Георгина Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 Вечерас у 8, на Студиу Б, емисија Агапе!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 ??????? ? 8, ?? ?????? ?, ??????? ?????!!! :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Октобар 18, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 А сутра у 19 часова на Коларцу трибина ''Улога уметности у служењу Богу'', где ће Владика представити своју књигу ''Прича о старом Краљу''. 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 ? ????? ? 19 ?????? ?? ??????? ??????? ''????? ????????? ? ??????? ????'', ??? ?? ??????? ??????????? ????? ????? ''????? ? ?????? ?????''. :cheesy2: A o cemu je knjiga? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Снимак емисије АГАПЕ на студију Б од 18.10.2009. :smiley: http://www.eparhija-zahumskohercegovacka.com/?q=node/2327 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 О Патријарху Српском г.Павлу, односно бар како сам ја разумео, сусрети владике Григорија и Патријарха Павла.... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 ? ?????????? ??????? ?.?????, ??????? ??? ???? ??? ?? ???????, ??????? ??????? ????????? ? ?????????? ?????.... hvala Ivice, ne stigoh da odem. valjda ce neko ko je bio napisati nesto "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Надам се, јер сам и ја на послу још од 15:00.... у сваком случају, набавићемо књигу па ћемо читати натенане... Иначе сад читам Лазара, врло врло питка... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 ova knjiga ce morati da me saceka, za sada citam 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 0102_laugh srcee klapklap klapklap klapklap "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 pa sta cu mora se, nesto je posao, nesto licno interesovanje... a i nemam TV pa moram nekako kvreme da ispunim "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Bio sam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Bio sam. ???? ??? ?????.....????....?????.. "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Игуманија Јефимија је говорила о томе шта је потребно да би нека талентована особа створила неко право уметничко дело. Рекла је да уметник треба да допусти Богу да кроз њега Он ствара. Никола Пејаковић (цар) је говорио о свом обраћању Христу. Било је углавном смешно али у исто време веома потресно. Треба ипак храбрости изнети пред непознате своја најдубља осећања. Он је то урадио на оригиналан начин али се видело да је потпуно искрено. О владици не знам ни шта да напишем његове речи је веома тешко препричати. Највише је говорио о томе како је без љубави према Богу немогуће волети ближње. Рекао је да је највећа уметност чекање, почев од ближњих и на крају као врхунац чекање Бога. Мало су читали из владикине књиге али није било пуно речи о њој и владика је рецитовао једну своју песму. Мало је било и музике и понеких анегдота све у свему прелепо и поучно. Ово је најнајуопштеније о чему су причали. Сви су говорили веома оргинално и веома је тешко пренети њихове речи а не покварити смисао. Биле су неке камере па можда се негде и појави снимак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука