Jump to content

Драјвер за камеру

Оцени ову тему

Препоручена порука

Данас сам купио неку камеру, Jetion jt - ncm001. Када сам је пробао на компу који ради на Виноуз Икс Пе-у (мрзи ме да пребацујем слова), радила је сасвим солидно. Међутим, када сам дошао кући и пробао да је инсталирам на Виндоуз 7, са драјверима које сам нашао на диску, Виндоуз је инсталирао и камеру и драјвере, али ме је обавестио да је блокирао драјвере јер изазивају одређене проблеме са Виндоузом 7.

Има ли још ко искуства са овом камером и где бих могао, ако игде има, драјвере за Виндоуз 7 за ову камеру? Пробао сам да идем на сајт произвођача, али се сајт ваљда апдејтује или тако нешто.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

http://www.positive.rs/racunari.php?id_tip_komp=35&artikal=14683

Овде стоји да има подршка за 7-цу а на другом форуму сам видео препоруку да се деинсталирају драјвери са диска и да се пусти Њ7 (виндоуз 7) да сам нађе драјвере и да са тим драјверима ради.

Иначе..."нисам довољно богат да купујем јефтине ствари"...други пут купи и име и квалитет.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Купово данас ђутуре, 3 комада, купио две добре и једну ову (нису имали у сервису три оне добре). И рачуно лепо ми ради на Икс Пеу у канцеларији, ал реко ае да је ставим кући, јер код куће имам и микрофон. Ал мораћу изгледа ипак у канцеларију и микрофон и ово да носим, а једну ону добру код куће.

А у праву си, сад сам једва ископао неки други сајт ових произвођача, оно све пијано, оно везе нема.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...