DYNABLASTER Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 ДС ДС ДС ДС ДС!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ово јесте велика вероватноћа али је такође питање премијера изузетно важно јер уколико Дачић добије ту позицију, сигурно неће дозволити да буде следећи "кувач кафе". Већ је у изборној ноћи показао да је веома осветољубив и да је злопамтило. Али очигледно је научио и да је освета јело које се једе хладно. У случају да он буде премијер, а што је прилично реално у прерасподели снага која је уследила после избора, разграничење дужности ће бити максимално испоштовано што нас доводи у ситуацију да ће председник бити управо само титуларна функција а да ће сва моћ бити, по закону, у рукама премијера и владе. Што до сада није био случај. Znam da ne bi hteo da bude kuvač kafe, zato je i problem. Moja kalkulacija je jasna - ako Dačić bude bio premijer, nema više glasa za DS. Ne želim(o) još jednog nacional-socijalističkog diktatora u poziciji moći. Glupi narod i glupo pamćenje glupog naroda i još maloumnije biranje kojekakvih čvrstih ruku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 И то све са 67 мандата у Скупштини Србије ? Неизводљиво. Ti bi voleo da vidiš SNS na vlasti? P.S. Jeste li videli koliko Bajatović i Martinović kopiraju svoje partijske lidere? Klonovi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Са друге стране, коалиција која већ постоји има веће проблеме у састављању. Прво, дс у старту има 5 посланичких места мање. Да кажемо да је лдп у рангу са дсс-ом по броју посланика, можда још једно или два места мање. То нас доводи до већ 7 места мање у парламенту. Да не заборавимо да је Дачић скоро па условио лдп са променом ставова око неких њима битних питања па ће дс-у бити изузетно тешко да буде фактор усклађивања ове две странке. Осим тога, подршка мањинских странака у парламенту је аутоматски уцена без обзира ко буде мандатар, па тако ни дс. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Znam da ne bi hteo da bude kuvač kafe, zato je i problem. Moja kalkulacija je jasna - ako Dačić bude bio premijer, nema više glasa za DS. Ne želim(o) još jednog nacional-socijalističkog diktatora u poziciji moći. Glupi narod i glupo pamćenje glupog naroda i još maloumnije biranje kojekakvih čvrstih ruku. e vidis sad u kom je procepu ds.Ovo si lepo napisao ako daju dacicu da bude premijer izgubice podrsku svojih biraca s druge strane ako mu ne daju guraju dacica u tomino krilo sto bi moglo izuzetno da ih kosta na predsednickim izborima.Najgore je da se ponove izbori.Onda smo ga ugasili totalno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Sa 14% da bude šef vlade? Shvatio je da je ovo trenutak da uceni, izgleda... Ajd baš da vidimo kako će to biti. Računajte da je Tadić pobedio na izborima, slobodno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Sa 14% da bude šef vlade? Moze mu se.I Kostunica je bio sa 13 % kad je izvrsio pritisak na DS sa postavljanjem nikolica za predsednika skupstine.Politika je cudo greengrin nedeljko and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Znam da ne bi hteo da bude kuvač kafe, zato je i problem. Moja kalkulacija je jasna - ako Dačić bude bio premijer, nema više glasa za DS. Ne želim(o) još jednog nacional-socijalističkog diktatora u poziciji moći. Glupi narod i glupo pamćenje glupog naroda i još maloumnije biranje kojekakvih čvrstih ruku. Искрено, ја се не бих усудио да народ проглашавам глупим. Међутим, историјска је чињеница да је Србији било најбоље и да је постојао период просперитета управо у тренуцима када је постојао један "вођа". Ма колико се један део бунио, велика већина је живела пристојно и радо се сећају тих времена. Дакле, не причам о времену почетка вишестраначја већ пре тога. Зашто је то тако? Па једноставно, кад имате једног одговорног, онда тај један одговоран одговара. Данас имате много њих који користе своје положаје али видимо да нико не одговара ни за шта. И то је оно што, верујем, највише иритира широке народне масе. Из тога се даље рађа васпитање и став "па ако може он, могу и ја" који доводи до тога да се нараштаји угледају на негативне карактере који материјално добро пролазе у друштву, да се развија систем "преласка преко лешева зарад остваривања циља" а при томе су циљеви веома често лични и себични. Да имам чаробни штапић, овде би владала војна хунта пет година са драстичним казнама у случајевима прекршења закона и реда, па тек онда избори уз поштовање свих закона. Наравно, то је моје лично мишљење и не дозволи да те оно саблажњава. Немам чаробни штапић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Moze mu se.I Kostunica je bio sa 13 % kad je izvrsio pritisak na DS sa postavljanjem nikolica za predsednika skupstine.Politika je cudo greengrin Neka DS dobro pazi šta će da uradi sada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Искрено, ја се не бих усудио да народ проглашавам глупим. Ne glup, ali ima slabo pamćenje. Ignjatije, R.Žiskar and nedeljko је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ubi nas amnezija 301 Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ne glup, ali ima slabo pamćenje. Као златна рибица.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ti bi voleo da vidiš SNS na vlasti? P.S. Jeste li videli koliko Bajatović i Martinović kopiraju svoje partijske lidere? Klonovi. Двери - Покрет за Живот Србије су политичка опција коју бих да видим на власти. Е, сада је постављен темељ, није се штедело на материјалу - треба времена да се кућа сагради. Дотле, да нас не бије промаја ( од ње често обољевамо... .smesko. ) - СНС - СПС - ДСС као привремено решење. И изводљиво је. А, јеси ли ти видео како демократе копирају покојног Зорана Ђинђића ? nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 А, јеси ли ти видео како демократе копирају покојног Зорана Ђинђића ? Apsolutno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука