pokajnik83 Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 Коју књигу највише волите да читате, а која је из издаваштва СПЦ? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 „Човеку никад не досади оно што је добро написано“. мени лично Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 18, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 Подразумева се! После ''НОВОГ ЗАВЕТА'' је... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 Невидљива борба је добра књига. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 18, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 Има једна јако добра књига. Назив је ''Побеђуј овим''... Препоручујем! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 Молитве на језеру од светог владике Николаја Српског. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Хм, .. рецимо, Омилије, које никад нећу прочитати до краја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 "Људи Божији и зли дуси", игуман Марко Московски. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука