Млађони Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Ko ce mene lajkuje kad sam matoro zakeralo... ja. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Нашо човек ''истину'' па ЈОЈ сад служи... Идеологија... Да , барем, имаш храбрости и повучеш изречено да је покојни Зоран Ђинђиђ, Бог да му душу прости, заслужан што се данас " служи на Врачару " ( мрзи да тражим дословце - изречено ) па да ти ово намигивање - не приметим.............. Ти, било коме, о идеологији и............? Тужно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Да , барем, имаш храбрости и повучеш изречено да је покојни Зоран Ђинђиђ, Бог да му душу прости, заслужан што се данас " служи на Врачару " ( мрзи да тражим дословце - изречено ) па да ти ово намигивање - не приметим.............. Ти, било коме, о идеологији и............? Тужно. Da je pokojni Djindjic danas zivo po njemu bi ste prosipali izmet isto ko po Tadicu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Da je pokojni Djindjic danas zivo po njemu bi ste prosipali izmet isto ko po Tadicu. Mnogo više. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Da je pokojni Djindjic danas zivo po njemu bi ste prosipali izmet isto ko po Tadicu. И шта ти сада очекујеш да ти одговорим на тако................нешто ? Лаку ноћ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Да , барем, имаш храбрости и повучеш изречено да је покојни Зоран Ђинђиђ, Бог да му душу прости, заслужан што се данас " служи на Врачару " ( мрзи да тражим дословце - изречено ) па да ти ово намигивање - не приметим.............. Ти, било коме, о идеологији и............? Тужно. Дефинитивно не иде брате, .. све схваташ на начин како само теби ствари одговарају.. Утивио си у тој својој паметној главици, да сви који се не слажу са тобом су ''жутаћи''(!) и то ти је полазиште.. са кога закључујеш.. Не мораш да тражиш..јер ево поновићу то што сам негде реко и наравно да ми не треба храбрости да то повлачим јер стојим иза тога.. Ђинђић, такав какав је био, као што је сам тврдио - да ''није био неки верник'' а имао је и надимак од људи из Цркве (наденут по делу Литургије у коме је обично долазио у Цркву), учинио је много више и за Храм Светог Саве на Врачару у коме, да није било његових донаторских вечери и личног заузимања, још увек се не би редовно служило ... А веронаука у школама би била мисаона именица.. да се рецимо за то питао ПРОВЕРЕНИ и ''прави верник'' Војислав Др Коштуница.. а не Ђинђић Др Зоран.. Али џаба теби факти..ти то нити хоћеш, нити се усуђујеш да разумеш.. јер се не слаже са твојом полазном тачком закључивања.. Но добро ..слобода је чудо.. Јанко, Александар Милојков and nishizawa је реаговао/ла на ово 3 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Jos malo tome diplome. "Nije mi zao ubistva slavka curuvije" http://www.youtube.com/watch?v=ZYsEtRGUmXc Sta je sve pricao o seselju.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Toma Nikolić...glavni "biser" mu je kada je rekao za tadašnjeg guvernera NBJ, Avramovića, čoveka koji je spasio zemlju od hiperinflacije, da je "starac kome u mozak dolazi mokraća, a ne krv". Ja sam lično to čuo i video, još '90-ih kada je gostovao u nekoj emisiji. Baš sam pogledao ima li klip te emisije da se nađe na netu, ali nisam uspeo. Ostalo mi je to još od tada u sećanju kao...upečatljivo. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Toma Nikolić...glavni "biser" mu je kada je rekao za tadašnjeg guvernera NBJ, Avramovića, čoveka koji je spasio zemlju od hiperinflacije, da je "starac kome u mozak dolazi mokraća, a ne krv". Ja sam lično to čuo i video, još '90-ih kada je gostovao u nekoj emisiji. Baš sam pogledao ima li klip te emisije da se nađe na netu, ali nisam uspeo. Ostalo mi je to još od tada u sećanju kao...upečatljivo. Nazalost nema. Ali kao sto vidis njegova podrska iam pamcenje ko zlatna ribica. Ajde ja razumem da oni pljuju Tadica pa da ne vole ni Nikolica i da i njega pljuju ali nema nista o Nikolicu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Опозиција је победила на изборима. Ја сам победио у бројању гласова. Анастасио Сомоза /Никарагвански диктатор/ ЗА први круг гласања би наш диктатор могао да понови реченицу свог колеге из Никарагве - видећемо да ли ће то поновити и у и другом кругу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Не мораш да тражиш..јер ево поновићу то што сам негде реко и наравно да ми не треба храбрости да то повлачим јер стојим иза тога.. Ђинђић, такав какав је био, као што је сам тврдио - да ''није био неки верник'' а имао је и надимак од људи из Цркве (наденут по делу Литургије у коме је обично долазио у Цркву), учинио је много више и за Храм Светог Саве на Врачару у коме, да није било његових донаторских вечери и личног заузимања, још увек се не би редовно служило ... А веронаука у школама би била мисаона именица.. да се рецимо за то питао ПРОВЕРЕНИ и ''прави верник'' Војислав Др Коштуница.. а не Ђинђић Др Зоран.. Како ти рече : Ко те једном превари - убио га Бог Ко те двапут превари - убио Бог и тебе и њега. Ко те трипут превари - убио Бог само тебе. Из овог твог писанија се ЈАСНО види ко си шта си и којим путем би да водиш другога. Опет, као и твој брат по перу, Нишизава , делиш и раздвајаш. И то све на идеолошким основама. Какав такав, Бог да душу прости, покојни Зоран Ђинђиђ - задужбинар. Војислав Коштуница - преведено са твог језика на српски - лажни хришћанин, ма АТЕИСТА који и да има мандата као диктатор Борис - не би увео веронауку у школе, не да не би увео о томе се не би ни причало. Рекох - слуге режима излазе на видело. Један " види " у свима око себе " СЕКТАШКУ СВЕСТ ", а други иде даље у свом " виђењу " па устврђује, НЕ - прика, то све јесу - СЕКТАШИ. Хајде договорите се. Да ли је то " секташка свест " или " мрачњачка секта "............? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Не, то је жалосно... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Не, то је жалосно... Слажемо се - жалосно је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Da je pokojni Djindjic danas zivo po njemu bi ste prosipali izmet isto ko po Tadicu. Djindjic je sve ono sto nije Tadic! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Djindjic je sve ono sto nije Tadic! Politika djindjica i tadica se minimalno razlikuje. Ko je pratio djindjicevu politiku tog doba zna. A ni ponasanje im nije drugacije. Opet, to sto kazes sad za tadica to bi pricao za djindjica daj e bio ziv smem da potpisem. Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука