Jump to content

Solvus lab и Поуке.орг Вам представаљају android апликацију "Православни календар"

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости
Guest о. Агапије
Врло лепо изгледа.

Може се додати нека кратка веронаука за неупућене, типа: питање-одговор (Нпр. Шта је литургија? Шта је пост? Молитва?... ) Са понеким цитатом из Јеванђеља.

Одлични предлози !

Ја предлажем само једну малу лексичку измену.

У апликацији пише на једном месту : " За још информација посетите поуке.орг"

Мислим да је боље : " За више информација ..."

Sent from my New iPad using Tapatalk HD

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 38
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Ево, ја мислим да следеће треба да урадимо:

да аликација уједно ради и као подсетник са важним датуима у Цркви, да нас подсети када је напим драгим пријатељима слава, да нам служи и као подсетник за дневне послове... јесте мало захтевнија ствар али мислим да ћемо ићи ка томе у наредним верзијама.

Шта мислите?

Подели на овим сајтовима

Одлично урађена апликација! Можда би се могло убацити више житија Срба светитеља.

Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Наша апликација је сада 5 по броју преузимања у Србији:

http://www.android.co.rs/lista---androidaplikacije---Srpske------1---20.html

преко 35000 преузимања и сваког дана се пењемо више и више!

Хвала Богу!

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Програм је одличан, само имам један проблем: кад пробам да наместим виџет, не прикаже ми га у листи програма који могу бити намштени као виџети. Има ли решења за то или да се задовољим пипкањем тек када се сетим?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Одлична апликација заиста. 138999

Иначе имао сам проблема са виџетом. Није га било у виџет фолдеру. Уствари, апликација ми је била на картици, а кад је апликација на картици, не појављује се виџет. Све што треба урадити је преместити на меморију телефона. Ако неће, обристати, па инсталирати на телефон(извади се меморијска картица и инсталира се).

Било би добро кад би биле још неке молитве и кад би се неки акатисти додали.

• Волим 1

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Мени, када преко телефона, али и компа покушавам да скинем апликацију иако се пријавим на свој гугл налог кад кликнем инсталирај пише следеће: "На апликацији нисте приступили апликацији Google Play продавница (икона беле кесе за куповину) помоћу овог налога е поште."

При том ми пише да преузимам апликацију, а у ствари то не бива.

При том када кликнем на "купите андроид апликације" и ту нађем овај календар, опет ми исто пише.

А да све буде још пикантније, нема нигде иконице беле кесе!!!

Молим за појашњење!

Подели на овим сајтовима

Одлична апликација заиста.

Иначе имао сам проблема са виџетом. Није га било у виџет фолдеру. Уствари, апликација ми је била на картици, а кад је апликација на картици, не појављује се виџет. Све што треба урадити је преместити на меморију телефона. Ако неће, обристати, па инсталирати на телефон(извади се меморијска картица и инсталира се).

Било би добро кад би биле још неке молитве и кад би се неки акатисти додали.

Хвала ти најлепше за ово упутство, коначно имам виџет :)

Оче Иване, мислим да би ово требало да истакнете негде где се апликација преузима ако имате могућности за то (На Гугл плеј продавници или негде), јер је ово генерално проблем са Самсунг телефонима.

Још једном, хвала најлепше, Олимпе! 138999

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...