Apis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 UUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Sve je to prijatelju psihosomatski poremecaj,poremecaj sexulane sklonosti,devijacija nemoj toliko da analiziras zabolece te glava А brak je ugovor izmedju dvoje ljudi pune poslovne sposobnosti o zajednickom zivotu koji nosi odredjena prava i obaveze. Zato u tu zajednicu dete i covek ili covek i zivotinja ne mogu da stupe jer dete zivotinaj ili mrtvac nemaju poslovnu sposobnost. Pravo na stupanje u brak homoseksualcima je samo skidanje konrtaverzije sa njihovog zivota pred zakonom i ostvarivanje nekih bracnih prava sa onim kojim oni zele ta prava, pravo na nasledstvo naprimer. Teresa је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Није да тролујем, Аписе, али има и педера које не можеш да не волиш И то да ВОЛИШ А обзиром на чињеницу да је овај о коме причамо мртав, запитај се колико би по неким мерилима ја био болестан у овом тренутку Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 А brak je ugovor izmedju dvoje ljudi pune poslovne sposobnosti o zajednickom zivotu koji nosi odredjena prava i obaveze.Zato u tu zajednicu dete i covek ili covek i zivotinja ne mogu da stupe jer dete zivotinaj ili mrtvac nemaju poslovnu sposobnost. Pravo na stupanje u brak homoseksualcima je samo skidanje konrtaverzije sa njihovog zivota pred zakonom i ostvarivanje nekih bracnih prava sa onim kojim oni zele ta prava, pravo na nasledstvo naprimer. to moze da se resi testamentom i cao te price mozes da prodajes nekom drugom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 to moze da se resi testamentom i cao te price mozes da prodajes nekom drugom Не може.Наш закон прописује само ограничену слободу завештања, тако да тестаментом не мош да оставиш свом другу хомосексуалцу ич а да то не буде у ризику да буде оборено. А врло је вероватно да би све одредбе тестамента те врсте пале као крушка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Rizik stvara kapital Radovanovicu mislim da si pametan covek sto branis nesto u sta ni sam ne verujes. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Мој став о овој проблематици ти је јасан и објашњен сто пута на овом форуму, тако да нема потребе за таквим коментарима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Мој став о овој проблематици ти је јасан и објашњен сто пута на овом форуму, тако да нема потребе за таквим коментарима. Bas zbog toga se i cudim.Izvini ako sam te nesto uvredio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Radovanovicu mislim da si pametan covek sto branis nesto u sta ni sam ne verujes. Ne brani on moj stav nego te upucuje u porodicno pravo republike Srbije. Naveo sam ti samo jedan primer, nasledstvo. Ima tu gomila situacija u kojim bi mozda nemocan jedan od partnera homoseksualnog opredeljenja odlucio da odluku umesto njega donose njegov drugi parnetr u mogucnosti donosenja te odluke. Nasledstvo je samo jedan primer, -uzimo recimo dva homoseksualca zive zajedno u vanbracnoj zajednici neke vrste, oce da kupe stan, zasto ne bi mogli da dobiju bracni kredit? Ne mogu jer nisu u braku jer im drzava ne dozvoljava. Ili naprimer, -jednog udare kola, njegov partner ne bi mozda mogao da ga poseti u bolnici ako je iskljucivo za porodicu jer ga drzava ne smatra delom njegovog zivota. I na kraju tvoj "testament" argument sta u slucaju da ga udare kola a nije imao testament? A zajedno su ulozili u neke stvari? Ili zajedno kupe neku imovinu a ne smatra se imovinom bracnih partnera nego jednog od njih i u slucaju "svadje" ovaj drugi moze da izgubi potpuno pravo na tu imovinu. Cinjenica, homoseksualci zive zivot kao i svi drugi ljudi imaju svoje odnose pored seksualnih koji ukljucuju neke imovinske ili druge prirode administrativne, pravne ugovorne jelte... i brak im samo donosi pravo na ostvarivanje prava na te odnose imovinske prirode. Nista drugo se apsolutno ne menja. Oni brakove hoce upravo zbog tih odnosa. A ti im ne branis nista drugo do tog prava, da dignu kredit zajednici ili da kupe stan zajednici ili da nasledjuju imovinu itd. Teresa је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Шта сам ја то бранио? Нечије право? Да. Да ли сматрам лично да је то нормално и да га треба промовисати? Не. Да ли сматрам да да их треба шиканирати? Не. Да ли сматрам да је то грех? Да. Да ли сматрам да хомосексуалце треба изопштити из Цркве због тог греха? Не. Да ли сам за легализацију хомосексуалних бракова? Не. Да ли сам за то да се нађе нека заједница која не би имала третман брачне заједнице, нити би по својој дефиницији била брачна заједница, а која би им помогла да остваре своја грађанска права пред органима државе, у складу са њиховим потребама? Да. Ето, укратко, сви моји ставови који су ти познати од раније. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 sta fali rusiji? Дођи мало 'вамо у "мајчицу" Русију, па онда причај... "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Да ли сам за то да се нађе нека заједница која не би имала третман брачне заједнице, нити би по својој дефиницији била брачна заједница, а која би им помогла да остваре своја грађанска права пред органима државе, у складу са њиховим потребама? Да. Zapravo u sustini je problem tebi samo naziv - brak. Ali ne zaboravi da ono sto je za drzavu brak, nije isto sto je za tebe brak i da se zato ljudi vencaavaju u crkvi i u skupstini. Jer se u crkvi dobija znacenje braka za tebe a u skupstini ono sto je za drzavu brak. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Дођи мало 'вамо у "мајчицу" Русију, па онда причај... Ocu.Dolazim cim se pederizuju nasi brakovi do tad nema potrebe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Сићо, песмица је супер! algabacaju Оће сад и гејовима држава да узме паре ( порези и слично). Брак је само мушко и женско. Између истих полова то није брак. На овај начин се подрива сама инстируција брака. Ово је уперено против брака уопште. Саша M. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Није да тролујем, Аписе, али има и педера које не можеш да не волиш И то да ВОЛИШ А обзиром на чињеницу да је овај о коме причамо мртав, запитај се колико би по неким мерилима ја био болестан у овом тренутку Evo ga još jedan peder (i to Rus, zamisli!?) gringrin RYLAH је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука