Ламех Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Успео сам!!!! Али имам још једно питање; када уђем у опције типа календар, празници и сл. мени при врху екрана испадају неки линкови. Питање је, да ли ти линкови представљају рекламе или нешто што апликација стално преузима са нета? Питам да уколико је ово друго случај ми рачун за телефон не буде 5000 дин. И куд ћу ондак?? :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Ако ти је фон на нету стално, могуће је да су то рекламице. Ја сам офлајн на смартфону и онда немам тих рекламица. То је цена бесплатних апликација. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan90 Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Dali u slave mozete da unesete i sv Atanasija Velikog koji se proslavlja 31.01. ? Hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Петковић Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Одлично! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srećko Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Ево још једне православне андроид апликације коју можете скинути са адресе http://www.bit.ly/WoUUf1, потребно је пре инсталације у опцијама телефона одобрити инсталацију софтвера који није "гугл плеј"... Ускоро ће бити урађена ћирилична верзија, све сугестије на e-mail: [email protected] Свако добро од Господа! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srećko Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јануар 8, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 Да ли има неки разлог због којег је за Св. Јована Крститеља (који пада у недељу 20.01.2013.) у овом календару назначен пост - риба? Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
misakg Написано Јун 15, 2013 Пријави Подели Написано Јун 15, 2013 Imam problem sa vidzetom. Do sad mi je vidzet bio dostupan u razmeri 4x1 i zauzimao samo 1 red na desktopu, i odjednom ga imam samo u 4x2 velicini. Reinstalirao sam i isto. Sta da radim? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Јун 15, 2013 Пријави Подели Написано Јун 15, 2013 Позивамо све црквене или било које друге презентације које желе да поставе банер Православног календара на свој сајт да се јаве на [email protected] (имамо банере у флешу или .jpg) и ми ћемо њих поставити овде на теми као наше пријатеље. Хвала. Ево још пар сличица са апликације: Kad smo već kod Solvus Lab-a i vidim da sarađujete, Koliko znam, oni su uradili i određeni broj Biblija, međutim problem je što su to uradili bez dozvola izdavača i time krše autorska prava na prevod. Da stvar bude još gora, recimo, Bibliju KS-a i Bibliju GK su osakatili jer su izbacili devterokanonske knjige. Ajde što su ih upotrebili bez dozvole (KS ima i svoj softver, besplatan sa tom Biblijom) ali barem su mogli da zadrže integralno izdanje. Ako si u vezi sa njima bilo bi lepo da se upozore na to, posebno što mi se čini da sam negde pročitao da KS namerava da ih tuži. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука