nedeljko Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 i jos jedanput za sve sa pamcenjem zlatne ribice: Na izborima 1990 SPSje osvojio 46% odsto glasova i sa tim osvojio 192 mandata ili gotovo 4/5 svih mesta. Sa druge strane DS je tada osvojio 8% glasova i uzeo 7 poslanickih mesta ( slicno kao DSS sada koji je osvojio 21 mesto. Da li vas je makar sramota kada pisete ove gluposti? На тим изборима СПС је добио 2.320.000 гласова СПО - 794.000 гласова ДС - 374.000 гласова Да је данашња РИК бројала гласове - нема сумње победио би ДС. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Nedeljko ne iznosi MISLJENJE nedeljko iznosi poprilichno DRSKU TVRDNJU da je neko LOPOV. I to ne da krade IMOVINU, vec GLASOVE i to ne neko nego PREDSEDNIK DRZAVE. Пази - председник државе. Па и Хитлер је био председник државе. Па Мусолини. Не знам да ли су чуо за Енвера Хоџу ? Борис Тадић је бивши председник државе, а оно што у недељу може да постане и званично у свим демократским државама зову - диктатор. Када неко прекроји по својој мери резултате народне воље ( изборе ) он постаје - диктатор. Нормално, сваки диктатор уз себе на почетку своје страховладе има и своје присталице које у њему виде оличење доброте и поштења. Тако је и Милошевић владао Србијом од 1997 год. ( када је изгубио већину ) па све до пада режима 2000. год. Борис Тадић је управо кренуо његовим стопама. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 SNS laže, pa oni su odvezli džakove Nije bilo neregularnosti. Istina je da smo izmešali listiće posle brojanja, ali i da smo ih u opštinu odvezli kolima Ljubiše Vučića iz SNS-a, priča Dušanka Stanković iz SRS-a 10. мај 2012. године 190. седница Републичке изборне комисије Републичка изборна комисија је на седници одржаној 10. маја већином гласова усвојила Извештај о укупним резултатима избора за народне посланике Народне скупштине Републике Србије, одржаних 6. маја 2012. године. Приметишеш да пише - већином гласова. СРС гласала је ПРОТИВ усвајања извештаја о укупним резултатима избора. И тиме демантовала Душанку Станковић да није било нерегуларности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=uVXVK-Mz3kU Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=pG6XIb80YH4&feature=player_detailpage Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 ДВЕРИ – Анонимно писмо председника једног бирачког одбора открива нове моменте око крађе гласова! 4 Votes Бирачки одбори и крађа избора! Како је изборна крађа кренула већ од састављања записника. 15.05.2012, Двери Преносимо анонимно (из безбедносних разлога) писмо председника бирачког одбора испред једне опозиционе странке који говори о томе како се крало приликом састављања записника. „Доста људи, почевши од Тадића, Шутановца, Ђиласа, Марка Ђуришића итд, а и овде у коментарима то читам, пише да су сви записници уредно потписани са потенцирањем да је Томиних 20 000 чланова бирачких одбора то урадило. На мом бирачком месту чланови јесу потписали тај записник, али већ око 17 часова, мислећи да потписују записник о присутности. Ја се нисам дао преварити и ЈА ЗАПИСНИК НИСАМ ПОТПИСАО, а био сам председник бирачког одбора испред моје странке. И још и ово, иако ми жути нису дали да приђем столу где је рађен записник видео сам да се записник два пута писао, као слабо је индиго па се не види копија. Једни су записници отишли у општину а други као дати представницима странака. Резултати су штимовани, није се слагао број неупотребљених гл. листића са бројем употребљених листића. Није се слагао број оних који су гласали по изводима из бирачког списка са бројем гласачких листића из кутија. Ни један се број није слагао!!! А да не причам да је отворене картонске кутије са изборним материјалом донио представник ДС-а (довезао их велики црни џип са црним стаклима), да је стигао са закашњењем од 10 минута, да нису урађени записници о примопредаји изб. материјала итд, итд. Ни један члан (изузев контролног листића – која формалност) „Правилника о раду бир. одбора“ није био испоштован у целости или макар делимично. Чланова ДС-а је било колико свих заједно. А прича о печату. Молим? Који печат? Где је печат? Какав печат. Био је само печ. восак који су буквално забрљали и гле чуда, сад је све регуларно и ми сада носимо запечачен материјал у општину!!! Наизглед све је у реду. Међутим, која фарса, нормалан човек да не верује. Дакле, они су се за ово дебело спремали, ми смо испали овце, наивне и неуке будале. Вама, Дверима, су украдена макар 2 гласа! Не знам колико је нама само знам да су на своју страну навукли макар по стотињак гласова на сваком нивоу.“ Н.Н. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 A formula glasi: izgleda da si ipak upravu, nisam znao da je od skoro liberalizovano http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Nema-ogranicenja-marzi-na-gorivo.lt.html Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 И шта ту има смешно ? Па добро, знам да није смешно као двоцифрени изборни резултати Двери, али трудим се... Ти - православни теолог ? Аха. А ово је православни мисионарски форум који ти већ недељама злоупотребљаваш тако што га бесомучно затрпаваш страначком пропагандом, што и јесте једини твој мотив учествовања на истом. laetitia, Zeebedee and Анастасија је реаговао/ла на ово 3 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 А ово је православни мисионарски форум који има део форума предвиђен за "Политику" bgcz, Ignjatije and nedeljko је реаговао/ла на ово 3 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 А ово је православни мисионарски форум који има део форума предвиђен за "Политику" Који служи томе да се на њему дискутује о политици, а не за копипејстовање страначке пропаганде. Zeebedee је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 А ово је православни мисионарски форум који има део форума предвиђен за "Политику" Sad ces dobiti odgovor da nije predvidjen za propagiranje stranaka Sta sam reko http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 ДВЕРИ – Анонимно писмо председника једног бирачког одбора открива нове моменте око крађе гласова! Преносимо анонимно (из безбедносних разлога) писмо председника бирачког одбора испред једне опозиционе странке који говори о томе како се крало приликом састављања записника. „Доста људи, почевши од Тадића, Шутановца, Ђиласа, Марка Ђуришића итд, а и овде у коментарима то читам, пише да су сви записници уредно потписани са потенцирањем да је Томиних 20 000 чланова бирачких одбора то урадило. На мом бирачком месту чланови јесу потписали тај записник, али већ око 17 часова, мислећи да потписују записник о присутности. Ја се нисам дао преварити и ЈА ЗАПИСНИК НИСАМ ПОТПИСАО, а био сам председник бирачког одбора испред моје странке. И још и ово, иако ми жути нису дали да приђем столу где је рађен записник видео сам да се записник два пута писао, као слабо је индиго па се не види копија. Једни су записници отишли у општину а други као дати представницима странака. Резултати су штимовани, није се слагао број неупотребљених гл. листића са бројем употребљених листића. Није се слагао број оних који су гласали по изводима из бирачког списка са бројем гласачких листића из кутија. Ни један се број није слагао!!! А да не причам да је отворене картонске кутије са изборним материјалом донио представник ДС-а (довезао их велики црни џип са црним стаклима), да је стигао са закашњењем од 10 минута, да нису урађени записници о примопредаји изб. материјала итд, итд. Ни један члан (изузев контролног листића – која формалност) „Правилника о раду бир. одбора“ није био испоштован у целости или макар делимично. Чланова ДС-а је било колико свих заједно. А прича о печату. Молим? Који печат? Где је печат? Какав печат. Био је само печ. восак који су буквално забрљали и гле чуда, сад је све регуларно и ми сада носимо запечачен материјал у општину!!! Наизглед све је у реду. Међутим, која фарса, нормалан човек да не верује. Дакле, они су се за ово дебело спремали, ми смо испали овце, наивне и неуке будале. Вама, Дверима, су украдена макар 2 гласа! Не знам колико је нама само знам да су на своју страну навукли макар по стотињак гласова на сваком нивоу.“ Н.Н. Аутор овог текста, дакле, хоће да каже да није способан да разликује записник о присутности од записника о бројању гласова, да га је потписао не гледајући шта потписује, упркос томе што је присуствовао бројним неправилностима, и да његова странка није била способна ни да организује посматрање изборног процеса, али да треба да му упркос свему томе верујемо на реч, будући да је особа од толиког интегритета да не жели ни да потпише своје тврдње. Више него убедљиво. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Па добро, знам да није смешно као двоцифрени изборни резултати Двери, али трудим се... Аха. А ово је православни мисионарски форум који ти већ недељама злоупотребљаваш тако што га бесомучно затрпаваш страначком пропагандом, што и јесте једини твој мотив учествовања на истом. То што упоређујеш моје предизборне " процене " у којима сам у написао да ће Покрет имати двоцифрен изборни резултат да бих истога дана написао да ће бити изненађење ако буде имао испод 6 % ( као одговар на поругу још једног " аполитичара " попут тебе ) - са твојим, не бих могао да окарактеришем ни као детињастим покушајем да се буде занимљив и истовремено другога ( у овом случају - мене ) подвргнути подсмеху - је несхватљиво. На форуму сам више од годину дана, а пишем активно већ неколико месеци. Ако неко злоупотребљава православни мисионарски форум - то си, пријатељу, ти. И то као администратор. На самом почетку свог политичког деловања под маском " непристрасног политичког аналитичара " ( ти то називаш другачије ) си својим поступцима " отерао " - Машу. И мени си, у почетку, додељивао " опомене " за речи које сам написао - а претходно сам их прочитао x пута на истом овом форуму као нешто што се сматрало за : Добар дан. Само зато што се ТЕБИ није свидело моје политичко опредељење. И НИ ЗБОГ ЧЕГА другог. На овом православном мисионарском форуму си ти, пријатељу, заједно са својим истомишљеницима АКТИВНО учествовао у свакој теми покренутој у вези Покрета - Двери која је по правилу била најобичнија пљуваоница - по Покрету. У то може да се увери свако ко прегледа теме везане за Двери и види ТВОЈЕ и учешће групе, такође, " аполитичких " форумаша. Водио си АКТИВНУ предизборну АНТИКАМПАЊУ и сада имаш ОБРАЗА да мени приговараш злоупотребу форума у страначке сврхе. Класично - тадићевски. Ту се не заустављаш. ТЕМА на којој сада пишемо јесте : " Резултати гласања............". Нормално да ћу да указујем шта је предходило таквим " резултатима " - док ти и ту АКТИВНО учествујеш - подсмехом и излагању руглу сваки смислен покушај указивања ( не доказивања ) на изборне малверзације. Тек када си и сам приметио да " где има дима има и ватре " - постајеш мање активан. Има теолога и лаика од којих сам много тога новог сазнао ( и то је један од разлога због чега сам на православном форуму - јер јесам православни хришћанин - што и теби неспорим - а, ти мени - у више наврата не да спориш него ме сврставаш у - секташе. ), а од тебе, пријатељу, мало тога. И то што сам сазнао се коси са оним у шта верујем. Но, то није тема. Тема је : " Изборни резултати.........". Да одговорим - НЕИСТИНА је да је једини мој мотив учествовања на православном форуму - " пропагирање политичке странке , у ствари, групе грађана ". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Који служи томе да се на њему дискутује о политици, а не за копипејстовање страначке пропаганде. Па шта је страначка пропаганда него политика??? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Sad ces dobiti odgovor da nije predvidjen za propagiranje stranaka Sta sam reko хехехех Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука