Гости Guest - . . .- Написано Мај 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Ух људи, стављате ме на тешка искушенија... не знам зба бих вам ја рекао да то стане у неких пар минута, да буде мотивационо, а да све то нисам већ написао Јаите се ви креативни људи и урадите урадак (хехе), па да поставимо на наш канал. Ја ћу свакако објавити нешто веома брзо. Могли бисмо и неку уводну шпицу да направимо. Шта мислиш Моци? w.a.mozart and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Ух људи, стављате ме на тешка искушенија... не знам зба бих вам ја рекао да то стане у неких пар минута, да буде мотивационо, а да све то нисам већ написао pa koristi Zvonkecovu šemu. Ti oddobošari nešto. Po mogućstvu hevi... w.a.mozart and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 imam obaveze ali se ozbiljno spremam sredinom juna da neku subotu poranim na pijacu (imam ih 2 u blizini) i da krenem da anketiram prodavce pre svega-šta je to crkva... ko je isus hristos-zašto slavimo slavu... ko je ron džeremi i tako to Драган Јашић, sleki, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 екстра! Мислим да је то пун погодак.. Још једно питање: Хоћемо ли да направимо уводну шпицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 ja nisam za... muka mi više od tog formalizma a ništa od kvaliteta-a kvalitet je bilo šta što neko postavi... sa ili bez špice Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Је л мож нешто овако да прође за нас што не знамо да беседимо... Да пробам да даднем реплику: Александрида, Биљана, Иван ♪♫ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Таша, sleki, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Mudar neki covek :0104cheesy: Ali ovo sto je rekao ateistima http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Ово је наш брат ЗвонкоМ Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Ово је наш брат ЗвонкоМ Pa vidim ja poznat mi sa nekog snimka gde svira gitaru..... :lol: http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 imam obaveze ali se ozbiljno spremam sredinom juna da neku subotu poranim na pijacu (imam ih 2 u blizini) i da krenem da anketiram prodavce pre svega-šta je to crkva... ko je isus hristos-zašto slavimo slavu... ko je ron džeremi i tako to средина јуна је. има ли шта ново? 170fs799081 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Је л мож нешто овако да прође за нас што не знамо да беседимо... Iz Nis li si ?! Pa ti si pravi showmeaker ! klapklap Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 ево нешто од мене... колко да погурамо тему-ваљда ће да делује мотивационо Mnogo su ti slatki patuljci w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Па за "влог" нико није хтео ништа да сними, осим мене... Испаде да сам најлепши. Имам још снимака, али нећу да пошаљем док не пошаљу други. Црвц! Ајд братац да лепо прекршиш ово што си рекао. Баш ми је легао овај твој возачки клип. Данашњи дан сам могао и да прескочим (да не причам зашто) ал ми је оно твоје "Кад ми је било најтеже требао сам бити најсрећнији..." веома помогло... Дај још, кад већ имаш! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Је л мож нешто овако да прође за нас што не знамо да беседимо... Bravoooooooo Zvonko.......oduševila sam se! algabacaju algabacaju algabacaju Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука