Manolis Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Jel prati neko onu debatu? Onaj Tomadiploma, nista nije reko, konstatno skrece sa teme, licimeran je i ima dualisticke stavoev. Cesto iznosi lazi i bavi se teskom retorikom. А онај преко пута од њега је сав паметан, директан, озбиљан, вредан, духовит, искрен, неподмитљив, поносан итд... bgcz and nirvanashop је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Evo zdravog razmisljanja koje proziva politiku ali ne pripada nijednoj STRANCI Hvala ti za ovaj video,on mi objasnjava da ti ustvari pokusavas da napadnes BS,da nemas nista protiv Marlona.Nego eto cisto hoces da napadas nekog.A evo i zasto.Da vidimo Bvanine tekstove... ...U Beloj kuci,usred bela dana,u belom odelu, sedi beli BVANA!NA stolu bela lajna,pod stolom bela rava,guta svo belo,koje ja izbacam!Prelepo Ja sam Bvana Bvana ???? drkam sranja stižem i s papira da srolam par grama Najhaj krejzi zblantovani igrač Rola brzo buksnu, vidi koja finta! Ja sam završio, vreme da se lipa Kakav ti to džuganj, miriše ko riža? Jok bre ko govna već zadnjih par dina Vidim slona, vola oće i on da cima Nema frke tebrex, samo cimaj, puši I ovako je pri kraju-saću srolam drugi Treći i četvrti, tone tone buksni Taj zon čoveče totalno mi čuči Ako slabo ide, onda jače vuci Mi furamo parolu: neka se sve puši! U društvu sam buksni kao vopsa Džutim Ako se klub dimi, Bvana je u kući Pa Marlon je malo detence za Bvanu,ja te molim za malo objektivnosti i realnosti,nije cilj da pljujemo dobru i doslednu ideju koju ima BS!Ja sam ti lepo priznao za Marlona,ne mogu da slusam njegov rap,ali preterujes.Tvoje price ne potvrdjuju nista,samo prazna prica! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Hvala ti za ovaj video,on mi objasnjava da ti ustvari pokusavas da napadnes BS,da nemas nista protiv Marlona.Nego eto cisto hoces da napadas nekog.A evo i zasto.Da vidimo Bvanine tekstove... Slabo si me ti skapirao. Nemam ja nista ni protiv BS ni protiv Marlona oba izvodjaca slusham imam protiv ove price od BGCZ ili CZBG kako su sindikalci i skabo neki borci za neke ekstremno kvalitetne vrednosti, jednostavno saradnja sa Marlonom i slichnima svedoci da nisu. Ja inace slusham mnogo ruzniji i josh gadniji. A ako si procitao Bvanu sam dao kao primer nekog ko je protiv sistema i prozivac ali ne proziva sve ostale a da mirise na Dveri ili Ds ili SRS ili nekog treceg, kao sto skabo sad mirise na Dveri do ujutru. Budi to sto jesi. Ako si za porodicne vrednosti protiv alkohola i za zdrav zivot nemoj da radis pesme sa nekim ko peva o tome kako otvara lobanje i uz to sa njim rpozivas trenutno vlado i tiho podrzavas dveri a cupas se kako ne podrzavas. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 А онај преко пута од њега је сав паметан, директан, озбиљан, вредан, духовит, искрен, неподмитљив, поносан итд... Za razliku od Tomediplome, pa pametniji je ocigledno, ozbiljniji, realniji, iskreniji... I iznosio je argumente za razliku od Diplomceta oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Za razliku od Tomediplome, pa pametniji je ocigledno, ozbiljniji, realniji, iskreniji... I iznosio je argumente za razliku od Diplomceta :291291291: nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 :291291291: Sta ti je cudno? Tadic je jako pametan covek, zavrsio psihologiju otac mu je poznati clan SAN, oba roditelja visokoobrazovani. Vi bas patite od tog pomodarstva ajde da mrzimo Tadica? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 :291291291: Sta ti je cudno? Tadic je jako pametan covek, zavrsio psihologiju otac mu je poznati clan SAN, oba roditelja visokoobrazovani. Vi bas patite od tog pomodarstva ajde da mrzimo Tadica? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Sta ti je cudno? Tadic je jako pametan covek, zavrsio psihologiju otac mu je poznati clan SAN, oba roditelja visokoobrazovani. Vi bas patite od tog pomodarstva ajde da mrzimo Tadica? Знам све, био колпортер, бејбиситер, научни радник, министар одбране. Ја њега од првог дана не могу сварити, сећам се давно чланка који је у наслову имао "Политичка барбика" и то је све што могу рећи за дотичног господина. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Za razliku od Tomediplome, pa pametniji je ocigledno, ozbiljniji, realniji, iskreniji... I iznosio je argumente za razliku od Diplomceta Ахахахахахахахахахахахахахахаха, поготово реалнији и искренији feeble, Баба, nirvanashop and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 :291291291: Пусти не вреди , то је код Срба већ религија, Титоисти , Слобисти ,БоТисти ..исти, ..исти,..исти.. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Sta ti je cudno? Tadic je jako pametan covek, zavrsio psihologiju otac mu je poznati clan SAN, oba roditelja visokoobrazovani. Vi bas patite od tog pomodarstva ajde da mrzimo Tadica? Не, ми смо углавном антититоисти , тако да његове родитеље гледамо очима другачијим Тадијиног оца гледамо као титиног комесара а не члана САНУ. Код нас није парола ајде да мрзимо БоТу , него ајде да немамо најсупернајнајнијег за култ личности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Ахахахахахахахахахахахахахахаха, поготово реалнији и искренији A sta je tadic konkretno nerealno i neiskreno reko voleo bih da cujem? Sto se iskrenosti tice, pricamo o coveku koji je DANAS za EU juce je pricao da mu je SESELJ politicki otac. Не, ми смо углавном антититоисти , тако да његове родитеље гледамо очима другачијим Тадијиног оца гледамо као титиног комесара а не члана САНУ. Код нас није парола ајде да мрзимо БоТу , него ајде да немамо најсупернајнајнијег за култ личности. Jaoo ja imam kult lichnosti, rekao sam da je obrazovaniji i pametniji od tome diplome i imam kult lichnosti. Ajde bre zeljko nemoj da me zajebavas. Sto se tice "komesara" covek je jedan od osnivaca Demokratske stranke, kakav crni komsera, to mozda ovaj vas nacionalno osvesceni seselj bivsa komunjara. I zeljko da kult je da mrzite botu. Svud neki posteri, neke propagande protiv Tadica i njegove lichnosti kao da je on nesto najgore sto je ikad pogodilo Srbiju. Ja kazem realno nije ni najbolje al je bolje od Nikolica, Seselja, Glisica, Vucica i ostalih kandidata. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 A sta je tadic konkretno nerealno i neiskreno reko voleo bih da cujem? Sto se iskrenosti tice, pricamo o coveku koji je DANAS za EU juce je pricao da mu je SESELJ politicki otac. Jaoo ja imam kult lichnosti, rekao sam da je obrazovaniji i pametniji od tome diplome i imam kult lichnosti. Ajde bre zeljko nemoj da me zajebavas. Sto se tice "komesara" covek je jedan od osnivaca Demokratske stranke, kakav crni komsera, to mozda ovaj vas nacionalno osvesceni seselj bivsa komunjara. Мислиш твој Шешељ ? ево једна пригодна вест из агенције ТАБУ , нисам сигуран да ли сам је постовио и овде: Тадић путује у Азербејџан Вести Делегацији Србије на 57. Песми Евровизије већ у понедељак, 21. маја, ће се придружити и кандидат за председника Србије, Борис Тадић. Из извора блиских бившем председнику сазнајемо да су у току припреме за пут у Баку, где ће Тадић, из специјалне ложе коју је организатор направио само за шефове европских влада и држава као и за оне који то у скорој будућности желе да постану, подржати нашег певача и његову песму "Није љубав ствар". Због тога што ни гласање није ствар, из Тадићевог кабинета је саопштено да ће сви гласови, пристигли за српског певача током финалне вечери, бити прослеђени РИК-у који ће их након пажљивог бројања присајединити гласовима за Бориса Тадића, у другом кругу председничких избора. Финале Песме Евровизије одржава се неколико дана након другог круга председничких избора па је РИК-у наложено да бројање обавља уз присуство чланова омладине Демократске странке, како би изборни процес био транспарентнији и како би се предупредиле евентуалне неправилности. РИК-у је такође наложено да најкасније у року од 48 сати по завршетку такмичења за Песму Евровизије, објави резултате гласања другог круга председничких избора. Одлука да се гласови са такмичења за Песму Евровизије додају председничком кандидату Борису Тадићу објашњава се тиме да без евровизијских гласова нема ни европске Србије. Подршку овој идеји дао је и Медијски јавни сервис европске Србије јер је више него јасно да ако нема европске Србије неће и не може бити ни Медијског јавног сервиса европске Србије. Колегијум РТС-а данас је саопштио да су злонамерне тврдње опозиције да ће на овај начин председнички кандидат, Томислав Николић, бити оштећен. Томислав Николић, како се наводи у Саопштењу, има за циљ дестабилизацију државе и друштва што је показао и изјавом коју није пренела ниједна телевизија која искрено држи до своје европске будућности, у којој отворено позива грађане Србије да не гледају овогодишњи избор за Песму Евровизије, за који Николић каже да је легло сатанизма и кича. То је познати речник који Србија памти још из деведесетих година, наводи се у Саопштењу РТС-а. Извор: Т.А.Б.У. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Мислиш твој Шешељ ? A da sad kada je toma otisao iz SRS sad seselj nije vise vas sad su oni u sluzbi DS/a ustvari da bi unistili tomu oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука