marko_13 Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Pa naravno da je problem sto gradi i ulaze u mrtav grad! Sasvim je normalno da je trebao da pusti da jedno takvo mesto odumre! Bruka je sto se jedan Kusturica zainteresovao i revitalizovao grad u kojem se desava remek-delo svetske knjizevnosti i sto je oziveo Mokru Goru. I sto se time ne bavi drzava i nije se bavila poslednjih osamdeset godina. Problem dnevnih kritizera je u tome sto ne vide izvan svojih malih zivota okovanih mrznjom... To je i demonski karater jako prisutan u nasem narodu da se osporava i urusava sve sto se gradi i stvara! Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Има Кустурица неке монополе и користи у Мокрој Гори, али опет направио је нешто што је донело посла извесном броју људи и отворило неке перспективе тамо. marko_13 and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Хвала Богу да има. Свакоме ко поштено ради и помаже треба дати и да заради. То је могло много њих да уради, али није урадио нико. Од мртве пограничне забити је направо културно и туристичко средиште које посећују милиони годишње. То ће и учинити од мртвог Вишеграда који нема честит хотел и који Бога моли сваке године да га Дрина и Рзав не прогутају, јер нема финансија да среди и обезбеди корита тих река. Crveni Baron, feeble, Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Pa naravno da je problem sto gradi i ulaze u mrtav grad! Sasvim je normalno da je trebao da pusti da jedno takvo mesto odumre! Bruka je sto se jedan Kusturica zainteresovao i revitalizovao grad u kojem se desava remek-delo svetske knjizevnosti i sto je oziveo Mokru Goru. I sto se time ne bavi drzava i nije se bavila poslednjih osamdeset godina. Problem dnevnih kritizera je u tome sto ne vide izvan svojih malih zivota okovanih mrznjom... To je i demonski karater jako prisutan u nasem narodu da se osporava i urusava sve sto se gradi i stvara! човече... џабе је добио пола града... читав град ради како он жели... продај му ти свој град...нека вам га сређује... баталите РС.. а мој живот је затебе Лас Вегас... и од сада да ми се ораћаш са Господине..ако ниси у стању нормално расправљати.. а од града су направили мртвило бизнисмени који финансирају СНСД Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Има Кустурица неке монополе и користи у Мокрој Гори, али опет направио је нешто што је донело посла извесном броју људи и отворило неке перспективе тамо. човече...нико неће имати користи од каменграда осим Кустурице.. Избеглички кмап код Вишеграда где су углавном моје Сарајлије је и даље избеглички камп... и даље немаш посла ако нии СНСД-е ни у граду ни у ХЕ.. ја сам био тамо доста времена... отиђите живите у Кустурицином граду ако вам је супер... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Ја у Вишеграду имам родбину, а имам и свештеномученике који су ту и у Горажду погинули. Тако да немој да ми причаш о том граду и стању у њему, посебно не ви патриоте са интернета, јер немаш појма о животу. Ти си заслепљен мржњом и демонским рушилачким карактером и смета ти све што је конструктивно. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 човече...нико неће имати користи од каменграда осим Кустурице.. Избеглички кмап код Вишеграда где су углавном моје Сарајлије је и даље избеглички камп... и даље немаш посла ако нии СНСД-е ни у граду ни у ХЕ.. ја сам био тамо доста времена... отиђите живите у Кустурицином граду ако вам је супер... Био сам у Мокрој Гори, имам тамо пријатеља и зато о томе причам. Знам да људи раде у Дрвенграду, раде на ски стазама, сувенирнице, угоститељство. Боље и то него ништа што је раније било. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Ја у Вишеграду имам родбину, а имам и свештеномученике који су ту и у Горажду погинули. Тако да немој да ми причаш о томе граду и стању у њему, посебно не ви патриоте са интернета, јер немаш појма о животу. Ти си заслепљен мржњом и демонским рушилачким карактером и смета ти све што је конструктивно. ја сам тамо РАДИООООО нисам имао фамилију... РАДИООО за Општину на неколико пројката...а нећу даље... а питај своју фамилију ко је Винко Дроца... па нека ти они кажу! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Не може се то објаснити онима који воле више ништавило него Логоса. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 ја сам тамо РАДИООООО нисам имао фамилију... РАДИООО за Општину на неколико пројката...а нећу даље... а питај своју фамилију ко је Винко Дроца... па нека ти они кажу! А о томе се ради! Па ти си љубоморан јер си остао без посла... Јадни мали хрчци... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Био сам у Мокрој Гори, имам тамо пријатеља и зато о томе причам. Знам да људи раде у Дрвенграду, раде на ски стазама, сувенирнице, угоститељство. Боље и то него ништа што је раније било. ма све ви знате преко пријатеља... одлично ја немам појма пошто сам лично има нечаст да будем у контакту са његовим људима..и људима СНСД-а.. ма супер..је Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Као и често патриотизам је изговор за то јер ниси зарадио. Ниси ти само интернет већ и евро-девизни патриота... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 А о томе се ради! Па ти си љубоморан јер си остао без посла... Јадни мали хрчци... како си само јадан.. ја сам радио за државу..и наплатио.. и пројекти су реализовани... ја причам о другим стварима.. али твој ум није способан за то... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Наравно да нисам способан да схватим да су некоме драже паре од стварања и да ће зарад тога нападати најбоље међу нама. Мој ум заиста није у таквим понорима. Слава Богу! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 ма човече...ДРЖАВА РАДИЛА.....ЈА ЗА ДРЖАВУ КУСТУРИЦА РАДИ ЗА ПАРЕ..ја сам за плату радио и урадио.... ти си безобразан... а само хвали свој ум..а куди друге... појма немам како ти то зовеш..али то није Хрићанство...рогати те лаже... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука