Jump to content

Patrijarh odlikovao Kusturicu

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 62
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Због тога што је преко уметности успевао да пробије блокаду у којој смо живели и на најлепши начин промовисао Србију, због тога што се није стидео да каже да је Србин у време када смо били упоређивани са Сатаном, због тога што је одлучио да живи овде када су му сви нудили пасош од Париза до Токија и због тога што улаже, обнавља и оставља задужбине када сви само грабе и газе преко лешева.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Због тога што је преко уметности успевао да пробије блокаду у којој смо живели и на најлепши начин промовисао Србију, због тога што се није стидео да каже да је Србин у време када смо били упоређивани са Сатаном, због тога што је одлучио да живи овде када су му сви нудили пасош од Париза до Токија и због тога што улаже, обнавља и оставља задужбине када сви само грабе и газе преко лешева.

jel ?

u pravu si ,on ne gazi preko leseva ,on gazi preko ljudi ! :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Ne treba se upustati u objasnjavanja ovakvih floskula, jer na osnovu svega sto sam napisao o zaslugama za dobijanje ordena odgovoriti ovakvom notornom gluposcu je smesno.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Појма ви немате ко је Кустурица и шта ради...

човек је вешт манипулатор и добар бизнисмен..

Од Вишерада је направио своје иралиште...

Он и Додик одређују где ће шта буде...и која зграда може код њега...а која може да буде по жељи инвеститора...

ХЕ сада поред плаћене пројектне документације...мора да плаћа нову јер се Кустурици дигло да зграда ХЕ буде код њега у камен граду...

који је добио џаба од Општине..

да не улазим даље у бизнисе око дрвенграда и сл...

Хитлер је имао Алберта Шпера(који је био одличан Архитекта) а Додик има Кустурицу који није ни инжењер...

а зар нико у читавој Херцеговини нема да добије орден...него Кустурица мора...

ово је више смешно...

Владин Архитекта и Владин Владика...

• Волим 1

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...