Гости Guest о. Агапије Написано Април 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Врло лепо изгледа.Може се додати нека кратка веронаука за неупућене, типа: питање-одговор (Нпр. Шта је литургија? Шта је пост? Молитва?... ) Са понеким цитатом из Јеванђеља. Одлични предлози ! Ја предлажем само једну малу лексичку измену. У апликацији пише на једном месту : " За још информација посетите поуке.орг" Мислим да је боље : " За више информација ..." Sent from my New iPad using Tapatalk HD Srdjan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 ПОУКЕinc. шалим се малкице. gringrin одличан рад, свака част и за Солвус Лаб и за Поуке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Ево, ја мислим да следеће треба да урадимо: да аликација уједно ради и као подсетник са важним датуима у Цркви, да нас подсети када је напим драгим пријатељима слава, да нам служи и као подсетник за дневне послове... јесте мало захтевнија ствар али мислим да ћемо ићи ка томе у наредним верзијама. Шта мислите? Oglo and Srdjan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владо М Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Одлично урађена апликација! Можда би се могло убацити више житија Срба светитеља. Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Размишљамо да убацимо сва доступна житија... Владо М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Наша апликација је сада 5 по броју преузимања у Србији: http://www.android.co.rs/lista---androidaplikacije---Srpske------1---20.html преко 35000 преузимања и сваког дана се пењемо више и више! Хвала Богу! Иван ♪♫, Andre Williams, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ima li kakve šanse da se može i Pismo naći na mob uređajima?? Sent from my GT-I9001 using Tapatalk "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Програм је одличан, само имам један проблем: кад пробам да наместим виџет, не прикаже ми га у листи програма који могу бити намштени као виџети. Има ли решења за то или да се задовољим пипкањем тек када се сетим? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 много добр ствар.. свака част Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pezza Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 По овом календару/апликацији данас се пости на уљу :291291291: Бити хришћанин значи бити аутентичан човек, а Христов... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Биће да не рачунају Духове кад одређују пост... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Одлична апликација заиста. 138999 Иначе имао сам проблема са виџетом. Није га било у виџет фолдеру. Уствари, апликација ми је била на картици, а кад је апликација на картици, не појављује се виџет. Све што треба урадити је преместити на меморију телефона. Ако неће, обристати, па инсталирати на телефон(извади се меморијска картица и инсталира се). Било би добро кад би биле још неке молитве и кад би се неки акатисти додали. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Има молитава и важнијих житија за сада. Биће још у каснијим надоградњама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Мени, када преко телефона, али и компа покушавам да скинем апликацију иако се пријавим на свој гугл налог кад кликнем инсталирај пише следеће: "На апликацији нисте приступили апликацији Google Play продавница (икона беле кесе за куповину) помоћу овог налога е поште." При том ми пише да преузимам апликацију, а у ствари то не бива. При том када кликнем на "купите андроид апликације" и ту нађем овај календар, опет ми исто пише. А да све буде још пикантније, нема нигде иконице беле кесе!!! Молим за појашњење! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Одлична апликација заиста. Иначе имао сам проблема са виџетом. Није га било у виџет фолдеру. Уствари, апликација ми је била на картици, а кад је апликација на картици, не појављује се виџет. Све што треба урадити је преместити на меморију телефона. Ако неће, обристати, па инсталирати на телефон(извади се меморијска картица и инсталира се). Било би добро кад би биле још неке молитве и кад би се неки акатисти додали. Хвала ти најлепше за ово упутство, коначно имам виџет Оче Иване, мислим да би ово требало да истакнете негде где се апликација преузима ако имате могућности за то (На Гугл плеј продавници или негде), јер је ово генерално проблем са Самсунг телефонима. Још једном, хвала најлепше, Олимпе! 138999 Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука