своје послове, а седми дан је одмор Господу Богу твојему.

Поштуј оца својега и мајку своју, да ти добро буде и да дуго поживиш на земљи.

Не убиј.

Не чини прељубе.

Не кради.

Не сведочи лажно на ближњега својега.

Не пожели ништа што је туђе.

Obrati paznju posebno na 8,9,10 zapovest.

Tako da ti preporucujem da se vratis na Bogoslovski fakultet da obnovis gradivo.POŠALJI ODGOVOR

Lune [neregistrovani] (12. 05. 2012, 13:23:38)

hm,hmm.. ribarcetov san...?

nikada, nikada, nikada nismo bili u "komunizmu", bili smo "tek u izgradnji socijalizma'.."dete, deset s lukoooom", pauza je, vreme za topli i mokri obrok, neko u kesu, neko na crtu, nemamo vise "bonove za topli obrok".POŠALJI ODGOVOR

pez [neregistrovani] (12. 05. 2012, 14:38:58)

moj vladika

mani se ti vladika politike,kako popovi,fratri i hodze pocese da se bave politikom i ratovi dodjose.izdajes li fiskalne racune za svoje usluge.POŠALJI ODGOVOR

gogo966 [neregistrovani] (12. 05. 2012, 15:29:33)

grigorije

Виђи врага су седам бињишах,

су два мача а су двије круне.

Византија(PC) сада није друго

но прћија цaрa Гpигopиja

Marko [neregistrovani] (12. 05. 2012, 15:40:22)

Trebinje

E jadna li si Srbijo majko naša. Čitam i ne mogu da vjerujem. Čovjek je sasvim nešto normalno napisao i to je to.POŠALJI ODGOVOR

Filip [neregistrovani] (12. 05. 2012, 16:44:46)

bez mrznje, molim

Da je vise ovakvih svestenika kao sto je Grigorije, ne bi bilo ni rata, ni gladi, ni mrznje. Pa ljudi procitajte jos jednom sve ove komentare pune mrznje, a on nista nije ucinio sto bi bilo za osudu. Grigorije je veliki i pravi hriscanin i ne boji se ovozemaljskih sila koje bi da uniste dusu coveciju.POŠALJI ODGOVOR

pepa [neregistrovani] (12. 05. 2012, 21:15:37)

niki je malo fiki

kako su mogli pokrasti izbore kad se glasovi broje odmah i svaka stranka dobija zbroj glasova.to je malo niki isfrustriran.pa zaboga covjek je zbog vlasti strajkovo gladju,a u sedamdesetoj zavrsio fakultet ma daj ljudi stvarno...POŠALJI ODGOVOR

pepa [neregistrovani] (12. 05. 2012, 21:24:14)

niki je fiki

toma je puko,ali to nije problem,problem su ljudi tako zaostali.pa valjda znate da se glasovi broje odmah i svaka stranka ima kontrolore.znaci da je bilo kradje odmah bi rekli,a ovo.covece pa covek je genijalac,strajkuje gladju zbog naroda,cak i fakultet zavrsava u 70godPOŠALJI ODGOVOR

cica [neregistrovani] (13. 05. 2012, 11:24:07)

kome verovati

Pitanje je sada kome verovati!Tominim ili Borisovim ucinjenim delima ili nedelima.Mislim da je Toma malo dete u odnosu na ove koji su do sda bili na vlasti.Ovaj narod,na zalost ima kratko pamcenje sta su nam demokrate i njihovi sateliti uradili za ovih 12 godina.Unistili su nam privredu,nezaposlenost nikad veca,Krupcija ogromnih razmera u svakom segmentu drustva.Kriminal cveta zatvori prepuni a glavni kriminalci,oni koji su pokrali milione i milijarde na slobodi.Pogledajte kakvo nam je zdravstvo,skolstvo,sudstvo.Jad i beda!Narod gladan a vlast samo laze i obecava.Koliko milijardi evra je uslo u Srbiju za ovih 12 godina a sta su uradili i jos su nas zaduzili da ce dugove da vracaju i nasi unuci.

Zbog toga treba da budu kaznjeni i njihov vodja Boris Tadic koji samo prica sarene laze ovom narodu kao da smo mi mala deca.

Toma mozda nije najsrecnije resenje ali treba ovoj vlasti pokazati da nisu Bogom dati da vecno vladaju vec da moraju da postuju volju naroda i da svi koji nisu vladali kako treba odu sa vlasi.Ali vlast je slatka a kada se ode moze se za nedela i odgovarati.Nek nam je dragi Bog u pomoci!!! POŠALJI ODGOVOR

djuka [neregistrovani] (16. 05. 2012, 12:54:33)

vladika grigorije:oni koji gube...

...sjecam se kada si postao vladika kako te je narod volio , kako vrijeme odmice a narodne ljubavi sve manje ! ...pitas li se vladiko ; zasto???POŠALJI ODGOVOR

Подели на овим сајтовима

Joj Boze gde ja zivim :291291291: . Prestala sam da citam posle komentara o "mnogostradalnom Artemiju", ne mogoh vise osamucen osamucen osamucen osamucen osamucen osamucen osamucen osamucen osamucen osamucen

Подели на овим сајтовима

• Гости
Подели на овим сајтовима

Pre godinu dana prestala da citam komentare,Ne mogu.Unesu mi takav nemir da to nije normalno.Posle mislim samo o tome ,i u mislima se svadjam .NE! To meni ne treba.Prestala sam i vesti da gledam,Ono sto mogu da uradim uradicu,a da se nerviram oko neceg sto ne mogu da promenim,jok. Procitam ujutru uz kafu ono sto me interesuje na netu i to je to.Ovako se samo jedim i zestim.Pa posle svega ispastaju muz i deca .

Подели на овим сајтовима

Pre godinu dana prestala da citam komentare,Ne mogu.Unesu mi takav nemir da to nije normalno.Posle mislim samo o tome ,i u mislima se svadjam .NE! To meni ne treba.Prestala sam i vesti da gledam,Ono sto mogu da uradim uradicu,a da se nerviram oko neceg sto ne mogu da promenim,jok. Procitam ujutru uz kafu ono sto me interesuje na netu i to je to.Ovako se samo jedim i zestim.Pa posle svega ispastaju muz i deca .

Паметно!

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

То што си рекао није екуменизам, већ синкретизам. Православни имају јасну визију екуменизма, тј. јасно учење о православном екуменизму.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Црквена свест?

Зашто одмах полазите од претпоставке да су аутори коментара уопште чланови Цркве и да су верници?

Зато што говоре о Цркви. Ниску или никакву црквену свест имају и атеисти.

А овде се јасно види коме смета изјава Епископа Григорија. А шта је он рекао?Где је он поменуо некога конкретно? Ко је овде могао да се буни? Лако је закључити.

Да, све је ово веома жалосна слика људи који користе интернет као медиј и своје личне фрустрације сакривају иза којекаквих никнејмова.

Подели на овим сајтовима

Приметио са да на сајтовима медија углавном коментаришу тешки паћеници, вуцибатине, мамлази и црквомрзитељи....

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

То нисам ја рекао. Аутор је јасно напоменуо да говори о екуменизму. Исти аутор је и говорио како Католици од 1054. године немају благодат и да треба да се врате у "праву, отачку вјеру". Да ли је то заправо екуменизам?

Дивно је што ти мислиш да сваки свештеник, теолог или хришћанин уопште има вансеријско знање по свим питањима који се тичу Цркве, али то је тежак и лош утопизам.

Подели на овим сајтовима

Komentari su muka da te uhvati.Mene sramota da ih čitam,prosto ne mogu da verujem da su ljudi sposobni sa ovakvu mržnju i gnev , ne bitno da li su vernici ili nisu.A ne daj Bože da su vernici...

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

ljudi su razocarani, a gnev i mrznja su pogresno kanalisane energije

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...