Гости Guest Написано Мај 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Προκόπιος ιεροδιάκονος Καρεώτης Προκόπιος ιεροδιάκονος Καρεώτης (1845-1932) με μαθητή του στη ζωγραφική (Χαρακτικό με βάση φωτογραφία του B. De Nadaillac, 1896) Προκόπιος ιεροδιάκονος Καρεώτης (1845-1932) με μαθητή του στη φωτογραφική (Χαρακτικό με βάση φωτογραφία του B. De Nadaillac, 1896) Προκόπιος ιεροδιάκονος Καρεώτης (1845-1932) (Φωτογραφία: Αυτοπορτρέτο) Προκόπιος ιεροδιάκονος Καρεώτης (1845-1932) (Φωτογραφία: Αυτοπορτρέτο) bgpj and Скопљанац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Νικάνωρ προηγούμενος Χιλανδαρινός Νικάνωρ προηγούμενος Χιλανδαρινός (1903-1990) (Φωτογραφία: Σπύρος Λουλακάκης, 1955) Νικάνωρ προηγούμενος Χιλανδαρινός (1903-1990) (Φωτογραφία: Σπύρος Λουλακάκης, 1955) Νικάνωρ προηγούμενος Χιλανδαρινός (1903-1990) (Φωτογραφία: Τάκης Τλούπας, 1969) Νικάνωρ προηγούμενος Χιλανδαρινός (1903-1990) (Φωτογραφία: Douglas Lyttle, 1977) Viktor Ljvovic, bgpj, Скопљанац and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ево братац старца Никанора! bgpj and Скопљанац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Јао, братац! Не верујем! bgpj је реаговао/ла на ово 1 Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Јесте,ово је старац Никанор Иначе Мартирије,предивна тема. bgpj and Скопљанац је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Да, да... Прелепе су фотографије! Sophrosyne, bgpj and Скопљанац је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Оно што сада осећам је буквално Васкршња радост, брате добри! Макрина and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Јесте,ово је старац Никанор Иначе Мартирије,предивна тема. Хвала секана! Човек неможе поверовати својим очима јер данима трага за неким лепим фоткама старца Никанора ! Макрина, Скопљанац and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Знаш, брате мој, да се бавим дрвенаријом и столаријом... Има да направим најлепши рам. Много сам радостан! bgpj је реаговао/ла на ово 1 Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Оно што сада осећам је буквално Васкршња радост, брате добри! Вруј и ја сам се обрадовао када сам видео старца и што брже сам кликнуо да би видео хехехе... bgpj and Скопљанац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Квиз питање,који је ово будући монах? Жика, Скопљанац and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Знаш, брате мој, да се бавим дрвенаријом и столаријом... Има да направим најлепши рам. Много сам радостан! Супер братац , скидај фотке (ако већ то ниси урадио хехехехе...) и крећи на оно што си досад чекао! Е сада када је испуњен један део ове наше мале мисије , ред је да малкец предахнем јер ме очи почеле да боле па касније настављам даље! Скопљанац, bgpj and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Τύχων ιερομόναχος ο Ρώσος (1884-1968) με δύο θεολόγους Дивни старац... Скопљанац and Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Имаш једну фотографију старца Никанора и рам од мене. На твој труд одговарам трудом, то је једино достојно... Првом приликом кад се видимо, имаш то од мене! bgpj је реаговао/ла на ово 1 Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Валентина не би био ред да тамо тражим и да кажем - то је тај хехехе..., не пада ми на памет ко би то могао да буде , неподсећаме ни на једну познатију личност гледано да је ова фотка из младости! Скопљанац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука