Manolis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 SRS je oduvek bila stranka koja se borila za nacionalne interese srba a ne za pare poput Tome-diplomer i slicnih. A Nikolic, koji se kao fol zalaze za EU a ustvari je protiv, je upravo na glasanju u skupstini srbije oko EU pocepao radikale. Ali ne samo radikale vec i celu desnicu srbije. A sve to je uradio po nalogu zapada. A i ovo sada radi po nalogu neprijatelja srba i srbije. Destabilise drzavu i vlast. A narod je rekao sta je imao i izabrao koga je hteo. I svaki iole ozbiljan politicar to prihvata. A oni kojima nisu srbi i srbija na srcu bi , kao nekada draskovic, izazivali sukobe medju srbima. nastavljajuci staru dobro poznatu komunisticku tradiciju. Крађа се догодила, крађа је велика. Срс пропада и ту је крај. То су чињенице и ти се мири са тим или немој. Причаш као Тадић, и он је изјавио јуче да не сме се дестабилизовати држава. Мада и мене би реално било брига да ли је било крађе или не у Србији да имам пребивалиште у ЕУ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Крађа се догодила, крађа је велика. Срс пропада и ту је крај. То су чињенице и ти се мири са тим или немој. Причаш као Тадић, и он је изјавио јуче да не сме се дестабилизовати држава. Мада и мене би реално било брига да ли је било крађе или не у Србији да имам пребивалиште у ЕУ. Pa naravno da je destabilizacija u pitanju. kao u libiji, kao u siriji, kao u srbiji 5. oktobra. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Мени лично није јасно како је крађа уопште могла да се догоди. Сви су имали своје представнике свуда, сви су потписали записнике, бројали гласове, сем оних пар иљада са Косова, сви су прогласили своје победе у изборној ноћи, а сад одједном крађа. Ајд само нек ми неко објасни како је та крађа изведена, обзиром на то да су сви имали све податке, и у изборној ноћи су се подаци свима слагали у длаку, сем онима који нису прешли цензус? Crveni Baron and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 У преводу: ЋУТИ И ТРПИ... фино. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Протест зато што је ДС покрао изборе или зато што остали нису успели да покраду колико им треба? Делује ми немогуће да је само једна странка крала на изборима, а остали су сви били фини и поштени. Политичке партије које контролишу РИК ( Републичка изборна комисија ) - краду гласове грађана Србије. А, колико чујем, још није проверена информација - почеле су да се дају и оставке у самом РИК - у. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 A revolucionarne metode, demonstracije, prevrati i slicno je stari komunisticki metod borbe za vlast. parlamentarne demokratske stranke se bore osvojenim glasovima na izborima a ne silom. A Nikolic ili ovi iz Dveri imaju problema sa dugovima. zaduzilio su se za kampanju a sada nema para pa boli glava kako da vrate dugove ... a oni od kojih su pozajmili su oni koji su i Curuviji dali pare za stampariju ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LukaZ Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Manolis and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Ови се изборили 5. октобра силом и нама је свима супер у Србији. bgcz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Мени лично није јасно како је крађа уопште могла да се догоди. Сви су имали своје представнике свуда, сви су потписали записнике, бројали гласове, сем оних пар иљада са Косова, сви су прогласили своје победе у изборној ноћи, а сад одједном крађа. Ајд само нек ми неко објасни како је та крађа изведена, обзиром на то да су сви имали све податке, и у изборној ноћи су се подаци свима слагали у длаку, сем онима који нису прешли цензус? У Нишу, Александре, НИЈЕ БИЛО ни једног резултата до поноћи . И процене су даване на основу малог узорка и нису се мођусобно преклапале. Како је крађа могла да се догоди - то питање треба упутити РИК - у . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Ови се изборили 5. октобра силом и нама је свима супер у Србији. Pa zato i nevaljaju. I to paljenje skupstine od 5. oktobra je sramota. A ako mislis da bi trebalo opet zapaliti skupstinu i bagerom dovesti Dveri Ili Nikolica u skupstinu objasni mi u cemu je razlika medju njima? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Pa zato i nevaljaju. I to paljenje skupstine od 5. oktobra je sramota. A ako mislis da bi trebalo opet zapaliti skupstinu i bagerom dovesti Dveri Ili Nikolica u skupstinu objasni mi u cemu je razlika medju njima? Па како не ваљају? Зар не добијају све могуће изборе од 2000-2012? Или је ипак крађа у питању??? Или ипак ово није прави став народа??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 A revolucionarne metode, demonstracije, prevrati i slicno je stari komunisticki metod borbe za vlast. parlamentarne demokratske stranke se bore osvojenim glasovima na izborima a ne silom. A Nikolic ili ovi iz Dveri imaju problema sa dugovima. zaduzilio su se za kampanju a sada nema para pa boli glava kako da vrate dugove ... a oni od kojih su pozajmili su oni koji su i Curuviji dali pare za stampariju ... Ово су све мирне методе борбе против ИЗБОРНЕ КРАЂЕ оних који су заборавили да се избори добијају гласовима на изборима, а не силом и лоповлуком. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Политичке партије које контролишу РИК ( Републичка изборна комисија ) - краду гласове грађана Србије. А, колико чујем, још није проверена информација - почеле су да се дају и оставке у самом РИК - у. Па онда ту крађу или докажите или прихватите да народ ипак мисли да је дс мање зло од снс и двери. Аурор је реаговао/ла на ово 1 You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Па онда ту крађу или докажите или прихватите да народ ипак мисли да је дс мање зло од снс и двери. Не брини - доказаћемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Николић: Не признајем изборе, од сутра протести широм Србије Београд – Председник Српске напредне странке Томислав Николић изјавио је данас да не признаје резултате избора и да од сутра почиње „мирне, демократске и ненасилне протесте широм Србије“. Николић је новинарима након седнице Председништва странке рекао да СНС не признаје резултате избора 6. маја које је објавила Републичка изборна комисија. Одлуку о протесту у Београду донећемо сутра, као и одлуку о учествовању у другом кругу председничких избора 20. маја, рекао је Николић. http://www.vaseljens...i-sirom-srbije/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука