Jump to content

Хајде да направимо први ПРАВОСЛАВНИ ВЛОГ у нас

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ух, ал развали ову гитару! Свака част Звонко. Може, али треба и да кажеш коју, бар да даш акорде :)

Ово мож само да се табује, оче, али за нас са јефтинијим улазницама ни то неће помоћи, можемо само да слушамо :)

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

ево нешто од мене... колко да погурамо тему-ваљда ће да делује мотивационо

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

надам се да сте схватили да кад је рекла да је цртао ћебићи да је мислила на кожне хаљине након пада...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

uh,jedva sam cekao ovaj vlog,ali sad kad vidim ovaj mali meeedd moram dobro da razmislim sta ja imam da kazem tamo.xD

битно је да је спонтано а ми не можемо да се уснимимо као клинци... немој да се упоређујеш с њима јер си у старту осуђен на неуспех ЛОЛ

шта мислиш зашто ми је било много лакше да снимим њу него себе

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

prelep snimak sa decom...ali :(

Ne mogu da verujem da su se već pojavili!!!

Video sam komentare na jutjubu na snimak i ono je skandalozno.

Bolje brate stavi opciju da ne može da se komentariše snimak ili briši te komentare.

Ili briši snimak. Deca ne zaslužuju a ni roditelji da se neko seiri nad njihovom radošću.

----------------------

Komentar na Zvonkecov snimak...

Da li možeš da napraviš neku svoju verziju tradiocionalne pesme "Tadndrćak-tandrćak-vreteno" :)

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...