Таша Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 не него сам радио на пар пројеката у Вишеграду и знам какво је стање.. а није из владиних медија.. Dobro ali kakve veze to ima sa dodelom ordena?! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 вееелике... али казаће се временом...а ја ћу ставим тему у букмарк... па ћу се јавим Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Tema već postoji pa ćemo spojiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Свака част! Кустурица је итекако заслужио орден светог Саве. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Свака част! Кустурица је итекако заслужио орден светог Саве. ?????? jel ? zasto ? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Због тога што је преко уметности успевао да пробије блокаду у којој смо живели и на најлепши начин промовисао Србију, због тога што се није стидео да каже да је Србин у време када смо били упоређивани са Сатаном, због тога што је одлучио да живи овде када су му сви нудили пасош од Париза до Токија и због тога што улаже, обнавља и оставља задужбине када сви само грабе и газе преко лешева. Лазар Нешић, Crveni Baron and Apis је реаговао/ла на ово 3 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 И због тога што му је Истина дража од свега! Apis је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Због тога што је преко уметности успевао да пробије блокаду у којој смо живели и на најлепши начин промовисао Србију, због тога што се није стидео да каже да је Србин у време када смо били упоређивани са Сатаном, због тога што је одлучио да живи овде када су му сви нудили пасош од Париза до Токија и због тога што улаже, обнавља и оставља задужбине када сви само грабе и газе преко лешева. jel ? u pravu si ,on ne gazi preko leseva ,on gazi preko ljudi ! Михајло and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 И због тога што му је Истина дража од свега! cija istina ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 На питање о Истини се не одговара на основу питања - која, чија, већ ко. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 u pravu si ,on ne gazi preko leseva ,on gazi preko ljudi ! Ako te ne mrzi pojasni mi znacenje ovoga? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 jel ? u pravu si ,on ne gazi preko leseva ,on gazi preko ljudi ! Preko kojih ljudi? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Ne treba se upustati u objasnjavanja ovakvih floskula, jer na osnovu svega sto sam napisao o zaslugama za dobijanje ordena odgovoriti ovakvom notornom gluposcu je smesno. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Postoje ljudi koje Kusturici nikada nece oprostiti sto je Srbin. Pantera је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Појма ви немате ко је Кустурица и шта ради... човек је вешт манипулатор и добар бизнисмен.. Од Вишерада је направио своје иралиште... Он и Додик одређују где ће шта буде...и која зграда може код њега...а која може да буде по жељи инвеститора... ХЕ сада поред плаћене пројектне документације...мора да плаћа нову јер се Кустурици дигло да зграда ХЕ буде код њега у камен граду... који је добио џаба од Општине.. да не улазим даље у бизнисе око дрвенграда и сл... Хитлер је имао Алберта Шпера(који је био одличан Архитекта) а Додик има Кустурицу који није ни инжењер... а зар нико у читавој Херцеговини нема да добије орден...него Кустурица мора... ово је више смешно... Владин Архитекта и Владин Владика... bgpj је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука