Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Dveristi, Dverijani, Zverjani, Domacini, Staresinci ; ili ona minorna stranka koja nije usla u parlament; kako izvolis

Изволи ти...........Покрет јесте ушао у парламент Републике Србије.....и тај улазак је трајао кратко - после 20 h - кренуо је лагани излазак у виду прецртавања гласачких листића и повећавања броја не - важећих......тако су на оним листићи на којима је заокружен бр. 8 почело доцртавање.......зависи од маште прецртача.

Е, на следећим изборима понестаће им мастила............. .smesko.

Подели на овим сајтовима

Није у питању странка већ покрет,освојили смо по нашим подацима из РИК-а 8 процената и то није минорно,уз истовремено увођење УРС-а у Скупштину,а и сам сам био сведок таквих манипулација приликом гласања и након њега.Наравно,не мислимо да се предамо и дозволимо оваква понижавања нашег народа па се спремају протести.

Нисам био на протесту од 5. октобра....... .smesko.

Ето мене да им тражим да ми врате оно што је моје.

И нема кући - док ми не врате украдено........... 0707_read

Подели на овим сајтовима

Једна СРС није ушла у парламент, па су људи то достојанствено прихватили, а ови млате о некаквој "крађи гласова", "страху од Двери" и сличним небулозама. И очекују да неко нормалан поверује у ту причу. Шта друго и очекивати - тамо где је Влада Димитријевић, неизоставне су теме и психозе завере, апокалипсе, долазак антихриста и сл. Мисле људи, довољно је ставити на свој лого Богородицу са Богомладенцем и онда ће сви православни да одлепе на Двери. Ајте, молим вас...будимо озбиљни.

Подели на овим сајтовима

Добро, јеси ли ти покривао сва бирачка места ?!

Нисам. Али сам сигуран да није било никакве крађе. Та времена су иза нас. Ваљда би галаму требало да дигне прво СРС, да је било крађе. И ко је покрао гласове? Тома? Његова странка је освојила највише гласова.

Двери су оствариле сасвим солидан резултат. Ушли су у неколико локалних парламената, у војвођански парламент. Овим само себе срозавају и показују своју неозбиљност. Тако се не опстаје на политичкој сцени.

Подели на овим сајтовима

Једна СРС није ушла у парламент, па су људи то достојанствено прихватили, а ови млате о некаквој "крађи гласова", "страху од Двери" и сличним небулозама. И очекују да неко нормалан поверује у ту причу. Шта друго и очекивати - тамо где је Влада Димитријевића, неизоставне су теме и психозе завере, апокалипсе, долазак антихриста и сл. Мисле људи, довољно је ставити на свој лого Богородицу са Богомладенцем и онда ће сви православни да одлепе на Двери. Ајте, молим вас...будимо озбиљни.

Онда се треба извинути Ивици Дачићу и његовим социјалистима за небулозе које су шириле демократе деведесетих око, наводне, крађе гласова, а поготово за 5. октобар када је дошло до кулминације психозе, теорије завере, апокалипсе и доласка Душка Дугоушка и сл.

Доказаним преварантима ( гласање у самој скупштини са плажа у Турској ) не верујем - ништа.

Подели на овим сајтовима

Онда се треба извинути Ивици Дачићу и његовим социјалистима за небулозе које су шириле демократе деведесетих око, наводне, крађе гласова, а поготово за 5. октобар када је дошло до кулминације психозе, теорије завере, апокалипсе и доласка Душка Дугоушка и сл.

Доказаним преварантима ( гласање у самој скупштини са плажа у Турској ) не верујем - ништа.

Та крађа је доказана. То су сведочиле све странке, осим тадашње СПС коалиције. РИК се данима није оглашавала. Сада је све регуларно, извештаји странака, посматрача, РИК-а се слажу. Видиш да нико од странака нема озбиљних примедби. Једино Двери... Али то говори о њима. Сујета је гадна ствар.

Подели на овим сајтовима

Suština je da svi "pokreti" koji prerastu u političku partiju, neizostavno se gase...

Iz skorašnje istorije...

- Srpski Četnički Pokret (popularni SČP). Paravojna jedinica u vreme Novih Balkanskih Ratova. Marginalizovana i nestala nakon što su postali politička stranka.

- Otpor. Šta to beše?

- Dveri. Nešto kao ekipica iz Crkve koja voli da se druži van Crkve, pa da bi poravili zemljicu, osnovaše strankicu. Koju??

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...