RYLAH Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Данас сам купио неку камеру, Jetion jt - ncm001. Када сам је пробао на компу који ради на Виноуз Икс Пе-у (мрзи ме да пребацујем слова), радила је сасвим солидно. Међутим, када сам дошао кући и пробао да је инсталирам на Виндоуз 7, са драјверима које сам нашао на диску, Виндоуз је инсталирао и камеру и драјвере, али ме је обавестио да је блокирао драјвере јер изазивају одређене проблеме са Виндоузом 7. Има ли још ко искуства са овом камером и где бих могао, ако игде има, драјвере за Виндоуз 7 за ову камеру? Пробао сам да идем на сајт произвођача, али се сајт ваљда апдејтује или тако нешто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 http://www.positive.rs/racunari.php?id_tip_komp=35&artikal=14683 Овде стоји да има подршка за 7-цу а на другом форуму сам видео препоруку да се деинсталирају драјвери са диска и да се пусти Њ7 (виндоуз 7) да сам нађе драјвере и да са тим драјверима ради. Иначе..."нисам довољно богат да купујем јефтине ствари"...други пут купи и име и квалитет. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Купово данас ђутуре, 3 комада, купио две добре и једну ову (нису имали у сервису три оне добре). И рачуно лепо ми ради на Икс Пеу у канцеларији, ал реко ае да је ставим кући, јер код куће имам и микрофон. Ал мораћу изгледа ипак у канцеларију и микрофон и ово да носим, а једну ону добру код куће. А у праву си, сад сам једва ископао неки други сајт ових произвођача, оно све пијано, оно везе нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука