Apis Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 nemoguce je da se tolike stranke javljaju i sumnjaju u izborne rezulatate da tu nema nicega.Nesto je trulo u drzavi srpskoj. bgcz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Вести петак, 11. мај 2012, 11:47 -> 14:52 Кривичне пријаве против Н.Н. лица Због изборне крађе, Српска напредна странка поднела кривичне пријаве против Н.Н. лица. Томислав Николић очекује од РИК-а да поништи изборе. Српска напредна странка поднела је кривичне пријаве против Н.Н. лица због изборне крађе, изјавио је у Крушевцу председнички кандидат те странке Томислав Николић. Он каже да ће СНС доказе предочити када им надлежне институције то буду тражиле. Изјава Томислава Николића Николић очекује од Републичке изборне комисије да поништи одлуку о проглашењу коначних резултата и велике протесте грађана због, како тврди, избора који су покрадени. "Све сам сигурнији да у другом кругу никада нисам изгубио изборе. Са овим изборним резултатима упознао сам амбасадоре Русије, САД, канцеларију ЕУ у Београду, ОЕБС и Савет Европе", рекао је Николић. Он је најавио да ће се у понедељак састати и са амбасадорком САД Мери Ворлик. Лидер СНС-а истакао је да је уверен да су избори покрадени и да сматра да је софтвер за изборне резултате био унапред припремљен. "Ово не сме да се опрости и дозволи. Крађа избора је као ратни злочин. Мора се омогућити да вечито буде преиспитивана", сматра Николић. Према његовим речима, на сутрашњој седници Председништва странке требало би да буде донета одлука да се грађани позову да изразе незадовољство и организују протесте. "Видећемо да ли ће другог круга председничких избора бити. Очекујем протесте, јер је то онај исти народ који је протестовао 2000. године, иако тада, за разлику од данас, није било доказа да су избори покрадени", поручио је Николић. Он је више пута указао да је "Демократска странка покрала изборе на свим нивоима" и у прилог томе навео да је у Суботици у току бројање гласова и да се после седам прегледаних џакова резултати ни у једном не поклапају са званично објављеним подацима. Николић је рекао да је уверен да су против њега уперена "сва средства", што је њему знак да је "много јак". Он није желео да открије где су чланови СНС-а пронашли џак са листићима, већ је рекао да им је дојављено да се он налази "у једном граду у Србији". Додао је да је уверен да је циљ крађе председничких избора да се спречи да, како је раније обећао, похапси криминалце. Николић данас кампању наставља разговором са грађанима у местима Мајдево, Велики Купци и потом у Краљеву. На питање шта ће учинити уколико се у Краљеву сретне са противкандидатом Борисом Тадићем, који ће, такође, данас обићи тај град, Николић је одговорио да му овога пута неће пружити руку и да му је жао што му је до сада сваки пут честитао на победи. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 nemoguce je da se tolike stranke javljaju i sumnjaju u izborne rezulatate da tu nema nicega.Nesto je trulo u drzavi srpskoj. Зато што су се сви надали да је народу доста жутократије и да је логично да народ не гласа за њих, кад оно међутим. Још треба сачекати неке праве доказе, ако је то уопште могуће сад пронаћи. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Зато што су се сви надали да је народу доста жутократије и да је логично да народ не гласа за њих, кад оно међутим. Још треба сачекати неке праве доказе, ако је то уопште могуће сад пронаћи. moz da bidne ali me cudi da recimo se buni i ldp i pastor i dinkic i toma i dveri i dss.Otkud toliki listici na ulici?Zasto ovaj iz cesida nije hteo da da nikavu ocenu nego da vidimo itd. Nece ovo na dobro da izadje.Ajde da su samo dveri pa bi rekao ok,istripovali se, nezadovljni su i tako ovo je izgleda nesto vece mada necu da tvrdim da je sigurno tako.Videcemo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Станислав Бранковић "Na jednoj nemačkoj stanici ”Radio Brandenburg„ upravo je jedan popularni satiričar komentarisao izbore. Evo njegove procene: ”U Francuskoj najzad je sa vlasti sišao Sarkozi. On je u očima Francuza očigledno izgledao jednako neprijatno kao, recimo, Berluskoni Italijanima. Istina upešan, on je pre predstavljao neku karikaturu od državnika, nego uvaženog političkog sagovornika. U... Grčkoj izborni rezultati takođe nisu neočekivani. Narod prosto nije prihvatio recepte iz Brisela i Vašingtona. Kako da glasa za one koji su ga upravo i doveli do finansijskog bankrota i propasti? Zato je i birao krajnje leve i desne stranke. Jedino su u Srbiji, i pored katastrofalne politike vlade, birači i dalje pokazali poverenje vladajućoj koaliciji. Tu nešto nije u redu. Ili su Srbi rešili da izvrše samoubistvo, ili je vlada falisfikovala izbore? Treće mogućnosti ne vidim...." bgcz, Manolis, nedeljko and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Dačić: Ne pada mi na pamet da ikada više u životu učestvujem u izbornoj krađi Никад више ?!!!!? http://www.blic.rs/Vesti/Politika/323208/Dacic-Ne-pada-mi-na-pamet-da-ikada-vise-u-zivotu-ucestvujem-u-izbornoj-kradji Баба, RYLAH, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 - Ja, kao lider SPS-a, mogu da kažem da mi ne pada na pamet da ikada više u životu učestvujem u izbornoj krađi, zato što nikad se neću dva puta saplitati o isti kamen...U svakom slučaju veoma mi je stalo da izbori budu regularni i mislim da je to važno za celu državu - rekao je on. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgcz Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Ja ne mogu da verujem kakva reakcija Dacica, pa ispade da je Canak jedini koji je sve ovo odlucno demantovao i nazvao budalastinom, ostali sve nesto okolokole. Какве су ти мисли, такав ти је живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 - Ja, kao lider SPS-a, mogu da kažem da mi ne pada na pamet da ikada više u životu učestvujem u izbornoj krađi, zato što nikad se neću dva puta saplitati o isti kamen...U svakom slučaju veoma mi je stalo da izbori budu regularni i mislim da je to važno za celu državu - rekao je on. Све гледам Blic, да видим хоће ли уклонити овај текст Manolis је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Tadić: Ne sme se destabilizovati država! u prevodu: Apis and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 DYNABLASTER and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 It`s time! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Највећа крађа је, што није дозвољено дијаспори, а то је око 4 милиона Срба, да гласа. Све друго можемо и занемарити, али дијаспора би гласала за Двери, што је узорком из само Лондона довољан доказ. Najveca je laz da je Dijaspori neko branio da glasa i prestanite da ponavljate kao papapagji tu Boskovu glupost. Srpske ambasade ; i ministarstvo za Dijasporu su vrsili odlicnu kampanju za izlazak na izbore ali dijaspora jednostavno nije zainteresovana za izlazak na izbore i tacka. Interesantno je da su Dveristi elegantno izbegli da komentarisu kako je Glisic Sr. oteo Rebeki McDonald porodicni stan; a i da izbegnete pitanje ko je finaqnsirao njihovu kampanju koja je kostala milione evra. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Vidim Dveri imaju novu teoriju kako su izbori pokradeni ( pedesetu od nedelje); kao sto sam vec rekao ako nista bar im kreativnosti ne nedostaje sto opet ne cudi s obzirom da je Vlada-teorija-zavere-Dimitrijevic inace poznati crkveno mrzac medju njima. Predvidjam da ce sutra javno da spale Cica Glisu Glisica i da nam objave da je on ustvari bio marsovac koga je Tadic podvalio Zverjanima. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука