Гости Guest - . . .- Написано Мај 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Ух, ал развали ову гитару! Свака част Звонко. Може, али треба и да кажеш коју, бар да даш акорде RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Ух, ал развали ову гитару! Свака част Звонко. Може, али треба и да кажеш коју, бар да даш акорде Ово мож само да се табује, оче, али за нас са јефтинијим улазницама ни то неће помоћи, можемо само да слушамо sleki је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 0503_music Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 ево нешто од мене... колко да погурамо тему-ваљда ће да делује мотивационо Таша, DYNABLASTER, Anette and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Хахаха, свака част Сташи! Е, сад тек не знам какав влог да направим Иде на фејсбукву w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 ,,Био је добар и сликао је лепо, медведиће и тако..." :laugh: Sophrosyne and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 uh,jedva sam cekao ovaj vlog,ali sad kad vidim ovaj mali meeedd moram dobro da razmislim sta ja imam da kazem tamo.xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 надам се да сте схватили да кад је рекла да је цртао ћебићи да је мислила на кожне хаљине након пада... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 uh,jedva sam cekao ovaj vlog,ali sad kad vidim ovaj mali meeedd moram dobro da razmislim sta ja imam da kazem tamo.xD битно је да је спонтано а ми не можемо да се уснимимо као клинци... немој да се упоређујеш с њима јер си у старту осуђен на неуспех ЛОЛ шта мислиш зашто ми је било много лакше да снимим њу него себе Sophrosyne and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Ovo ce biti pravi VLoLg w.a.mozart, Јанко and sleki је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Браво Моцо,уживала сам у овом снимку са твојом изузетном дечицом. JESSY and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Је л мож нешто овако да прође за нас што не знамо да беседимо... супер ти је ово JESSY, w.a.mozart and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Браво Звонко,свака част. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 prelep snimak sa decom...ali Ne mogu da verujem da su se već pojavili!!! Video sam komentare na jutjubu na snimak i ono je skandalozno. Bolje brate stavi opciju da ne može da se komentariše snimak ili briši te komentare. Ili briši snimak. Deca ne zaslužuju a ni roditelji da se neko seiri nad njihovom radošću. ---------------------- Komentar na Zvonkecov snimak... Da li možeš da napraviš neku svoju verziju tradiocionalne pesme "Tadndrćak-tandrćak-vreteno" Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 звонко свака част тек сад видим колико не знам свирати гитару Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука