Manolis Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 http://www.telegraf.rs/vesti/197292-novi-tadicev-spot-od-15-400-evra-video Има се може се! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Dveristi, Dverijani, Zverjani, Domacini, Staresinci ; ili ona minorna stranka koja nije usla u parlament; kako izvolis Изволи ти...........Покрет јесте ушао у парламент Републике Србије.....и тај улазак је трајао кратко - после 20 h - кренуо је лагани излазак у виду прецртавања гласачких листића и повећавања броја не - важећих......тако су на оним листићи на којима је заокружен бр. 8 почело доцртавање.......зависи од маште прецртача. Е, на следећим изборима понестаће им мастила............. .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Не знам зашто се бламирају са том наводном крађом гласова? Неозбиљно. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Није у питању странка већ покрет,освојили смо по нашим подацима из РИК-а 8 процената и то није минорно,уз истовремено увођење УРС-а у Скупштину,а и сам сам био сведок таквих манипулација приликом гласања и након њега.Наравно,не мислимо да се предамо и дозволимо оваква понижавања нашег народа па се спремају протести. Нисам био на протесту од 5. октобра....... .smesko. Ето мене да им тражим да ми врате оно што је моје. И нема кући - док ми не врате украдено........... 0707_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Не знам зашто се бламирају са том наводном крађом гласова? Неозбиљно. Добро, јеси ли ти покривао сва бирачка места ?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ma kakva kradja, pobedila je proevropska srbija i tacka. To treba prihvatiti i postovati. feeble је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Једна СРС није ушла у парламент, па су људи то достојанствено прихватили, а ови млате о некаквој "крађи гласова", "страху од Двери" и сличним небулозама. И очекују да неко нормалан поверује у ту причу. Шта друго и очекивати - тамо где је Влада Димитријевић, неизоставне су теме и психозе завере, апокалипсе, долазак антихриста и сл. Мисле људи, довољно је ставити на свој лого Богородицу са Богомладенцем и онда ће сви православни да одлепе на Двери. Ајте, молим вас...будимо озбиљни. Walter, C.A._R.I.A., nishizawa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Kako kod nas funkcionise sa mandatarom nove vlade. Koliko je meni poznato obicno je mandatar iz partije koja ima najvise poslanika? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Добро, јеси ли ти покривао сва бирачка места ?! Нисам. Али сам сигуран да није било никакве крађе. Та времена су иза нас. Ваљда би галаму требало да дигне прво СРС, да је било крађе. И ко је покрао гласове? Тома? Његова странка је освојила највише гласова. Двери су оствариле сасвим солидан резултат. Ушли су у неколико локалних парламената, у војвођански парламент. Овим само себе срозавају и показују своју неозбиљност. Тако се не опстаје на политичкој сцени. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Kako kod nas funkcionise sa mandatarom nove vlade. Koliko je meni poznato obicno je mandatar iz partije koja ima najvise poslanika? Како се договоре. Нема правила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Једна СРС није ушла у парламент, па су људи то достојанствено прихватили, а ови млате о некаквој "крађи гласова", "страху од Двери" и сличним небулозама. И очекују да неко нормалан поверује у ту причу. Шта друго и очекивати - тамо где је Влада Димитријевића, неизоставне су теме и психозе завере, апокалипсе, долазак антихриста и сл. Мисле људи, довољно је ставити на свој лого Богородицу са Богомладенцем и онда ће сви православни да одлепе на Двери. Ајте, молим вас...будимо озбиљни. Онда се треба извинути Ивици Дачићу и његовим социјалистима за небулозе које су шириле демократе деведесетих око, наводне, крађе гласова, а поготово за 5. октобар када је дошло до кулминације психозе, теорије завере, апокалипсе и доласка Душка Дугоушка и сл. Доказаним преварантима ( гласање у самој скупштини са плажа у Турској ) не верујем - ништа. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Онда се треба извинути Ивици Дачићу и његовим социјалистима за небулозе које су шириле демократе деведесетих око, наводне, крађе гласова, а поготово за 5. октобар када је дошло до кулминације психозе, теорије завере, апокалипсе и доласка Душка Дугоушка и сл. Доказаним преварантима ( гласање у самој скупштини са плажа у Турској ) не верујем - ништа. Та крађа је доказана. То су сведочиле све странке, осим тадашње СПС коалиције. РИК се данима није оглашавала. Сада је све регуларно, извештаји странака, посматрача, РИК-а се слажу. Видиш да нико од странака нема озбиљних примедби. Једино Двери... Али то говори о њима. Сујета је гадна ствар. nishizawa and C.A._R.I.A. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hxKSNfye_BY&feature=g-u-u Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ovaj covek je dokon. trebao bi da nadje nekakav posao .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Suština je da svi "pokreti" koji prerastu u političku partiju, neizostavno se gase... Iz skorašnje istorije... - Srpski Četnički Pokret (popularni SČP). Paravojna jedinica u vreme Novih Balkanskih Ratova. Marginalizovana i nestala nakon što su postali politička stranka. - Otpor. Šta to beše? - Dveri. Nešto kao ekipica iz Crkve koja voli da se druži van Crkve, pa da bi poravili zemljicu, osnovaše strankicu. Koju?? Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука