Небојша Јовановић Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Очекује се саопштење за новинаре целокупне опозиције СНС, Двери, ДСС , Радикала и осталих око изборне крађе коју су починили жути. Изгледа да је лоповлук био превелик. како да не после три дана када су сви подписали записнике! а радикали ће дати саопштење са СНС-ом кад се докаже да је земља коцкаста.само што се не поубијају сад ће да дају заједничка саопшења. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Видећемо шта ће бити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Видећемо шта ће бити Видећемо мислим да ни сам не верујеш у то Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 само за обичну рају http://www.youtube.com/watch?v=0wS5D9-Cmsw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Dveri najavile proteste za cetvrtak u Beogradu.Ne mire se sa porazom ili kradjom sta god da je u pitanju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Видећемо мислим да ни сам не верујеш у то То би можда ти воло, али немам никакве информације , па зато кажем да ћемо видети. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Пази nishizawa, ако већ износиш такву тврдњу "па између осталог" би требао и да скренеш пажњу на хронологију навода. Ево, ја ћу ти помоћи да то чињенично аргументујеш. А да би се неострашћено бавио природом мотивације и хтења, овде помињеш Дверјане, покушај да се служиш чињеницама и мерљивим величинама, а не претпоставкама, промишљањима и нагађањима. Како ти знаш шта је њих... не знам сад кол'ко, углавном изнад цензуса, веровало? Анкетирао си сваког понаособ? Да не би било да су "само Двери, и нико више" указале на нелогичности придружићу се и ја тиме што ћу те замолити да израчунаш, колико је 4.5 одсто од броја бирача изашлих на изборе? Колико ти та цифра делује вероватна, а реч је о броју неважећих листића? Без обзира на то шта ти мислио, ја ни на који начин нисам острашћен када су у питању ови избори - напротив. Ја само износим аргументе који се заснивају на здравом разуму, а не на нагађањима, триповима и демагогији. У бројању листића су учествовали представници свих партија које су изашле на изборе, укључујући и Двери. Све те партије су добиле резултат који се слаже са оним што су изнели ЦЕСИД и РИК, осим Двери. Када би било тачно оно што Двери тврде, то би био више него довољан разлог да се читави избори пониште. Неколико партија би од тога свакако имало користи, пре свега оних које се рачунају као опозиционе. Али, гле чуда, НИКО на политичкој сцени то не чини, нити покушава. Осим Двери. Одавде се могу извући само два закључка: 1. Или су се све партије, заједно са РИК и ЦЕСИД, уротиле против Двери да им онемогуће улазак у парламент 2. Или Двери мисле да ће лажима, троловањем и лупетањем успети да ураде нешто више од тога да од себе и својих бирача и симпатизера направе будале. Цифра од 4,5% неважећих листића није уопште необична - на сваким изборима буде по 1,5 - 2% неважећих листића, а пред ове изборе је вођена активна кампања да се листићи прецртају. Бирачи су се овога пута буквално такмичили ко ће у томе бити креативнији. Ако будеш прегледао теме на којима се овде на ЖРУ расправљало о изборима, видећеш да је неколико људи постављало такве апеле. И, да иронија буде већа, више људи је подржало ову иницијативу него Двери. Ја, nishizawa, рецимо, и немам потребу за иронијском дистанцом пошто нас догађаји, колико сад видим, претичу. Са ове врменске дистанце, а и реч је о густом динамизму догађања, ми је драго да ноћас ниси одговорио лакомислено, и брзоплето. И да си бар мало поразмислио. Поглед'о сам те "теме на којима се овде на ЖРУ расправљало о изборима" благовремено, додуше површно јер и немам нека нарочита интресовања за ту облас' љуцке деланости, чак ми је и fratello Bibić био готиван с оним "Bob Spužvicа". Што се овог "буквалног такмичења ко ће у томе бити креативнији" тиче... мишљења сам да смо и ту били мазани паштетом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Pastor: Pokradeni smo na izborima SUBOTICA - Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor saopštio je danas da će zbog toga što su, kako je rekao, žestoko pokradeni na izborima 6. maja, zatražiti da se rezultati izbora na svim nivoima preispitaju. "Nešto se desilo između momenta davanja glasova i momenta prebrojavanja glasova. Mi smo 24 ili 48 sati od momenta zatvaranja izbornih mesta do sinoć izgubili jednu trećinu, odnosno blizu 30.000 glasova. Želimo da dobijemo odgovor kako je to moguće", zapitao je Pastor na konferenciji za novinare. Lider SVM tvrdi da kao predsednički kandidat nije dobio 91.400 glasova kao što je bilo objavljeno, nego 63.262 glasa, navodeći da su u momentu kada je objavljen ovaj rezultat džakovi sa listićima iz Subotice, Bačke Topole, Malog Iđoša i Kanjiže "još bili u Subotici". "Što se republičke liste tiče, kako je moguće da smo od zatvaranja biračkih mesta pa do juče sa 95.375 glasova koji su vredeli sedam mandata spali na 67.841 glas koji danas vrede pet mandata? Kako je to moguće", upitao je Pastor. On je takođe postavio pitanje rezultata na pokrajinskim izborima, navodeći da je na uzorku od oko 20 odsto SVM osvojili 6,40 odsto glasova, a sa 100 odsto obrađenih biračkih mesta osvojio 6,15 odsto. Lider SVM-a je takođe zapitao kako je moguće da ta stranka u Subotici dobije nepunih 16.000 glasova i da "našsi birači na pet lista glasaju na svakoj sasvim različito". Pastor je upitao i "kako je moguće da u Senti SVM dobije lokalne izbore, a da on izgubi u predsedničkoj trci od Borisa Tadića ili da u Bajmoku na izborima za Mesnu zajednicu dobijemo 500 glasova više nego što smo u istom tom Bajmoku dobili na lokalnim izborima". On je istakao da ništa od objavljenih rezultate neće prihvatiti, jer izražava ozbiljnu sumnju i zatražio da se glasanje preispita. Govoreći o podršci nekom od kandidata u drugom krugu predsedničkih izbora, lider SVM je rekao da sve ono što je do sinoć govorio više ne važi, "a šta će da važi - to ćemo da vidimo". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Српски светски конгрес: Дијаспора неће признати резултате парламентарних избора у Србији среда, 09. мај 2012. Српска дијаспора неће признати резултате парламентарних избора у Србији јер је три милиона људи у расејању било онемогућено да гласа, што је противно европским вредностима и демократским принципима у свету. Поред тога, у пребројавању гласова драстично су оштећене странке Српске Двери и Ниједан од понуђених одговора, само зато што су једине подржавале право дијаспоре да гласа. Отворено изражавамо сумњу да је невероватни, риплијевски број поништених листића који се ближи цензусу од 5 одсто (!) припадао углавном овим двема странкама. У великој мери успео је позив ССК да се дијаспора не пријављује за изборе, јер желимо исте услове гласања као грађани у Србији. Грађани који живе у Србији не морају да се пријављују пред сваке изборе и подносе разне доказе да би гласали. За ове изборе било је упола мање пријављених бирача у дијаспори што значи да је бојкот успео. У Аустралији на пример није отворено ни једно бирачко место. Оне који су ипак одлучили да гласају ССК је позвао на активан бојкот, односно да глас дају мањинској странци Ниједан од понуђених одговора која је подржала захтеве дијаспоре за гласањем поштом или електронски. И ова акција је и поред све државне саботаже успела, тако да ће НОПО имати једног посланика у Скупштини. Ипак, НОПО је оштећен за најмање још један мандат јер су њихови контролори избацивани са многих бирачких места. Тамо где није имао контролоре НОПО је имао нула одсто гласова, док се на местима где је имао контролоре проценат обично ишао између 0,8 и 1,0 одсто гласова у просеку. Српске Двери су такође оштећене, како не би прешле цензус од пет одсто, јер изгледа да никоме не одговара да дијаспора има своје заступнике у парламенту. Манипулације у Вићенци су само пример зле намере према правима дијаспоре. Такве ствари се дешавају само у Србији. Да је српска дијаспора могла да гласа поштом, као што то могу немачка, француска, италијанска, хрватска, македонска, босанска, па чак и „косовска“ дијаспора, и резултати би били другачији. Изборно право је само део разлога због којих дијаспора нема поверење у матицу. Уз висок степен корупције и замршену бирократију, то је један од главних разлога због којих Срби из расејања не желе да улаже новац у Србију. (НСПМ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Nesto je trulo u drzavi srpskoj 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 naucio ih Velja kako se kraducka, malo odavde malo odande i nakupi se... iako verujem da su taj model nerado primenili, sva sreca pa izbori nisu tako cesto... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Драгишић: Tражићемо поновно бројање гласова БЕОГРАД - Покрет радника и сељака најавио је данас да ће након званично објављених резултата избора тражити поновно пребројавање гласова. Председник ПРС-а Зоран Драгишић изјавио је на конФеренцији за новинаре да је током недавно одржаних избора дошло до "веће изборне крађе него за време Милошевића 1996. године". Драгишић је најавио да ће тај покрет употребити сва легитима средства како би "натерали надлежне да признају вољу народа". Manolis and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Изборна крађа ! 09 мај 2012 Вести Очекује се ускоро заједничко саопштење опозиционих странака о великој изборној крађи 6. маја. Како незванично Видовдан сазнаје крадени гласови од опозиције су плански додељивани СПС (као изборно изненађење 2012) док је ДС намерно умањен број мандата у односу на СНС ( да све буде реалистично) те да би на крају СПС и ДС формирали владу. Тренутно је у току седница главног одбора СНС-а , док су Двери позвале на протесте. Очекује се да ће званично саопштење за новинаре дати представници свих опозиционих странака заједно ( СНС, СРС, Двери, ДСС). Видовдан.инфо Ko vam Pise ove budalastine? Vlada Dimitrijevic? Artemije? Sta se blamirate; ja znam da je sramota da je vise ljudi rerklo; ne svidja mi se niko i precrtalo listic nego sto je poverovalo da ste vi kao neki posteni ljudi i iskrene patriote. Dakle nema para iz budzeta za vas, nastavite da radite ono sto ste najbolje radili sve ove godine; kukumavcite pare od srpske dijaspore i glumite humanitarnu organizaciju. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Ko vam Pise ove budalastine? Vlada Dimitrijevic? Artemije? Sta se blamirate; ja znam da je sramota da je vise ljudi rerklo; ne svidja mi se niko i precrtalo listic nego sto je poverovalo da ste vi kao neki posteni ljudi i iskrene patriote. Dakle nema para iz budzeta za vas, nastavite da radite ono sto ste najbolje radili sve ove godine; kukumavcite pare od srpske dijaspore i glumite humanitarnu organizaciju. Рекао бих ти да си ђубре од човека али ме основна култура спречава да ти то саопштим. Но пре свега лупаш глупости и очигледно си нас помешао са неким другим. Manolis and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 I Pastoru blamaza sto je izgubio i kod madsjara bas kao i Zukorlicv. ne mogu da shvate da vise manjine ne zele da glasaju za svoje liste vec da budu aktivni u velikim strankama. Nije mu jasno kako imaju razlicit broj glasova na lokalu/predsednik a eto gotovo svi ovde na forumu koji su javno rekli za koga glasaju su glasali za vise partija na razlicitim listama. Ali dobro ko gubi ima pravo da se ljuti. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука